تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ha@sa

عضو جدید
مشکل از یه چیز دیگه است چون عکسای بالا با چیزی که اول گذاشتین کلا فرق میکنه و ثانیا مال سال 90 بود نه 92 و اینم رمپ تو اون کار حالا بازم من اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:)

رمشاهده پیوست 210223

ببخشید یه اشتباهی شد .من روسیستم دوتا فایل با این نام سیو کردم و اشتباها اونو اپلود کردم . گرچه این عکسا رو سری قبل گذاشتم و دوستان ایرادتشو بهم گفتن و قرار شد رفعش کنم

ha@sa

عضو جدید
1-ایراد فاحش تووو کارت میدونی چیه؟؟؟لابی آسانسور گذاشتی اما طرف باید بره از راه پله بیاد بیرون...چرا این کارو کردی؟؟؟اون مسئله تفکیک راه پله از آسانسور رو زدی نابود کردی ....توی طبقه 2 و 1 درست کردی اما همکف و -1 کاملا اشتباهست ...........عارفه جان من یادمه شما همین کارو واسه همین طرح انجام دادی و من پرسیدم لابی اسانسور مستقیم به واحد باز بشه اشکالی ندازه گفتی نه و یه بار دیگه هم یه کار گذاشتم گفتین که فضای لابی اسانسور و پله فقط توی زیرزمین و اسانسور از فضاهای دیگه تفکیک بشه اما حالا اینو میگید .من گیج شدم
2-تاسیسات خیلی کوچیکه...سعی کن هیچ وقت مستطیل نگیری...چون دراز برای مبله کردن و قرارگیری سخت میشه....واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باشه یادم میمونه
3-درضمن محل خودرو رو با مثلث نشون بده....چرا اصرار داری اتومبیل بکشی؟؟؟تازه اون مستطیل دورش هم نکشیدی .چرا باید مثلث باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نمیتونه شکل خود اتومبیل باشه ؟
4-درب خودرو رو هم نکشیدی...البته اصولش اینه ک از یه جایی به بالا باید رمب رو خط چین هم میکشیدی...ممنون یادم میمونه .از چند متر بالتر باید خط چین بذارم
5-درز انقطاع رو چرا داخله دیوار کشیدی؟؟؟اشتباهه عزیزم من هر وقت میخوام طراحی کنم مثل خود برگه های امتحان محدوده رو میکشم و بعد شروع به کشیدن میکنم و درز انقطاعی که شما دیدید داخل دیوار نیست بلکه بعد از درز انقطاع دیوارم شروع میشه
6-رمپی ک توی همکف برای تجاری دادی ک نباید ول بشه تو تجاری؟؟باید با ی دری چیزی از فضای بیرون جدا بشه....اینجوری یعنی شب و نصفه شب هر کسی میتونه بره داخله تجاری....متوجه شدی ؟یادم رفت بزارم
7-درب واحدها دو لنگه با عرض 1.2 هست...حتما توجه کن به این موضوع ...شما مطمعنی . اخه من خوندم عرضش 1 متره ها
8-اون بالا اون نورگیره؟؟؟خیلی کوچیکه مخصوصا ک برای دو واحدم در نظر گرفتی. دوست عزیز واسه یه واحد استفاده میشه .من به سمت واحدی که اشپزخونه کنارشه هیچ محفظه ای نزاشتم . ابعادش هم 3*3 متره .
9-چرا واحد سمت راستیت و تا سرویس داره؟؟؟اون واحد به اون کوچیکی ک نیازی نی سرویس دو تا باشه...متوجه نمیشم .من دوتا سرویس ندارم تو واحدم
