بیخودی ؟!!!!!آقا 139 هیچ مشکلی نداره.بیخودی اعتراض نسند
کتاب راهیان بخش pde ی سوال تو متن هس برا کنکور 86 هس فک کنم.هر کدوم از تغییر متغیر ها رو بدی 2تا باقی مانده چون هم جنس هستن باز میشه مساله رو ل کرد.
بیخودی ؟!!!!!
شما اگه از تغییر متغیر T-T1 استفاده کنی هر دوشرط مرزیت در راستای Z ناهمگن میشه . در حالیکه برای حل به روش جداسازی متغیرها فقط یک شرط مرزی باید ناهمگن باشه .
من از کتاب پارسه خوندم . راهیان رو ندیدم . ولی میدونم که فقط یک شرط مرزی باید ناهمگن باشه . و این که شرایط مرزی ناهمگن " هم نوع " هم باشند باز هم دردی رو دوا نمی کنه !چناب مهران خان شما اون سوال راهیان و توضیحاتشو خوندی اصلا!!!!!؟
من از کتاب پارسه خوندم . راهیان رو ندیدم . ولی میدونم که فقط یک شرط مرزی باید ناهمگن باشه . و این که شرایط مرزی ناهمگن " هم نوع " هم باشند باز هم دردی رو دوا نمی کنه !
من از کتاب پارسه خوندم . راهیان رو ندیدم . ولی میدونم که فقط یک شرط مرزی باید ناهمگن باشه . و این که شرایط مرزی ناهمگن " هم نوع " هم باشند باز هم دردی رو دوا نمی کنه !
سوال 145 احه چرا 100 ؟!!!
سوال 37 چی ؟
که شکل با متن سوال فرق داره
و سوال 43 که دیتا کم داشت ( به گفته حل پارسه )
؟؟؟؟؟
تنها سوالی که از بیخ غلط 44 که جواب درست تو گزینه ها نیست(27.5) و واقعا مشتاقم بدونم سنجش چطور 35 بدست آورده!!
اینا حرارتشون خیلی قویه اخه
سنجش قراره اردیبهشت پاسخ تشریحی ام بده اگه سوال حذف نشه لاقل بساط خندمون جوره :دی البته فک کنم بگن 27.5 نزدیکترینش 35 تو گزینه ها پس اونو باید می زدید!!!!(البته اگه حذف نشه)
سوال 37 اشکال تایپیه ولی درستش تو اطلاعات داده شده هست که بخاطر اون امکان نداره حذفش کنن سوال 43 هم از رو گزینه ها حل میشه که حذف شدن شو بعید می کنه(می دونم مسخرس ولی برای حذف سوال باید سوال از بیخ غلط باشه و به هیچ وجهی حل نشه!!)
تنها سوالی که از بیخ غلط 44 که جواب درست تو گزینه ها نیست(27.5) و واقعا مشتاقم بدونم سنجش چطور 35 بدست آورده!!
دوستان خواهشا نسبت به سوال های 44 ، 97 ، 111 ، 119 ، 130 ، 135 ، 139 و 145 بی تفاوت نباشید . من منظور بعضی از دوستان که میگن " فقط " سوال 44 از " بیخ " غلطه رو متوجه نمیشم ؟!!!
در رابطه با سوال 97 هر عقل سلیمی تشخیص میده که وجود اصطکاک سطحی مانعی برای برقراری آنالوژی کلبرن نیست . و اگه منظور طراح محترم از اتلاف اصطکاکی ، همان ترم اتلاف ویسکوزیته یا کار لزجتی است باید خدمتتون عرض کنم که به عدم وجود ترم تلفات ویسکوزیته که یه ترم تولید انرژی هست در مورد دوم سوال اشاره شده .
در رابطه با سوال 111 خود کلید سازمان سنجش در سال 85 و یه سال دیگه که الان یادم نیست ، نوشته بود که مخلوط آزئوتروپ همیشه از پایین برج خارج میشه . خب مسلما محصول بالای برج یا با غلظتی نزدیک به آب خالص خارج میشه یا با غلظتی نزدیک به اتانول خالص که بستگی به غلظت خوراک ورودی داره .
