تحریم بیگانه,بازگشت به اصالت

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینی که میگگی کجاست جاوید؟

بوی توطئه میاد:razz:

عزيزم با لاتر از اتوبان همت به شمال تهران ميشه چهار راه آبشناسان..كه بالاتر از اون ميشه نيايش(تهران);) ده ونك هم كه پايين تر از ندامتگاه اوين همون جاي كه بوديم فقط يه كم پايين تر
نه بابا بوي سوختگي مياد مثل اينكه حس بويايت دوچار مشكل شده:biggrin:

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
از چشمم افتادی....
اختیارتو میدی دست یه بچه؟؟
از تو بعید بود :cool:

بابا من از کجا می دونستم همچین آدمیه. مگه بچه است. من دیدم ازم تشکر می کنه فکر کردم پسر خوبیه خوب. بگذریم به بحث خودمون برسیم.

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised: چه ربطی داشت. ماشالا ما ایرانی ها که تو مواد مذابم بذارنمون عاشق می شیم.

اره درسته اما .....
وقتی راه های ابراز عشق ازمون بگیرن چی ؟کی گقته رقص بده ؟تو کدوم کشور ها مشکل داره ؟
به هر حال اینم تو فرهنگ ما بوده اما حالا چی؟

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دست حکومت اسلامی بود عید نوروز هم برمی داشت تا مردم شاد نباشن

آره اینو هستم. شایدم برنامه ی دعای ندبه در صبح های عید می ذاشتن برامون. ( البته توهین نشه دعا خوندن رو من هم خودم خیلی دوست دارم ولی نه افراطی )

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگار این تاپیکو به بیراهه کشیدم من ......از همگی عذر میخوام ........شب خوبی داشته باشید ..

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره درسته اما .....
وقتی راه های ابراز عشق ازمون بگیرن چی ؟کی گقته رقص بده ؟تو کدوم کشور ها مشکل داره ؟
به هر حال اینم تو فرهنگ ما بوده اما حالا چی؟

ببین اینا قبول. ولی عشق چیزی فراتر از این حرفاست که ما بیایم محدودش کنیم به حکومت. ابرازعلاقه می تونه توی خونه باشه. رقص می تونه توی خونه باشه. حکومت مال قانون های کشوره ولی عشق مال دو نفره.

waffen

اخراجی موقت
اگه دست حکومت اسلامی بود عید نوروز هم برمی داشت تا مردم شاد نباشن

من قبول دارم که هیچ کس نباید چیزشو دست کسی بده
اگر توجه بکنید عید نوروز رو هم اینا به گند کشیدن. کم کم مردم دیگه روحیه ای برای جشن گرفتن عید نوروز هم ندارند.

waffen

اخراجی موقت
:surprised::surprised::surprised: چه ربطی داشت. ماشالا ما ایرانی ها که تو مواد مذابم بذارنمون عاشق می شیم.

من که تا حالا نه دوستی دیدم نه عشق.
نمیدونم اینی که مردم ازش حرف میزنند کجاست که ما نمی تونیم پیداش کنیم.

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازاد اندیشی سخته به ادعا نیست دوست خوب تایپیک جالیب بود اما.....
اخرش شد چت روم
حق با شماست..
ولی صفحه های قبلو بخونید تا ببینید کیا تاپیکو به بیراهه کشیدن
من از مدیر خواستم ببندشم اما متاسفانه مدیر آنلاین نیست

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب به یه زبونی حرف بزن ما هم بفهمیم...:surprised::(
جاوید میفرستمت تو لیست سیاهااااااااااا:mad:

عزيزم به داش سهيلم گفتم كه تو دختر خوبي هستي وباهت كل كل نكنه..همين...در ضمن من از روزي كه به دنيا اومدم تو ليست سياه بودم...;)

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصالت....
یک واژه اییه که همواره آدمو محدود و مقید میکنه .....مقید به گذشته .......تحدید به تحجر فکری ......با باور این که من درست میگویم ......الان متاسفانه اونقدر فرهنگ ما ضعیف شده که رو آورده به فرهنگ پذیری .......با حلوا حلوا گفتن هم دهن شیرین نمیشه زیزان ........زیربنا از پایه سسته

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصالت....
یک واژه اییه که همواره آدمو محدود و مقید میکنه .....مقید به گذشته .......تحدید به تحجر فکری ......با باور این که من درست میگویم ......الان متاسفانه اونقدر فرهنگ ما ضعیف شده که رو آورده به فرهنگ پذیری .......با حلوا حلوا گفتن هم دهن شیرین نمیشه زیزان ........زیربنا از پایه سسته
كاملاً درسته;) اصلاً زير بناي نيست تا سست شه تا زماني كه بخوايم ادايه اين عربها رو در بياريم روز و روزگارمون از ايني كه هست بدتر ميشه..ما بايد به فرهنگ ايران باستان برگرديم.... كه اين اروپايي ها كه الان اين همه ادعاشون ميشه..... از اون فرهنگ كپي برداري كردن و حالا دارن به ريش ماها ميخندن..

waffen

اخراجی موقت
اصالت....

زمانی که فرهنگ های یک جامعه ضعیف بشه مردم برای پر کردن اون فضای خالی رو به فرهنگ های دیگه میارن. هر کدوم که دسترسی بهشون برای مردم راحت تر باشه جایگزین فرهنگ اصلی میشه.
فکر میکنم ما فرهنگ ایرانی خودمون رو از زمانی از دست دادیم که اسلام وارد مملکت ما شد.