10-سعی کن درب اتاق در این حد از وسط باز نشه...یکم ظاهر زشت ایجاد میکنه
ok.........
11-همون واحد کوچیکه تراس نداری ......... اهان .دارم همون که شما با سرویس اشتباه گرفتیش تراسه
12-این واحدت کلا خیلی بد شده مبتونستی خیلی بهتر از این در بیاری....به این صورت ک درب اتاق رو بیاری بالا بچسبونی به دیوار آسانسور....حمامتو بیاری پایین جای اون سرویس بزار اما جلوتر ک پشتش یه تراس بهت بده...اونوقت آشپزخونتم ک میتونی نور مستقیم بیاری بیار پایین....معلومه خوب فکر نکردی....نه اتفاقا کلی روش کار کردم . اشپزخونه ام که نور مستقیم میگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اونجور که شما میگید مشکلات دیگه پیدا میکنه مثل ایجاد فضای پرت و کاهش عرض اتاق . اونم واحدی که فقط یه خواب داره
13-ابعاد آسانسورت چنده؟؟؟حس میکنم خیلی بزرگ شده...ابعادش 2*1.6 .طبق اخرین ویرایش ....توش نوشتم که ابعادشو
14-در ضمن آشپزخونه اون ی واحدی هم داکت نداره داره .. داره .خوب ببینین داره
15-اون داکت مشترک بین دو تا سرویس دو واحد رو یه دفعه تا پایین بیار ...اون 20 سانت رو برا چی گذاشتی؟؟؟قابل استفاده ک نی حداقل بده به داکت .........باشه عزیزم
16-تو طبقه تک واحدی تراس مشترک دو تا سرویس کامل حذف شده....اشتباه این کارت .........یعنی چی متوجه منظورت نمیشم .تراس سرویس دیگه چیه!!!!!!!!!!!!!!
17-درب ورودیشم باید به داخل باز بشه نه به لابی آسانسور .اصلاح میکنم
18-دو تا آشپزخونه به اون بزرگی؟؟؟اونوقت پذیراییت کوچیک و تراس هم یدونه کوچولو گذاشتی...چرا؟؟؟تازه فضاتو جوری تقسیم کردی ک مسلما فضای سمت راست باید فضای عمومی و فضای سمت چپ فضای خصوصیت باشه اما شما با اون آشپزخونه بزرگی که گرفتی عکس اینو داری نشون میدی ...........عارفه جان تنها صرف این که من ابعاد فضای پذیراییم خیلی بزرگ باشه نمیتونم کل الزامات دیگه رو ندید بگیرم . بعدم به نظر شما ابعاد 7*5.30 ابعاد کوچیکیه !!!!!!!!!!!!
19-کلا داکتهاتو توی طبقه بالا حذف کردی یه جایی اضافه کردی...کاملا اشتباهه ...فقط یه داکت اونم داکت حمام واحد سمت راست توی طبقه بالا حذف شده که اصلاح میکنم . .
بهت پیشنهاد میکنم با دقت بیشتری یه بار دیگه طراحی کن...کارت ایراد زیاد داره....
مقطع و شیب بندیت هم دیگه ندیدم:)
ممنون که نظر دادی . نه دیگه خداییش خیلی از ایرادایی که گفتی رو نمیشه قبول کرد. من تو کار خودتونم خیلی از اشکالاتی رو که شما الان واسه من گفتین دیدم . البته اگه ایراد باشن مثل همون ایراد نورگیر یا لابی اسانسور . حتی خودمم درموردشون ازت سوال کردم که گفتین ایرادی ندارن اما حالا تو کار خودم ایراد شدن . دوست عزیزم از دستم ناراحت نشین من اگه اینجور میگم به خاطر اینکه من واقعا گیج شدم .