سوال 119 و 130 که دیگه نوبره والله !!! مطمئنا شما هم با من هم عقیده هستید که راکتور دوره ای و 50 % جواب این سوال ها میشه .
سوال 135 هیچ یک از گزینه ها صحیح نیست . اگر کسی حلش کرده بگه تا ما هم بدونیم . به هیچ صورتی گزینه 1 بدست نمیاد . خیلی ها رو حساب سوال مخازن سال 87 گزینه 3 رو زدند که باز قابل قبول تره .
سوال 139 به هیچ وجه تغییر متغیر T-T1 به جواب صحیح منجر نمیشه . چون در این صورت به دوتا شرط مرزی غیرهمگن میرسیم .
سوال 145 هم که حاصل 2500/26 مسلما باید از 100 کوچکتر باشه که خیلی ها روی همین حساب گزینه 1 رو زدند . اگه بنا رو برد گرد کردن هم بذاریم 96 هم به 92 و هم به 100 به یک اندازه فاصله داره .
.
.
.
به نظرتون این سوال ها از "بیخ" غلط نیست ؟!!!!
میشه بیشتر توضیح بدید .اما 111 رو اگه نگفته بود در صورت داشتن سینی های لازم حرف شما کاملا صحیح بود
اما موقعی که اینو ذکر کرده جواب می رسیم به همون آرئوتروپ
مگه تعداد سینی های لازم (کافی)جداسازی تعداد سینی هایی نیس که عملیات جداسازی به صورت کامل انجام بشه.میشه بیشتر توضیح بدید .
دوستان خواهشا نسبت به سوال های 44 ، 97 ، 111 ، 119 ، 130 ، 135 ، 139 و 145 بی تفاوت نباشید . من منظور بعضی از دوستان که میگن " فقط " سوال 44 از " بیخ " غلطه رو متوجه نمیشم ؟!!!
در رابطه با سوال 97 هر عقل سلیمی تشخیص میده که وجود اصطکاک سطحی مانعی برای برقراری آنالوژی کلبرن نیست . و اگه منظور طراح محترم از اتلاف اصطکاکی ، همان ترم اتلاف ویسکوزیته یا کار لزجتی است باید خدمتتون عرض کنم که به عدم وجود ترم تلفات ویسکوزیته که یه ترم تولید انرژی هست در مورد دوم سوال اشاره شده .
در رابطه با سوال 111 خود کلید سازمان سنجش در سال 85 و یه سال دیگه که الان یادم نیست ، نوشته بود که مخلوط آزئوتروپ همیشه از پایین برج خارج میشه . خب مسلما محصول بالای برج یا با غلظتی نزدیک به آب خالص خارج میشه یا با غلظتی نزدیک به اتانول خالص که بستگی به غلظت خوراک ورودی داره .
سوال 119 و 130 که دیگه نوبره والله !!! مطمئنا شما هم با من هم عقیده هستید که راکتور دوره ای و 50 % جواب این سوال ها میشه .
سوال 135 هیچ یک از گزینه ها صحیح نیست . اگر کسی حلش کرده بگه تا ما هم بدونیم . به هیچ صورتی گزینه 1 بدست نمیاد . خیلی ها رو حساب سوال مخازن سال 87 گزینه 3 رو زدند که باز قابل قبول تره .
سوال 139 به هیچ وجه تغییر متغیر T-T1 به جواب صحیح منجر نمیشه . چون در این صورت به دوتا شرط مرزی غیرهمگن میرسیم .
سوال 145 هم که حاصل 2500/26 مسلما باید از 100 کوچکتر باشه که خیلی ها روی همین حساب گزینه 1 رو زدند . اگه بنا رو برد گرد کردن هم بذاریم 96 هم به 92 و هم به 100 به یک اندازه فاصله داره .
.
.
.
به نظرتون این سوال ها از "بیخ" غلط نیست ؟!!!!
من از شما یه سوال دارم راجع به سوال 97 ؛منظوزم از بیخ غلط بودن سوال هایی که گزینش غلط باشه یا سوالش
97 بنظر من غلط نزده و هر 5 شرط باید بزقزار باشند چون اگر چهار مورد 1تا 5 غیر 4 برفرار باشند تشابه ممکنه با وجود اصطکاک شکلی نقض بشود ولی با برقراری همه ی 5 شرط امکان نقض تشابه وجود ندارد
سوال 135 اگه دقت کنید دو ترمی که در گزینه ها جمع یا تفریق می شوند دارای ابعاد غیر یکسانی هستند که جمع یا تفریق دو ترم غیر هم بعد ایراد پایه ای دارد!!!
