ZeinabA
عضو جدید
براي تهيه نرم افزر اينجا رو ببينيد بد نيست:
http://irr.uoz.ac.ir/index.php?option=com_kunena&Itemid=142&func=view&catid=7&id=6
http://irr.uoz.ac.ir/index.php?option=com_kunena&Itemid=142&func=view&catid=7&id=6
تا به چی بگیم راحت! من خودم چون عاشق کامپیوترم، خیلی سخن نبود باد گرفتن واترجمز یا واترکد. ولی یک کتاب نسبتاً خوب واسه واتر جمز هست. از انتشارات مرکز مقاوم سازی ایران، الیته خوب که میگم در حد کتابهای آموزشی فارسی که نیومده فقط منوها رو تعریف کنه.واترگمز راحته؟نیاز به کتابو اینا نداره؟!!
سلام
خسته نباشید بچه ها...یه پروژه هست آبرسانی،واسه مسکن مهر....پروژهٔ بزرگیه نسبتا...کی حاضر انجامش بده...سر شرایط و مبلغ هم کنار میایم..هر کی میتونی به من ایمیل بزنه
saleh.mechanical@gmail.com
سلام مهندس، ممنون از توجه شما ولی تو این راهنما هیچ صحبتی از مدلینگ جریان ناپایدار یا unsteady flow data نشده، حتی تو Help خود نرم افزار هم در مورد جریان ناپایدار چیز درست و حسابی دستگیرم نشد. با این حال خیلی لطف کردین.
با سلام
يه نرم افزار هست به نام Netwat كه ظاهرا به مديريت دكتر امين عليزاده تهيه شده.
اما فقط نياز آبي گياهان زراعي و باغي رو در آرشيو داره.
يه ورژن جديدتر يا يه نرم افزار مشابه مي خوام كه نياز آبي گونه هاي كاربردي در فضاي سبز رو بده.
يا يه مجموعه جدول كه به صورت تقريبي نياز آبي اين گونه ها رو در خراسان رضوي داشته باشه.
كسي آمار داره pm بده يا همينجا بنويسه لطفا.
با سلام
يه ورژن جديدتر يا يه نرم افزار مشابه مي خوام كه نياز آبي گونه هاي كاربردي در فضاي سبز رو بده.
يا يه مجموعه جدول كه به صورت تقريبي نياز آبي اين گونه ها رو در خراسان رضوي داشته باشه.
سلام به همهو من در تکمیل صحبت های آقای سینا باید بگم که تقریبا هیچ راهنمای فارسی از نرم افزارهای تخصصی وجود نداره و بیشتر متخصصان آب محرومند از راهنمایی برای استفاده از نرم افزار مورد نظر.
انتخاب نرم افزار می توانند به پیشنهاد تیم ترجمه یا بقیه کاربران براساس نیازی که دارند باشه.
سلام دوست خوبمبا سلام
سلام به همه
ببخشید که دیر رسیدم
منم اگه خدا بخواد و وقت اجازه بده میتونم تو این کار قشنگتون همراهتون باشم و کمک کنم که دیگه بقیه بچه ها برای یاد گرفتن برنامه ها سختی نکشن
3-4 تا برنامه بلدم و اگه رئیس اینجا هماهنگ کنه باهام در خدمتیم
فعلا
دوست عزیز هیچ نرم افزاری نیاز آبی گیاهان را در آرشیو خودش نداره !
نه برای گیاهان زراعی و باغی و .....
شما برای بدست آوردن نیاز آبی یک گیاه نیاز به یک سری از داده های مختلف دارین که متغیر هستند !
با سلامسلام دوست عزیز
تا جایی که من می دونم مدل هایی که وجود دارند نیاز آبی گیاه رو با ورود یک سری اطلاعات برآورد میکنند
و من تا بحال ندیدم مدلی نیاز آبی گیاه رو به صورت اماده داشته باشه خصوصا که برای یک منطقه خاص، چه رسد به اینکه اون منطقه در ایران باشه!!
اگر که بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
با سلام
اين نرم افزار رو از تاپيك نرم افزارها در همين سايت دانلود كرده ام!
حجم فشرده اش حدود 17 مگابايته!
سلام آقا سینا جان
سلام
دوست خوبم اینجا رئیس کسی نیست و برای ارتقای سطح علمی تالار هر فکر مفیدی که داشته باشی میتونی اجراش کنی و هرکاری هم داشتی من درخدمتم.
با چه نرم افزار هایی آشنایی داری ؟
با سلام
اين نرم افزار موجوده و لينكش رو در قسمت نرم افزارهاي همين سايت مي تونين پيدا كنين.
اما بهرحال فعلا به كار من نمياد.
اگه يه منبع سراغ داشته باشيد كه ضريب گياهي(Kc) رو در فصل رشد گياهان غير زراعي داشته باشه ممنون مي شم.
بعد بايد تبخير و تعرق پتانسيل(ETo) رو براي گونه هايي كه مي خوام بدست بيارم و اونوقت نياز آبي حساب مي شه.
............
بهتون پیشنهاد می کنم که از نرم افزار Cropwat استفاده کنید مقادیر Kc در پیش فرض این نرم افزار برای برخی گیاهان وجود داره، شاید در مقالات هم بتونید برای یک سری از گیاهان مقادیر Kc رو به دست بیاورید
موفق باشید
با سلام
منظورتون از "مقالات" رو متوجه نشدم. كلي بود يا اشاره به بخشي در باشگاه مهندسين؟
قديم يه مقدار با cropwat كار كردم. نسخه تحت ويندوزش.
اگه بتونم Kc رو براي گونه هاي غير زراعي مثل درختان و گلها پيدا كنم خوبه.