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنون که نظر دادی . نه دیگه خداییش خیلی از ایرادایی که گفتی رو نمیشه قبول کرد. من تو کار خودتونم خیلی از اشکالاتی رو که شما الان واسه من گفتین دیدم . البته اگه ایراد باشن مثل همون ایراد نورگیر یا لابی اسانسور . حتی خودمم درموردشون ازت سوال کردم که گفتین ایرادی ندارن اما حالا تو کار خودم ایراد شدن . دوست عزیزم از دستم ناراحت نشین من اگه اینجور میگم به خاطر اینکه من واقعا گیج شدم .

عزیزم نه اتفاقا من ناراحت اصلا نمیشم...اما کدوم لابیه من مثل کار شماست؟؟؟حتما عکسشو بزارم ببینم که اگه اشتباهه شمارو انجام دادم حواسم باشه.....
در مورد نورگیر هم تمامه نورگیرهای من 12 متری بوده...9 متری اصلا نداشتماااا......:surprised:
و اینکه گفتید خیلی از ایرادهایی ک گفتم تووو کار خودم بوده....منظورت تووو کارهای نهاییمه؟؟؟
اگه ایراد این همه کارهای من داره چرا پس ایرادهاشو بهم نمیگید که منم اصلاح کنم و به غلط یاد نگیرم...:(

1-ایراد فاحش تووو کارت میدونی چیه؟؟؟لابی آسانسور گذاشتی اما طرف باید بره از راه پله بیاد بیرون...چرا این کارو کردی؟؟؟اون مسئله تفکیک راه پله از آسانسور رو زدی نابود کردی ....توی طبقه 2 و 1 درست کردی اما همکف و -1 کاملا اشتباهست ...........عارفه جان من یادمه شما همین کارو واسه همین طرح انجام دادی و من پرسیدم لابی اسانسور مستقیم به واحد باز بشه اشکالی ندازه گفتی نه و یه بار دیگه هم یه کار گذاشتم گفتین که فضای لابی اسانسور و پله فقط توی زیرزمین و اسانسور از فضاهای دیگه تفکیک بشه اما حالا اینو میگید .من گیج شدم عزیزم....اینو یادت باشه ک هیچ دری به راه پله باز نمیشه...راه پله همیشه جداست...شما درب آسانسور رو توی راه پله گرفتی ک غلطه...در واقع باید راه پله رو یه درب میگرفتی ک توی محوطه فشا باز بشه یا به لابی آسانسور....یعنی کسی ک از راه پله میاد درب رو باز کنه بره توی لابی آسانسور از اونجا بره وارد واحدها بشه یا وارد پارکینگ....ییا اینکه از راه پله مستقیم به پارکینگ اما از آسانسور وارد لابی آسانسور بعد از اونجا وارد فضا شه....
کار منو دقیق نیگاه کن متوجه منظورم میشه...شما درب لابی آسانسور به پاگرد راه پله باز شده....یعنی از لابی آسانسور میره تووو پاگرد راه پله از اونجا خارج میشه...توی طبقات درست کشیدی توی همکف و زیرزمین مشکل داره

