تبسم
عضو جدید
سلام.خوب من که هنرمند نیستم کهe
چرا تبسم جان
من که اهدافمو نوشتم
حتما که نباید خودتو محدود کنی به راندوی در و دیوار
هنرمند کسیه که هر چیزی که قابل راندو نباشه رم راندو کنه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![cry :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/cry.gif)
![Icon Biggrin :biggrin: :biggrin:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/icon_biggrin.gif)
![Wink ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/wink.gif)
سلام.خوب من که هنرمند نیستم کهe
چرا تبسم جان
من که اهدافمو نوشتم
حتما که نباید خودتو محدود کنی به راندوی در و دیوار
هنرمند کسیه که هر چیزی که قابل راندو نباشه رم راندو کنه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه نمیگی راندو کردیسلام.خوب من که هنرمند نیستم کهتازه همون در و دیوار معمولیشم نمیتونم چه برسه به این همه کوه و در و دشت و خورشید اونم باچشم!
مرسی در هر صورت من واقعا نتونستم راندوش کنم شبیه به نقاشی شد اما موضوع بعدی اگه بلد باشم.
سلام دوست خوبم .
خسته نباشی . ببخشید که مجبورم بی پرده صحبت کنم . کارت فقط کاغذ سیاه کردن شده . خیلی ضعیفه . این کروکی نیست یه نقاشی از یه منظره است که در قالب یه نقاشی هم نتونسته درست و حسابی مفهومش رو برسونه .
تاکید می کنم بارها و بارها ، درست ببینید ، درست انتقال بدید . کجای دنیا تو چند متر فاصله دو جهت سایه وجود داره ؟ کجای دنیا تو روز ، زیر درخت سایه ای نیست ؟ زمین با این تشکیلات اصلا نیازی نیست . مگه هدفت زیاد نشون دادن و شلوغ کردنه کاره ؟ حرکت بی دلیل اصلا توجیهی نداره .
حرکت آب رو ببینید . نوع برگهای درختان رو سبزه ها رو . همه اینها اول دیدن می خواد . یک موزیسین خوب فقط نیاز داره خوب بشنوه و درست انتقال بده حتی اگه چشم هم نداشته باشه می تونه یه استاد متبحر بشه . برای معمار شدن باید چشمهایی بینا داشت . چشماتونو باز کنید و بهتر ببینید . بهتر ببینینید . بهتر ببینید ....
حیف که سر کلاسم نیستی وگرنه یه صفر کله گنده واست می ذاشتم تا حالت جا بیاد . فردا می ری همونجایی که این کروکی رو کشیدی و با تمام جزییاتش ترسیمش می کنی . حداقلش اینه که به همه می فهمونی طول سایه ها چقدره . رنگها چقدر تیرگی دارن و جزییاتی که تو خواهی دید .
قصدم بی انگیزه کردنت نیست . ولی این ره که تو می روی به .... ستان است .
منتظر تصحیح شده کارت هستم .
سلاااااااااااااااااااااااااااااااامم
مرسی مدیر جان از صفرتون . خیلی خوشحالم کردییییییییییییییییییییییییییینن
آخه صفر گرفتن معنی داره ! یعنی یه چیزی هست که صفر گرفته دیگه ! همینکه یه چیزی بوده که صفر گرفته باز خودش خیلیه !
از اینکه حد اقل صفر گرفتم خوشحالم اما از اینکه اینقد ضعیفم از ترم آخر بودنم خجالت کشیدم . . .
بازم ممنونم از صفرتووووووووووووووووووون
بعدی ر بزارم؟
امیدوارم حد اقل یک بگیره!
همین امروز میرم میکشم تا بزارم ببینین...
وای همون بهتر که من کارمو نذاشتم چه قدر قشنگ شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آفرین من کلا از راندو نا امید شدم.شماره ماژیکاتو میگی ؟دمت گرم.اما برای اینکه خودت بدونی چه قدر کارت عالی شده من فردا کارمو میزارم تا هم بخندین دلتون باز بشه هم ببینی کارت خوب و عالی شدهسلام وروجک جان
من هرچی منتظر موندم ببینم بقیه چه جوری راندو میکنن کسی نذاشت.... اخه روم نمیشد کارمو بذارم
حالا که دیدم به تبسم گفتی کارتو بذار منم یکم روم شد اینو گذاشتم..