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
حق با شماست..
ولی صفحه های قبلو بخونید تا ببینید کیا تاپیکو به بیراهه کشیدن
من از مدیر خواستم ببندشم اما متاسفانه مدیر آنلاین نیست

هیچ وقت محدود کردن بهترین راه نیست بستن یه تایپیک کار درستی نیست و اینکه بخدایم با رجز خونی حرف خودمون به کرسی بنشونیم هم همینطور. پس باید به دنبال راه های بهتری باشیم یکی از این را ه ها احترام به مخاطب به فکر اندیشه و احساسش او ن موقعه هست که می تونی انتظار احترام داشته باشی وحرفتو عملی کنی...
تا اینجا شاید هر دو تون اشتباه کرده باشید اما از اینجا به بعد یک تون میتونه زود تر اشتباه شو جبران کنه...و مطمئن باشه هیچی از ارزش هاش هم کم نمی شه.

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بحث تون خیلی زیبا شده اما متاسفانه باید برم اخرشب میام یکی یکی میخونمشون و...پس تا بعد

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ وقت محدود کردن بهترین راه نیست بستن یه تایپیک کار درستی نیست و اینکه بخدایم با رجز خونی حرف خودمون به کرسی بنشونیم هم همینطور. پس باید به دنبال راه های بهتری باشیم یکی از این را ه ها احترام به مخاطب به فکر اندیشه و احساسش او ن موقعه هست که می تونی انتظار احترام داشته باشی وحرفتو عملی کنی...
تا اینجا شاید هر دو تون اشتباه کرده باشید اما از اینجا به بعد یک تون میتونه زود تر اشتباه شو جبران کنه...و مطمئن باشه هیچی از ارزش هاش هم کم نمی شه.
من نمیدونم چه راه حلی مد نظرته ولی نگاه کن ببین از پست اول حتی یه نفر هم راجع به موضوع تاپیک حرفی زد؟؟؟این نشون میده اسپم و حرف های بی ربط برای بچه ها جالب تره پس بهتره تاپیک پاک بشه

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمانی که فرهنگ های یک جامعه ضعیف بشه مردم برای پر کردن اون فضای خالی رو به فرهنگ های دیگه میارن. هر کدوم که دسترسی بهشون برای مردم راحت تر باشه جایگزین فرهنگ اصلی میشه.
فکر میکنم ما فرهنگ ایرانی خودمون رو از زمانی از دست دادیم که اسلام وارد مملکت ما شد.
درسته که ورود یه فرهنگ بیگانه با زور به یک جامعه موجب سردرگمی میشه ولی تماما نمیشه به اون ربط داد برای مثال کشور مالزی......تکنولوژی هم خیلی تاثیر داره ......فکر میکنم از همهچیز موثر تر باشه ....
كاملاً درسته;) اصلاً زير بناي نيست تا سست شه تا زماني كه بخوايم ادايه اين عربها رو در بياريم روز و روزگارمون از ايني كه هست بدتر ميشه..ما بايد به فرهنگ ايران باستان برگرديم.... كه اين اروپايي ها كه الان اين همه ادعاشون ميشه..... از اون فرهنگ كپي برداري كردن و حالا دارن به ريش ماها ميخندن..
:gol:

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان حتما" اکثر شما میدونید که اجداد ما سالها پیش از اروپایی ها روزی به نام سپندارمز (روز عشاق) داشتن و در این روز عشق و دوست داشتن رو گرامی میداشتن..:heart:
اما متاسفانه ما ایرانی ها این روز رو فراموش کردیم و ولنتاین رو که پیشینه تاریخی خیلی کمتری داره (که روز ازدواج یه کشیش با عشقشه و هیچ ربطی هم به فرهنگ و مذهب ما نداره) به عنوان روز عشاق میشناسیم...
از همه کسایی که می خوان به بهانه این روز عشق و علاقه خودشون رو به کسی که دوسش دارن ابراز کنن می خوام که به فرهنگ پربار خودمون (تنها چیزی که فعلا" برای افتخار کردن داریم!!) برگردن و به جای روز ولنتاین (14 فوریه) روز سپندارمز (5 اسفند) رو جشن بگیرن......
هرکسی که با من موافقه لطفا" اعلام کنه که از امسال به بعد روز سپندارمز برای عشقش هدیه میخره ;)
(البته اگه عشقی درکاره!:surprised:)
مگه سپندارمز به مذهب ما ربط داره؟ اتفاقا روزهایی مثل سپندارمز باعث میشن که ما بتونیم خودمون رو از زیر آوار دین اعراب بیرون بکشیم و کمرمون رو راست کنیم و بگیم هنوز یه چیزی از ایرانی بودن و پارسی بودنمون مونده.. این روز فقط و فقط مربوط به فرهنگ ایرانیه.. اونم فرهنگ اصیل ایرانی.. اونی که پیش از هجوم اعراب به ایران وجود داشته.. نه این فرهنگی که بهش میگن ایرانی_اسلامی
به امید روزی که مسئولین کشوری با افتخار جشنهای ایرانی رو برگزار کنن (چهارشنبه سوری، مهرگان، سپندارمز و...) و برگزاری یا صحبت ازشون ممنوع نباشه. نه مثل الان که حتی تلویزیون ایران در روز جشن های ایرانی اسمشون رو هم نمیاره.. فقط اسم چهارشنبه سوری رو در روزش میارن و اونم برای اینکه بگن برگزاریش ممنوع و خطرناکه..