2-تاسیسات خیلی کوچیکه...سعی کن هیچ وقت مستطیل نگیری...چون دراز برای مبله کردن و قرارگیری سخت میشه....واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باشه یادم میمونه
3-درضمن محل خودرو رو با مثلث نشون بده....چرا اصرار داری اتومبیل بکشی؟؟؟تازه اون مستطیل دورش هم نکشیدی .چرا باید مثلث باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نمیتونه شکل خود اتومبیل باشه ؟عزیزم این نشونه پارکینگه توی کارهای نظام و اجرایی بهتره این کار کنی....اون کار دانشکاه بود ک واسه اینکه خوشگل بشه اتومبیل میزاشتیم...اما اینجا فرق داره....درضمن یادت نره محدوده پارک رو هم بکشی....
4-درب خودرو رو هم نکشیدی...البته اصولش اینه ک از یه جایی به بالا باید رمب رو خط چین هم میکشیدی...ممنون یادم میمونه .از چند متر بالتر باید خط چین بذارم
5-درز انقطاع رو چرا داخله دیوار کشیدی؟؟؟اشتباهه عزیزم من هر وقت میخوام طراحی کنم مثل خود برگه های امتحان محدوده رو میکشم و بعد شروع به کشیدن میکنم و درز انقطاعی که شما دیدید داخل دیوار نیست بلکه بعد از درز انقطاع دیوارم شروع میشه تا جایی ک چشمهای من جواب میده اول یه خط ک محدوده دیواره کشیده شده بعد خط چین و بعد اون خط دومه دیوار....خط چین در واقع همون محدوده ای ک تووو آزمون میگه.....
6-رمپی ک توی همکف برای تجاری دادی ک نباید ول بشه تو تجاری؟؟باید با ی دری چیزی از فضای بیرون جدا بشه....اینجوری یعنی شب و نصفه شب هر کسی میتونه بره داخله تجاری....متوجه شدی ؟یادم رفت بزارم
7-درب واحدها دو لنگه با عرض 1.2 هست...حتما توجه کن به این موضوع ...شما مطمعنی . اخه من خوندم عرضش 1 متره ها عزیزم منبعشو بگو....تا جایی ک من میدونم درب اتاق خواب حداقل 90 تا 1 متره....اونوقت درب ورودی ک مطمئنا وسایله مبله قراره ازش رد بشه شما 1 میخوای بگیری؟؟؟؟...این دیگه کاملا مشخصه کارهای دانشگاه هم طرح 5 ک مسکونی بود درب ها رو 2 لنگه میگرفتیما....
8-اون بالا اون نورگیره؟؟؟خیلی کوچیکه مخصوصا ک برای دو واحدم در نظر گرفتی. دوست عزیز واسه یه واحد استفاده میشه .من به سمت واحدی که اشپزخونه کنارشه هیچ محفظه ای نزاشتم . ابعادش هم 3*3 متره .اگه جزوه رو شما خونده باشی یا مباحث ما تنها یه مساحت نورگیره 8 متری داریم در صورتی ک فضاهایی ک قراره نور بگیره درجه 2 باشند...اونم طولش حداقل باید 4 باشه....شما در هر صورت طول رو 3 گرفتی کاملا اشتباه...هم توی مباحث هست هم جزوات....میله خودتونه اما ازتون نمره کسر خواهد شد....
9-چرا واحد سمت راستیت و تا سرویس داره؟؟؟اون واحد به اون کوچیکی ک نیازی نی سرویس دو تا باشه...متوجه نمیشم .من دوتا سرویس ندارم تو واحدم
الان اون واحده یه خوابه ات از درب ورودی ک وارد میشی یه سرویس گذاشتی اونوقت پس اونی ک رو به روی حمومه چیه؟؟؟تراس؟؟انباریه؟؟؟
10-سعی کن درب اتاق در این حد از وسط باز نشه...یکم ظاهر زشت ایجاد میکنه ok.........
11-همون واحد کوچیکه تراس نداری ......... اهان .دارم همون که شما با سرویس اشتباه گرفتیش تراسه اوکی پس نام گذاری کن حتما ک مشخص بشه...خدایی فکر کردم یه فضایی مثل سرویسه.....و اینکه تراست چجوری نور میخواد بگیره یه ستونم درست افتاده وسطه فضای نورگیر...از نظر زیبایی زشت میکنه کار رو....
