بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

ziiizooo

عضو جدید
حذف کردن یا این که مثلا جواب سوالای 119 و 130 و 133 که واضح هست رو تصحیح میکنن؟

آقا سوال 133 درست هست.الان تازه فهمیدم.اگر دقت کنید محور مختصات را مرکز دیواره اورده.به خاطر همین در x=0که مرکز دیواره میشه چون دما ماکزیمم هست .پس شرط مرزی نوع دوم داریم که می شود cos.و در Y=0 هم شرط مرزی نوع اول داریم که میشه sinh.نکتش محور مختصات هست که در مرکز جسم کشیده شده

ziiizooo

عضو جدید
بچه ها این سوال 119 سوال بیوتکنولوژی سال 91 هست که تو کلید اون سال سازمان سنجش زده راکتور بازگشتی.ولی امسال اشتباهی زده میکس.سوال 130 هم که خیلی تابلو هست که میشه گزینه 2.من نمیدونم چه جوری زده گزینه 3.تو رو خدا این 2 سوال هم بفرستین برای سازمان سنجش

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه سوالی اشتباه باشه حدف میشه که سخت پیش میاد ولی اگه گزینه ای اشتباه باشه عوض میشه گویا کلید اولیه خیلی عوض میشه وغلطاش صحیح میشه و کلید نهایی رو میدن

سلام
کلید نهایی رو کی میدن؟ معلوم نی؟

saman001

عضو جدید
بعضی سوالا حذف کردنشون هم ظلمه مثلا اون سوال ریاضی که شیب خط میشه 96 و تو کلید گفته 100 رو من ده بار سر جلسه حل کردم(چون آسون بود لج کردم) و همش میشد 96 من 92زدم که نزدیک بود(البته 100 هم نزدیکه) این همه وقت گذلشتم حالا باید دعا کنم واسم منفی حساب نکنن دلمون خوشه کنکور دادیم .

jegh jeghe

عضو جدید
وااااااااااااااااای بچه هااااااااااااا چرا بعضی ازین سوالا اینجوری حل شدهههههههههههههههههههه؟درصدام یکم اومد پایین

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

karba

عضو جدید
سلام بچه ها درصدای من اینه:
حرارت42...ترمو 23...سیالات13..جرم 18...سینتک 42...ریاضی 55
به نظرتون اصلا شانس قبولی دارم یا نه؟

aigin

کاربر فعال
سلام سوال 78 مكانيك 3 ميشه ولي سنجش زده 1چند بار تا حالا اين سوال رو دادن سال 90 و 91 دكتري و امسال

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثل اینکه قسمت نیست ما تو این سامانه سنجش نظر بدیم ولی دوستان خواهشن اعتراض کنین که یه فکری به حال این کلیدشون بکنن... دوستان میگن هرسال اینجوریه ... ولی به نظرم این چه وضعیه که دهن آدمو سرویس میکنن (به خدا قلبم درد گرفت:() برای اینکه حتما به سرعت در یه هفته یه کلید بدن (میخام صد سال سیاه این کلید پر غلطو ندن)...
به نظرتون چه بلایی سر سوالات 63 (گزینه صحیح نیست) - 76 (گزینه صحیح نیست) - 97 (اصطکاک شکلی) - 106 - 119 - 128 - 130 - 139 - 145 (مهندسی شیمی) میاد؟؟؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان سوال گزینه اش غلطه باید کدوم گزینه رو تیک بزنیم توی قسمت توضیحات

karba

عضو جدید
نسبت به کنکور سال 90 میسنجیم میانگین درصدارو-به صورت تقریبی میشه رتبه رو گفت

دوسم پارسال میانگینش ثل من بود رتبش شد 1500...نکنه منم مثل اون بشم؟شما همیشه تخمیناتون درست از اب در میاد یا نه؟

آخرین ویرایش:

amalek78

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه دفترچه F بیوتکنولوژی رو چه جوری میشه پیدا کرد؟ من فراموش کردم چی جواب دادم و فقط تونستم جوابایی که دادم رو برا خودم بنویسم.

karba

عضو جدید
دوسم پارسال میانگینش ثل من بود رتبش شد 1500...نکنه منم مثل اون بشم؟شما همیشه تخمیناتون درست از اب در میاد یا نه؟

راستی بچه ها یه سوال...شما میگین مثلا کنکور امسال از پاسال سخت تر و سطح سوالاش بالاتر بوده..اما اگه مثلا خیی کسا باشن که کنکورو خیلی عالی داده باتکلیف چیه؟بازم نست به پارسال کمتر سخت گیری میکنند؟

ziiizooo

عضو جدید
راستی بچه ها یه سوال...شما میگین مثلا کنکور امسال از پاسال سخت تر و سطح سوالاش بالاتر بوده..اما اگه مثلا خیی کسا باشن که کنکورو خیلی عالی داده باتکلیف چیه؟بازم نست به پارسال کمتر سخت گیری میکنند؟

همیشه تو کنکور 20 30 نفر هستن که هرچه قدرم سخت باشه اونا عالی می دهن.ما باید اونارو کنار بزاریم.ولی بقیه بل اتفاق می گن کنکور سخت بوده

ziiizooo

عضو جدید
بچه ها تورو خدا سوال 119 و 130 رو اعتراض بدین تو سایت سنجش.کسی سوالی رو می خواد براش اعتراض کنم.اگه تعداد بالا باشه خیلی بهتره

karba

عضو جدید
همیشه تو کنکور 20 30 نفر هستن که هرچه قدرم سخت باشه اونا عالی می دهن.ما باید اونارو کنار بزاریم.ولی بقیه بل اتفاق می گن کنکور سخت بوده[/Q
پس یعنی با پارسال فق زیادی داره و درصدای مشابه نتیجه ای مثل پارسال نمیده اره؟

ziiizooo

عضو جدید

133 منم اشتباه زدم.ولی سوال غلط نیست.میدونی حروم زاده ها نکتشون چی بود؟ محور مختصات XوY را مرکز جسم کشیده.یعنی X=0 در مرگز جسم هست وچون دمای دو طرف برابر هست پس در مرکز جسم دما ماکزیمم و شرط مرزی نوع دوم هستش .پس Cos میشه.در Y=0 هم شرط مرزی نوع اول هست پس sinh میشه.گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خودمم غلط زدم

بالا