بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم دو تا بود یا سه تا؟؟؟
من دوتا رو هر سه مورد زدم و کویا درسته...
بچه ها سئوالهای درک رو میشه یکی جواب بده؟؟؟لطفا خیلی سرنوشت سازه؟!!
مشاهده پیوست 195485
اینهارو ج میدید؟؟؟مخصوصا سئوالهای
99: ...
100:3
101:1
102:....
103:...
104:4
105:4

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خانوم مهندس 22 رو یه نگاه دیگه ای میندازین؟
شما هم مث من تو تله ی 22 افتادین؟!! :biggrin: بی دقتی از ما بوده که متنو رو سرعت خوندیم ولی هنوز ته دلم امیدوارم سنجشم مث ما بی دقتی کنه

معمارباشی

عضو جدید
وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای
یعنی این زبان باعث می شه من امثال غیر مجاز بشم ؟؟؟؟!!!! خدااااااااااااااااا !!!!
منو باش همیشه اینقدر افه ی زبان می اومدم ! ای خدااا :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

arefeh

کاربر ممتاز
105 میشه 4
104 میشه 4
منم همینها رو زدم ولی میگن پارکینگ اون یکی دیگ میشه:(
عزیزم دو تا بود یا سه تا؟؟؟
من دوتا رو هر سه مورد زدم و کویا درسته...
بچه ها سئوالهای درک رو میشه یکی جواب بده؟؟؟لطفا خیلی سرنوشت سازه؟!!
مشاهده پیوست 195485
اینهارو ج میدید؟؟؟مخصوصا سئوالهای
99: ...
100:3
101:1
102:....
103:...
104:4
105:4
100 و 101 رو نزدم اما درسته من شک کردم 2 تا اینجا پرید
95میشه۳
109 میشه۴
113 میشه ۳
البته من اینارو زدم
113 1 زدم...اکولوژیک ب چشمم آشنا بوده....109 هک 4 ردم...
113:1
109:3 نمیشه؟:(
مرسی عزیزم
مرسی از دوستان...لطف کزدید....بازم از منطر سئوال دارم لطف میکنید ج بدید...
اگه اینها باشه من دزکم میشه 40 چ خوب میشد اگه میشد...هییییییییییییییییی...زویاست برام

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
113:1 میشه ببخشید اشتباه تایپ کردم.من تنها درسی که خوب زدم درکه 58 میشم:( کاش یه کنکور دیگه می گرفتن..نمیشه اعتراض کرد؟:crying::w29::w39: کاش خریده بودیمااااااااااااااا:w01:

arefeh

کاربر ممتاز
4444.jpg
تووو اینجام
121
122
123
124
125
126
127
؟

arefeh

کاربر ممتاز
113:1 میشه ببخشید اشتباه تایپ کردم.من تنها درسی که خوب زدم درکه 58 میشم:( کاش یه کنکور دیگه می گرفتن..نمیشه اعتراض کرد؟:crying::w29::w39: کاش خریده بودیمااااااااااااااا:w01:
عزیزم شما همون اولم گفتی 113 گزینه 1 درسته....اتفاقا الان ک با کنکورهای سال پیش میسنجم آسون بود...اما همش مفهومی بود و بین دو تا گزینه شک میداشتی...اینش بد بود...بابا من زیر 300 بشم خیلی خوشحال میشم...به خودم ثابت میشه ک اگه مشکلات خونوادگی رو نمیداشتم حتما میتونستم زیر 50 بیارم...
اونوقته ک برای ایشالله دکترا به هیچ کس اجازه نمیدم مشکل زندگیم بشه...همه کار میکنم ک همون سال اول قبول بشم...

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همینها رو زدم ولی میگن پارکینگ اون یکی دیگ میشه:(

100 و 101 رو نزدم اما درسته من شک کردم 2 تا اینجا پرید

113 1 زدم...اکولوژیک ب چشمم آشنا بوده....109 هک 4 ردم...