12-این واحدت کلا خیلی بد شده مبتونستی خیلی بهتر از این در بیاری....به این صورت ک درب اتاق رو بیاری بالا بچسبونی به دیوار آسانسور....حمامتو بیاری پایین جای اون سرویس بزار اما جلوتر ک پشتش یه تراس بهت بده...اونوقت آشپزخونتم ک میتونی نور مستقیم بیاری بیار پایین....معلومه خوب فکر نکردی....نه اتفاقا کلی روش کار کردم . اشپزخونه ام که نور مستقیم میگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اونجور که شما میگید مشکلات دیگه پیدا میکنه مثل ایجاد فضای پرت و کاهش عرض اتاق . اونم واحدی که فقط یه خواب داره
13-ابعاد آسانسورت چنده؟؟؟حس میکنم خیلی بزرگ شده...ابعادش 2*1.6 .طبق اخرین ویرایش ....توش نوشتم که ابعادشو کیفیت عکس پایینه واسه همین نتونستم ببینم...کدوم نوع آسانسور رو گرفتی؟؟؟
14-در ضمن آشپزخونه اون ی واحدی هم داکت نداره داره .. داره .خوب ببینین داره اهان دیدم..ابعادش چنده؟؟؟یه 10 سانتم ازش پوتر رد شده....و اینکه همون داکت بالا با جمام ادغام شده....خووو این اشتباه...داکت آشپزخونه و سرویس ها باید از هم جدا باشه حتی با یه دیوار 10 سانتی...به خاطر اینکه کار داکت علاوه بر رد شدن رایزها تهویه هم هست...وقتی مشترک میگیری...بوی حمام و سرویس وارد آشپزخونه میشه و همینطور برعکس بوی غذا وارد سرویسها....اوکی؟؟؟
15-اون داکت مشترک بین دو تا سرویس دو واحد رو یه دفعه تا پایین بیار ...اون 20 سانت رو برا چی گذاشتی؟؟؟قابل استفاده ک نی حداقل بده به داکت .........باشه عزیزم
16-تو طبقه تک واحدی تراس مشترک دو تا سرویس کامل حذف شده....اشتباه این کارت .........یعنی چی متوجه منظورت نمیشم .تراس سرویس دیگه چیه!!!!!!!!!!!!!! هاهاها...منظورم داکت بود...بالا کجا رفت یهو...(بس فکرم درگیر تراس نبود اشتباه تایپی بود:D)
17-درب ورودیشم باید به داخل باز بشه نه به لابی آسانسور .اصلاح میکنم
18-دو تا آشپزخونه به اون بزرگی؟؟؟اونوقت پذیراییت کوچیک و تراس هم یدونه کوچولو گذاشتی...چرا؟؟؟تازه فضاتو جوری تقسیم کردی ک مسلما فضای سمت راست باید فضای عمومی و فضای سمت چپ فضای خصوصیت باشه اما شما با اون آشپزخونه بزرگی که گرفتی عکس اینو داری نشون میدی ...........عارفه جان تنها صرف این که من ابعاد فضای پذیراییم خیلی بزرگ باشه نمیتونم کل الزامات دیگه رو ندید بگیرم . بعدم به نظر شما ابعاد 7*5.30 ابعاد کوچیکیه !!!!!!!!!!!! حرف شما کاملا درسته...اما چه الزاماتی؟؟؟توی مباحث گفته دو تا آشپزخونه بزرگ میخواد؟؟؟؟ابعاد و اینکه برای یه واحد 120 متری 35 متر خیلی کمه ها....حالا بازم میله خودته....اما الان خونه ما 85 متره تازه با انباری 85 متر....دو خوابه...پذیرایش 25 متره....اونوقت برای شما.........بازم هر کسی صلاحه خویش داند...جهته راهنمایی بود ک مصحح به جای اینکه ایعاد اندازه رو ببینه به تناسباته کارت نیگاه میکنه....اونها اینقدر نقشه دیدن نیازی به ابعاد و اندازه ندارند چون خودشون تشخیص میدن ابعاد اندازه هارو....
19-کلا داکتهاتو توی طبقه بالا حذف کردی یه جایی اضافه کردی...کاملا اشتباهه ...فقط یه داکت اونم داکت حمام واحد سمت راست توی طبقه بالا حذف شده که اصلاح میکنم . . عزیزم داکته مشترکه سرویس ها هم حذف کردیا.....
بهت پیشنهاد میکنم با دقت بیشتری یه بار دیگه طراحی کن...کارت ایراد زیاد داره....
مقطع و شیب بندیت هم دیگه ندیدم:)
عکسی هم ک ضمیمه کردم واسه اینکه درب اتاق خواب از کنار باز بشه....اینجوری ک من گفتم شما گفتید پرت فضایی داره و کلی مشکل پیدا میشه...اما من موافق باهات نیستم...این کجاش پرت فضاییه؟؟؟