میدونم دیر شده ه ه
![]()
خیلی دلم می خواد یکمی برم تو نخ کروکی و یکمی کروکی بزنم و بذارم اینجا . امیدوارم فرصت بشه که حتما یه سری کار انجام بدم و بذارم .راستی مسعود تو میتونی همین عکسی که محمد گذاشته رو بکشی بذاری؟ فکر کنم اینجوری خیلی کمک کنه.یه جوری کرکسیون و اصلاح کار میشه.البته میدونم سرت شلوغه ولی واسه اموزش گفتم و یه پیشنهاد بود
حالا بازم خودت صلاح رو بهتر میدونی![]()
سلام مجدد
تازه همین دیروز کشیدم . ..
سعی کردم سایه ها و نوع برگ درختا و... ر عین خودش در بیارم . . .
سردر دانشگاه گیلان هست (سازمان مرکزی دانشگاه گیلان روبروی پارک شهر که میشه همون استانداری سابق . . .)
سایه هاش در اومد ؟
@
![]()
http://mhzm.parsaspace.com/5/daneshgah gilan.jpg
@
همش ر نکشیدم...
پشتش کلی درخت بود که من فقط نخلش ر کشیدم که پشت سردر بود تا عمقش ر نشون بدم!
نمیدونم دیگه!
سعیم ر کردم...
به به بهسلام وروجک جان
من هرچی منتظر موندم ببینم بقیه چه جوری راندو میکنن کسی نذاشت.... اخه روم نمیشد کارمو بذارم
حالا که دیدم به تبسم گفتی کارتو بذار منم یکم روم شد اینو گذاشتم..
میدونم دیر شده ه ه
![]()
وای چه قدر قشنگ کار کردی عسل جان
خیلی عالیه!
مرسی![]()
![]()
![]()
وای همون بهتر که من کارمو نذاشتم چه قدر قشنگ شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آفرین من کلا از راندو نا امید شدم.شماره ماژیکاتو میگی ؟دمت گرم.اما برای اینکه خودت بدونی چه قدر کارت عالی شده من فردا کارمو میزارم تا هم بخندین دلتون باز بشه هم ببینی کارت خوب و عالی شده![]()
به به به
اولین سری کارا رسید
خسته نباشی
ممنون
عالی شده
وای خداااااا منووووو میگن...
مرسی از لطف همگی
چشم تبسم جان برات تو پیغام شخصی شماره ماژیکارو سند میکنم ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم چون رنگاشو دوست ندارممنتظرم کارتم ببینم
![]()
خیلی دلم می خواد یکمی برم تو نخ کروکی و یکمی کروکی بزنم و بذارم اینجا . امیدوارم فرصت بشه که حتما یه سری کار انجام بدم و بذارم .
محمد جان این کارت به نسبت کار قبلیت خیل فرق کرده . البته نه توی کارت بلکه توی انتخاب سوژه ت .
ببین ما به عنوان یک ناظر و یک انتخاب کننده مختاریم هر سوژه ایی رو که می پسندیم ، انتخاب کنیم و روی اون کار کنیم . یادت باشه همیشه روی مواردی کار کن که روش بیشتر قدرت داری و مسلط تری .
کروکی مثل یه سخنرانی می مونه . باید متن صحبتت رو طوری هدایت کنی که همه حرها معطوف یک موضوع بشن در عین حالی که طوری انتخاب کنی موارد حاشیه ایی رو که خودت هم در بیان اونها مهارت داشته باشی.
یادمه کلاس سوم دبستان بودم . معلمم یه نوع درخت بهم یاد داد و یه درخت بریده شده رو برام کشید . من تا پیش دانشگاهی هر موضوعی نقاشی می کردم یه نخلستان با یکسری درختهای بزرگ و یکسری درختهای بریده توی اون نقاشیم پیدا می شد !!!
مطمئنا کسی که برای اولین بار قراره کار تورو ببینه هیچ وقت تکرار عنصر مورد تاکید تورو نمی فهمه و فقط تاکید با تسلطت رو می بینه و این یعنی هنر یک طراح .