مرسی عزیزم
مرسی از دوستان...لطف کزدید....بازم از منطر سئوال دارم لطف میکنید ج بدید...
اگه اینها باشه من دزکم میشه 40 چ خوب میشد اگه میشد...هییییییییییییییییی...زویاست برام

عارفه تو هنوز درگیر سوالاتی..............بابا بزارید کلید این سنگش سگجش شنشش شناسیل:D بیاد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه تو هنوز درگیر سوالاتی..............بابا بزارید کلید این سنگش سگجش شنشش شناسیل:D بیاد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ابرام نمیدونم چقدر درگیری فکریم شده...اصلا آروم قرار ندارم...خووو چیکار کنم ...میگم اگه امسال قبول نشم تووو اوون رتبه ای ک بشه با اسکیس یه روزانه قبول شد مجبورم برم آزاد...اما اگه روزانه قبول بشم...حداقل یه کار خوب با اون پول میکنم ک هم خودم از ته دل شاد بشم...هم خدای خودم...ک بدونه قدر این نعمتی ک بهم داده رو دونستم...نمیخوام آزاد برم....:(

taken2012

عضو جدید
این کنفرانس از تاریخ سوم تا چهاردهم ژوئن 1992 با حضور و شرکت بیش از یکصد و پنجاه تن از رؤسا و نمایندگان کشورهای جهان در شهر ریودوژانیرو واقع در کشور برزیل تشکیل گردید.
این کنفرانس جهانی بزرگ که به اجلاس زمین یا همایش ریو موسوم گردیده است توجه جهانی را به مهمترین مسئله بشری در قرن بیست و یکم یعنی ***محیطزیست**
*
جلب نمود.
حاصل و نتایج کنفرانس ریو عبارتند از: بیانیه اصولی ریو پیرامون محیط زیست و توسعهـ دستور کار 21 یا دستورالعمل اقدام در ارتباط با *توسعه پایدار جهانی
*
، اصل جنگل و دو کنوانسیون مهم و یا معاهده بینالمللی تنوع زیستی و معاهده ساختاری سازمان ملل پیرامون تغییرات اقلیمی.

arefeh

کاربر ممتاز
این کنفرانس از تاریخ سوم تا چهاردهم ژوئن 1992 با حضور و شرکت بیش از یکصد و پنجاه تن از رؤسا و نمایندگان کشورهای جهان در شهر ریودوژانیرو واقع در کشور برزیل تشکیل گردید.
این کنفرانس جهانی بزرگ که به اجلاس زمین یا همایش ریو موسوم گردیده است توجه جهانی را به مهمترین مسئله بشری در قرن بیست و یکم یعنی ***محیطزیست**
*
جلب نمود.
حاصل و نتایج کنفرانس ریو عبارتند از: بیانیه اصولی ریو پیرامون محیط زیست و توسعهـ دستور کار 21 یا دستورالعمل اقدام در ارتباط با *توسعه پایدار جهانی
*
، اصل جنگل و دو کنوانسیون مهم و یا معاهده بینالمللی تنوع زیستی و معاهده ساختاری سازمان ملل پیرامون تغییرات اقلیمی.
مرسی زیاد...اما ممنون میشم منبع رو هم بگید دوست عزیز..........

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
*
جلب نمود.
*

اخ اخ اخ میخاستم بزنم هاااا....

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابرام نمیدونم چقدر درگیری فکریم شده...اصلا آروم قرار ندارم...خووو چیکار کنم ...میگم اگه امسال قبول نشم تووو اوون رتبه ای ک بشه با اسکیس یه روزانه قبول شد مجبورم برم آزاد...اما اگه روزانه قبول بشم...حداقل یه کار خوب با اون پول میکنم ک هم خودم از ته دل شاد بشم...هم خدای خودم...ک بدونه قدر این نعمتی ک بهم داده رو دونستم...نمیخوام آزاد برم....:(

نگران نباش تا الان که درصدات رو دیدم خوبه ...........چی میگی مجاز نمیشم زیر 300 میشی اگه نشدی روم سیاه

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
18 چطور پلان هست
اشاره داره به ترسیم کردن:cry:
مفهوم کلیش این طوریه : معمار منظر پلان اصلی رو تهیه می کنه که از روی اون -یعنی پلان اصلی- جزئیات و ترسیمات فنی اینا :)question:) تهیه می شن... نخند حالا قدرت ترجمه م در همین حده

وضعیت
موضوع بسته شده است.