پیوست ها

• DSC_0134.jpg
    DSC_0134.jpg
    72.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ha@sa

عضو جدید
عارفه جون الان فهمیدم مشکل ورودی لابی رو . بله حق با شماس . معذرت دوست عزیز اشتباه از من بود :smile:
چندتا سوال دارم . توی سوال که محدوده پلان مشخص شده ما باید درز انقطاع رو هم اعمال کنیم و حالا که قراره درز انقطاع به صورت خط چین کشیده بشه میشه مث کار من که اشتباها این برداشت میشه درز انقطاع داخل دیواره .حال چ جوری هم درز انقطاع رو بکشیم هم خط بیرونی دیوارو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اومیدوارم فهمیده باشین من چی گفتم ):biggrin:
منبع عرض در 1مترهم جزوه دومی که خریدیم همون که شابلون داشت و انگار یه جای دیگه هم خوندم که یادم نیس .اگه دیدم بهت میگم
اما در مورد ابعاد پدیرایی هم یه کاری میکنم بزرگتر شه :smile:

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جون الان فهمیدم مشکل ورودی لابی رو . بله حق با شماس . معذرت دوست عزیز اشتباه از من بود :smile:
چندتا سوال دارم . توی سوال که محدوده پلان مشخص شده ما باید درز انقطاع رو هم اعمال کنیم و حالا که قراره درز انقطاع به صورت خط چین کشیده بشه میشه مث کار من که اشتباها این برداشت میشه درز انقطاع داخل دیواره .حال چ جوری هم درز انقطاع رو بکشیم هم خط بیرونی دیوارو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اومیدوارم فهمیده باشین من چی گفتم ):biggrin:
منبع عرض در 1مترهم جزوه دومی که خریدیم همون که شابلون داشت و انگار یه جای دیگه هم خوندم که یادم نیس .اگه دیدم بهت میگم
اما در مورد ابعاد پدیرایی هم یه کاری میکنم بزرگتر شه :smile:

خواهش میکنم عزیزم...
بله متوجه شدم والا اینجوری که محدوده رو با خط بولد کشیدن تنها چیزی ک به ذهنم میرسه اینه ک این خط رو از بالا و پایین ادامه بدید (ادامه اش البته به صورت خط چین)و با فلش ذکر کنید ک درز انقطاعه....
البته باید دید این خطه محدوده ک مشخص کردند تا چه حدی پررنگه شاید بشه روشو به صورت خط چین اصلاح کرد:smile:
عرض در هم ممکنه جزوات چیزه دیگه ای رو مدنظرشون بوده باشه....چون من تووو اکثر کارهای اجرایی دیده ام...و اینکه حتی درب ورودیه خونه خودمونم ک 1 لنگه عرضشو الان متر کردم 1.20 هست....
جزوات 100% درست نیستن
آفرین...موفق باشی عزیزم

hasanar368

عضو جدید
سلام دوستان. من سوال اسفند 91 رو انجام دادم البته فقط تونستم 4 پارکینگ بدون مزاحم در بیارم. میشه لطف کنید اشکالاتشو بهم بگید.ممنون30082008071.jpg30082008072.jpg

amindarbasi

کاربر فعال
سلام دوستان. من سوال اسفند 91 رو انجام دادم البته فقط تونستم 4 پارکینگ بدون مزاحم در بیارم. میشه لطف کنید اشکالاتشو بهم بگید.ممنونمشاهده پیوست 210351مشاهده پیوست 210353

نمی دونم تاپیک اهای قبلی را مطالعه کردین یا نه ولی فکر کنم اصلا ازشون استفاده نکردین فکر کنم محصص ها این کار شکا رو بدون بررسی رد کنن تو این کار استفاده از جک میشه گفت ممنوعه با توجه به فضا موجود و شما از سه جبهه نور میگیرین و باز هم از نور گیر استفاده کردین یعنی تنبلی تو طراحی و به خاطر این موارد دیگه لازم نیست در مورد چیزای دیگه حرف زد ایراد گرفت

ha@sa

عضو جدید
عرض در هم ممکنه جزوات چیزه دیگه ای رو مدنظرشون بوده باشه....چون من تووو اکثر کارهای اجرایی دیده ام...و اینکه حتی درب ورودیه خونه خودمونم ک 1 لنگه عرضشو الان متر کردم 1.20 هست....

نمیدونم شایذ حق باشماس .حتی این جزوه دوم خانه اشراق هم بلانها دارای ورودی رو ی1 لنگه یک متریه .خیلی باحال گفتی . تا یه چیز میشه .میدوییی خونتونو متر میکنی :biggrin: ;)

ha@sa

عضو جدید

خواهش میکنم عزیزم...
بله متوجه شدم والا اینجوری که محدوده رو با خط بولد کشیدن تنها چیزی ک به ذهنم میرسه اینه ک این خط رو از بالا و پایین ادامه بدید (ادامه اش البته به صورت خط چین)و با فلش ذکر کنید ک درز انقطاعه....
البته باید دید این خطه محدوده ک مشخص کردند تا چه حدی پررنگه شاید بشه روشو به صورت خط چین اصلاح کرد:smile:
جزوات 100% درست نیستن
آفرین...موفق باشی عزیزم

سلام دوستان. من سوال اسفند 91 رو انجام دادم البته فقط تونستم 4 پارکینگ بدون مزاحم در بیارم. میشه لطف کنید اشکالاتشو بهم بگید.ممنونمشاهده پیوست 210351مشاهده پیوست 210353