وقتی زبان یاد می گیری و قراره برای آزمون آیلتش بری ، ازت می خوان که ساده صحبت کنی . هیچ کس توقع نداره تو موشک هوا کنی . باید سعی کنی موارد ساده رو درست و منطقی به کار ببری و این یعنی هنر زبان دونستن ...
مورد آخر اینکه هنوز چشمهات رو درست تربیت نکردی . خیلی چیزها رو درست نمی تونی ببینی . یا می بینی و درکشون نمی کنی . و این مشکل خیلی از بچه ها بوده . اکیدا توصیه می کنم درست دیدن رو تمرین کنید .
بعضی وقتها درست دیدن زندگی تازه ای به آدم می ده . البته اینا رو فقط برای شما نمی گم ها . واسه خودمم هست . فکر نکنید من که این حرفها رو می زنم بینای عالمم ، نه اینطور نیست . امیدوارم قبل از بسته شدن همیشگی ، چشمهامون به دیدن واقعی دنیا باز بشه ...
ای دروغگو تو که گفتی میخندیم..http://http://www.img98.com/images/036hqb4p85xdlq9h70c.jpg![]()
راستی مدیر جان من تو این صفحه معنی چندتاش ر نمیفهمم!
میشه واسم توضیح بدین ؟
البته اگه مزاحمت نیست ؟
![]()
http://mhzm.parsaspace.com/2/koroki sedig.jpg
از صفحه های آخر آموزش کروکی صدیق هست . . .
اون آخراش ر نفهمیدم . . .
سلام محمد جان
ممنون که زحمت کشیدی و متن خود استاد رو گذاشتی .
من تک تک توضیح میدم :
1- وقتی گفته می شه در کروکی از کشیدن اجسام نامتناسب باید خود داری بشه ، یعنی اینکه وقتی جسمی هست که در زاویه نامناسب قرارداده و یا تحت هر شریاطی نمی شه اونو خوانا ترسیم کرد باید از کشیدنش صرفنظر کنی . این مورد توی کار اولت که بهش صفر دادم خیلی نمایانه !! از جاهایی کروکی زدی که هیچ تاثری به حال کسی نداره و هیچ پیامی نداره و ضروری هم نیست .
2- در ازای غلط ترسیم کردن ، استاد همیشه تنبیه هایی داشتند که فکر می کنم از اونجا ننشات می گیره . چون اکثریت ما یخورده تنبل تشریف داریم ، وقتی قرار باشه یه زحمت رو دوبار بکشیم ، هم بیشتر دقت می کنیم و هم بیشتر زحمت می کشیم . منظور از این کار اینه که شما باید در هر کاری که انجام میدیدن در ازای کار اشتباهی که انجام میدین ، حتما جبران اون خطا رو بکنین و با ترسیم مجددش خودتو رو بیشتر آماده کنید و دستتون قوی تر بشه .
3- خطهای متصل و یکخطه ، همون خطوط قوی ای هستند که برای صاف کشیدنشون دست یکبار حرکت می کنه و یک خط صاف و بی نقص ترسیم می شه . اونوقت دیگه نیاز نیست چند بار روش کشیده بشه تا صاف به نظر بیاد . نباید خطوط بریده بریه باشمن و گرنه کروکی خیلی زشت به نظر میاد .
4- بحث پرو خالی یه موضوع ساده است در معماری . فضای منفی و مثبت رو که می شناسید. این همونه . باید فضای منفی ای که سفید باقی بمونه بیشتر از فضایی باشه که توش کروکی ترسیم می شه . بحث پرو خالی یه موضوع اساسی در هنرهای تجسمیه توصیه می کنم خیلی روش کار کنید .
5- مطمئنا وقتی بحث کمپوزیسیون در طراحی و نقاشی و معماری و کروکی مطرح میشه نمی شه هر حجم و شکلی رو به راحتی داخل یک صفحه کار کرد. و مثلا نمی شه برای پرو خالی اندازه سانتیمتری تعیین کرد . وزن صفحه م تعادلش در ضمن غالبیت فضای منفی به مثبت باید حفظ بشه .
امیدوارم جواب سوالهاتو واضح داده باشم
سلام
مرسییییییییییییییی
ممنون
فقط یه چیزی : ( البته ببخشیدا ! پر رویی نباشه !)
منظور از خط ول !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و گوشه رها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیه؟؟؟؟؟
نمیفهمم!!!!!