bladder buster
عضو جدید
دمت گرم خوب اومدی.دانشگاه بین المللی به دانشگاهی میگن که حداقل یک سوم دانشجوهاش از کشورای دیگه اومده باشن برو ازدانشجوی کشور دیگه سوال کن اصلا اصفهانا نمیشناسن چه برسه به دانشگاه ازاد نجف اباد
دمت گرم خوب اومدی.دانشگاه بین المللی به دانشگاهی میگن که حداقل یک سوم دانشجوهاش از کشورای دیگه اومده باشن برو ازدانشجوی کشور دیگه سوال کن اصلا اصفهانا نمیشناسن چه برسه به دانشگاه ازاد نجف اباد
ها ها.عجب پس که این طور.بله بنده هم با نظر ایشون موافقم امکانات و سطح علمی دانشگاه آزاد (مخصوصا قزوین) از هاروارد ، آکسفورد و مک گیل بالاتره.پروفسور ماتس الريک آگارد مسوول امور بين الملل دانشگاه سوئد:امکانات دانشگاه آزاد اسلامي قزوين در حد فوق استاندارد است
در بين کشورهاي خاورميانه تاکنون چنين دانشگاهي و با اين امکانات مشاهده نکرده ام .
شما كه مثلا دانشجويي توهين نكن هيچ چيزي نميدوني يه نيگا فقط يه نيگا به دفترچه ي ترازها بنداز ببين چه دانشگاه آزادي هست كه رشته پزشكيش 7300 بخواد .... يه سرچي هم بزني بد نيست اطلاعاتت زياد ميشهدانشگاه بین المللی به دانشگاهی میگن که حداقل یک سوم دانشجوهاش از کشورای دیگه اومده باشن برو ازدانشجوی کشور دیگه سوال کن اصلا اصفهانا نمیشناسن چه برسه به دانشگاه ازاد نجف اباد
ها ها.عجب پس که این طور.بله بنده هم با نظر ایشون موافقم امکانات و سطح علمی دانشگاه آزاد (مخصوصا قزوین) از هاروارد ، آکسفورد و مک گیل بالاتره.
دانشگاه ازادم مگه بهترین داره ؟
دانشگاه آزاد قزوین جزو رده ی الف دانشگاههای معتبر ایران و هم رده صنعتی شریف و امیر کبیر هستش.
برای اثبات این موضوع کافیه به این لینک ها مراجعه کنید:
http://iscanews.ir/fa/ShowNewsItem.aspx?NewsItemID=191992
http://iscanews.ir/fa/ShowNewsItem.aspx?NewsItemID=241604
در ضمن یه سرچی در اینترنت هم بکنین به این موضوع پی می برین. امکاناتش هم که با دانشگاههای اروپا برابری می کنه. کافیه فقط یکبار دیدن کنین!
برای امثال شماهایی که مدرکتون رو از دانشگاه دولتی کچل اباد میگیرید و ادعا دارید متاسفم.
هر دانشگاهی با توجه به اساتید و بار علمی انها و دانشجویان و امکانات و درصد قبولی در ارشد مقایسه میشود.
من خودم از خوابگاه دانشگاه دولتی یاسوج دیدن کردم.یه مسافرخونه داده بودن به عنوان خوابگاه(بهتره میگفتیم طویله).همه دیوارا سیاه و کثیف و کمبود بخاری و ...
خوش باشید.
موش چيه كه كله پاچش چي باشه؟!
ازرك بودنم ناراحت نشيدولي يه نكته جالبي بگم كه خودم تجربش كردم
من تودانشكده فني دانشگاه تهران مدرك مهندسيموگرفتم.
الانم دارم تويكي ازهمين دانشگاههاي برترآزادارشدميخونم.
اصلا دچارسردرگمي شدم،اگه اين دانشگاهه پس اونجاچي بود،
اگه اونجادانشگاس اينجا چيكارميكنن؟!
تورا به خدا بس کنید.کم اعصاب مردم رو با این جور چیز ها خورد کنید.هیچ کدوم از دانشگاه های آزاد ارزشی ندارند که بخواید 4 سال عمرتون رو تلف کنید،بعد 4 سال تلف کردن عمر بشید یه آدم لیسانس نمای بیسواد.من خودم دانشگاه آزاد درس خوندم.یک چیز هایی توی دانشگاه آزاد دیدم که اگر بگم آبروی کل دانشگاه ازاد میره زیر سوال.یا ایهاالناس اگر میتونید 20 سال کنکور بدهید اما اگر دانشگاه آزاد ثبت نام نکنید.با تشکر خدانگهدار.
ايران هيچ دانشگاه خوبي نداره! والسلام
ادعا های بیخودی و از روی تعصبتون رو بذارید کنار و با مدرک و سند حرف بزنید ..
اولین دانشگاه آزا ایران از نظر رتبه دانشگاه تهران جنوب هستش که تو رتبه 18 کشوری و 2534 جهانی هست ..
و اولین دانشگاه ایران هم دانشگاه تهران هست با رتبه جهانی610!!
(در حالیکه کشور همسایمون ترکیه دارای دانشگاهی با رتبه 36 جهانی هست..دانشگاه صنعتی استانبول)!
اینم لینک اصلی منبع ، رتبه بندی برای سال 2011 هستش :
http://www.4icu.org/ir/
عزیز جان من خودم الکترونیک صنعتی اصفهان هستم ولی از لحاظ امکانات بعضی از دانشگاه های ازاد مثل قزوین واقعا قوی هستن.اینو نگین چی بگین؟!!!هر چند واقعا سعی میکنم درکتون کنم
میدونی بعضی ار دانشگاه آزادا !!!مثل طبل تو خالین فقط سرو صداشون گوش همه رو آزار می ده(البته فقط بعضیاشون!!!)در مورد دانشگاه قزوینم اطلاع چندانی ندارم اگه خوبه مبارک صاحبش باشه
![]()
شما مثل اینکه اعضای هیئت علمیه قزوین رو ندیدین (البته برق و مکانیکش)این نظر سنجی از همه لحاظ دچار مشکله
حتی به جدول همترازی دانشگاه آزاد هم توجهی نشده
لازم بذکر که دانشگاه آزاد واحد کرج اولین دانشگاه آزاد و بیستمین دانشگاه ایران شناخته شده و تنها واحد دانشگاه آزاد که در بین 6000 دانشگاه معتبر جهان قرار داره
این در حالی که در نظر سنجی شما اسمی از دانشگاه کرج برده نشده و حتی نام دانشگاه قزوین که هنوز رتبه جامع بودن رو نداره قرار دادین
در ضمن از لحاظ هیئت علمی نیز دانشگاه کرج رتبه نخست رو داره