من از شما یه سوال دارم راجع به سوال 97 ؛
اگر به فرض ما اصطکاک سطحی داشته باشیم ، آیا آنالوژی نقض میشه ؟
.
.
.
خب مسلما جواب شما اینه : خیر
ولی سوال گفته عدم " هرگونه " ترم اصطکاکی . در حالیکه همه ی ما میدونیم که اصطکاک سطحی یا پوسته ای میتونه وجود داشته باشه . هر گونه یعی اینکه هم اصطکاک شکلی و هم اصطکاک سطحی که این مسلما نادرسته .
من از شما یه سوال دارم راجع به سوال 97 ؛
اگر به فرض ما اصطکاک سطحی داشته باشیم ، آیا آنالوژی نقض میشه ؟
.
.
.
خب مسلما جواب شما اینه : خیر
ولی سوال گفته عدم " هرگونه " ترم اصطکاکی . در حالیکه همه ی ما میدونیم که اصطکاک سطحی یا پوسته ای میتونه وجود داشته باشه . هر گونه یعی اینکه هم اصطکاک شکلی و هم اصطکاک سطحی که این مسلما نادرسته .
توضیحات بنده همان بود که خدمتتان عرض کردم . ولی مسلما طراح از مطرح کردن کلمه ی " هرگونه " منظوری داشته .خب من قبول دارم حرف شمارو اصطکاک سطحی مشکلی نداره ولی منم اینو از شما می پرسم اگه مورد 4 برقزار نباشد پس یعنی وجود هرگونه اصطکاک مشکلی ایجادنمی کند؟ که حتما تایید می کنید که غلطه
یعنی انیکه اگز گزینه ی 2 یا 3 رو بزنید هیچ تضمینی برای عدم وجود اصطکاک شکلی وجود نداره منطوزم اینه که وجود 4 شرط الزامیه ولی اگز اصطکاک شکلی وجود داشته اشه و 4 مورد دیگه برقرار هم باشند تشابه نقض می شود
ببین بازم میگم شما اگه اینا رو مطرحم بکنید سنجش زیر بار نمیره.آخه تعداد سوالای مشکل دار واقعا زیاده!!!بیاین رو سوالاییکه بی هیچ وجه نمیشه قبول کرد تمرکز کنیم!!!اینجور اثر گذاریش بهتره.بیاید منطقی باشیم تو این شرایط
هر چند که احساس می کنم توی روز روشن داره حق من و خیلی های دیگه که مثل من سر جلسه کنکور استدلال کردند ( و بدون شک هم استدلالشون درسته ) خورده میشه ، ولی قبول !ببین بازم میگم شما اگه اینا رو مطرحم بکنید سنجش زیر بار نمیره.آخه تعداد سوالای مشکل دار واقعا زیاده!!!بیاین رو سوالاییکه بی هیچ وجه نمیشه قبول کرد تمرکز کنیم!!!اینجور اثر گذاریش بهتره.بیاید منطقی باشیم تو این شرایط
توضیحات بنده همان بود که خدمتتان عرض کردم . ولی مسلما طراح از مطرح کردن کلمه ی " هرگونه " منظوری داشته .
متشکرم
بله با شما من موافقم!!!انصافا بخوایم ریز برسی کنیم سوالای مشکل دار بالا 10تا هس!!!ولی بهتره رو چن تا تمرکز بشهسوال هایی که گزینه ی غلط دازن رو درس می کنن حتما مثله 2 سوال راکتور
بنظرم سوال هایی که غلط هستند 44و135و145 هستن که باید اعتراض کنیم
هر چند که احساس می کنم توی روز روشن داره حق من و خیلی های دیگه که مثل من سر جلسه کنکور استدلال کردند ( و بدون شک هم استدلالشون درسته ) خورده میشه ، ولی قبول !
حداقل سوال های ریاضی و راکتور که دیگه ان قلتی توش نیست . اونا رو پیگیری کنیم شاید به جایی رسید .