سلام تبسم جانمن سعی کردم یه سری از ایرادامو بر طرف کنم اما بازم کلی ایراد داره جدا از بحث راندو کردن توی پرسپکتیو این ستون ها و دایره ی شیشه ای بالا هم مشکل دارم کسی میتونه درستش رو ترسیم کنه من ببینم چه جوری باید بکشم بدون استفاده از ماژیک فقط نحوه ی درست ترسیم کردن. بعد دیوار روبه رو هم نمی دونم باید چه جوری راندو کرد.انوشه جان الان مشکل شیشه در بر طرف شد؟یا نه؟در مورد کف هم به یه گریز بدم اما در مورد اینکه گفته بودین بر جسته باشه چند تاش فکر کنم نشد باز. یه سوال دیگه این کناره های کف سطوح چه جوری باید راندو کرد که تمیز باشه چون زاویه دارارو اصلا بلد نیستم
wowمیبینم تو این15 روزی که نبودم خیلی کارا کردید بچه فعالامون کوشن پس؟چرا کارا کم تحویل میدید؟خانه ابشار که فقط من ومنیر جون کار وروجکم که2 نفر بیشتر راندو نکرده بودن
ایشالا این کار معمار جون که پرسپکتیو داخلیه وحساسیت های خودشو داره خوب کار کنیم
اهان انوشه جون شما کجایی؟archi_arch قرار بود یه تمرین بده اینجا چه خبره؟
اول بگم که سازه اون اسکیس سازه کششی که یه ستون مرکزی قطور داره و با استفاده از کابلها کنسولها رو تحمل می کنه مثل همین پلی که تو تبریز ساختن پس سازش موردی نداره.
در ضمن تصاویر برای طرح 2 دانشگاست و برای کلاس آمادگی ارشد نیست خوب همه میدونیم که تو طرح 1 و 2 معمولا استادها به جنبه زیبایی بیشتر اهمیت میدن و رو سازه سخت گیری نمی کنن...
در ضمن این عکسهارو نذاشتم که یه وقت استادها زیر سوال برن چون همه استادها راه و رسم خودشونو دارن و استاد صدیق که جای خود داره و یه فرد شناخته شدس...
این عکسها واسه اینه که دوستان ببیننو استفاده کنن
پس اگه همینجا بحث رو تموم کنین ممنون میشم...
چون فکر می کنم تا همینجاشم اشتباه کردم این عکسهارو گذاشتم