سلام دوست عزیز کارتون همونطور که اقای amindarbasi 'گفتن کلی مشکل داره .و البته یه کمم کثیف هست .کیفیت عکسا خوب نیس .چیزایی که من دیدم بت میگم
پارگینگ :
1.دیوار پله و اسانسور باید هاشور بخوره و نوشته بشه ضدحریقه
2. چرا تو قشمت انبار و تاسیسات پله داری . اختلاف ارتفاع توی طبقات مجاز نیست مگه مث ازمون اذر 92 خودشون خواسته باشن
3.ورودی به حیاط ندارین
4.ابعاد ستونهات فک کنم کم باشه باید حداقل 25*25 و یا 30*30 باشه (فلزی )
همکف
1.چرا نورگیر وقتی از سه طرف نور میگیره کارت
2.چرا جک وقتی فضای کافی داری واسه رمپ
3.جزییات اژانس رو نذاشتی .خوب ازانس خودش کلی فضا مثل ریاست ,بایگانی ,سرویس و..........میخواد
4.داکت اصلی ندارین .
5.چشم پله منسوخ شده واسه مبحث حریق
طبقات
1.داکتی که توی واحد سمت راستتون هست جلوی ورود به اشپزخونه رو گرفته .میتونین همونو داکت اشپزخونه کنید
2.حمام توی همون واحد جاش اصلا درست نیست .بذارین بین دوتا خوابتون .
3 پیش امدگی به سمت خیابون رو بهتره که نداشته باشین .توی همون محدوده که بهتون دادن فضاهاتونو در بیارین
درضمن خسته نباشید

somaye l

عضو جدید
دوستان چند تا سوال دارم.
1-
طول رمپ بیشتر از 3 متر قاعده داره ک 5 سانت به عرض رمپ اضافه بشه و.... کجا نوشته واگه کسی چنین رمپی کشیده بذاره منم ببینم .
2-واسه ابعاد ستونا تو جه اقلیمی چه سازه ای با چه ابعاد ستونی مناسبه؟
3 -میشه از یه نورگیر 12 متری سه تا خواب نور بگیرن دو تا واسه یه واحد یکی واحد کناریش؟مثل این عکس که گذاشتم یا ابعاد نورگیر باید بیشتر باشه؟

behnoosh66

عضو جدید
صفحه74 مبحث4 میگه: "هنگامیکه طبقات دیگر ساختمان بوسیله پله ها از توقفگاه خودرو قابل دسترس باشد، باید فضای توقفگاه بوسیله دیوار و در یا فضای محصور از فضای پلکان جدا شود."
از طرفی مبحث3 صفحه87 هم گفته توی هر طبقه ای که آسانسور داریم باید لابی آسانسورم داشته باشیم.

ممنون پس با این حساب به نظر شما قرارگیری باکس پله واسانسور مطابق این طرح که اسانسور توو پارکینگ لابی نداره اشتباهه ؟

پیوست ها

• لابی.jpg
    لابی.jpg
    34.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

behnoosh66

عضو جدید

سمیه جان این طرح منه ، بله میشه چون دیوار دو فضای اصلی (خواب )از دو واحد ،مجاور هم، هستن نه روبه روی هم اگه روبه روی هم باز میشدن اوون ضلع 4/60 میباست 6 باشه و از نظر عرض هم در هرصورت حداقل 3 هستش چون خواب فضای اصلی محسوب میشه .

arefeh

کاربر ممتاز
ممنون پس با این حساب به نظر شما قرارگیری باکس پله واسانسور مطابق این طرح که اسانسور توو پارکینگ لابی نداره اشتباهه ؟

اینم کار منه....بعید میدونم مشکلی داشته باشه...چون راه پله که با دیوار از پارکینگ جدا شده....
و دوم اینکه اون جلوی درب پیاده بنده کلا لابی گذاشتم و از پارکینگ تفکیک شده همینطور درمورد آسانسور...تا خط آکس رو به روش فضای لابی...بعید هم میدونم ک برای پارکینگ نیاز باشه بسته باشه دیوار لابی...این نمونه کار رو من زیاد دیدم توی کار بچه های دوره های پیش....ک قبول هم شدند....
اون لابی آسانسور برای طبقات الزامیه

saraafsoon

عضو جدید
بچه ها پلان پشت بام بام با شیب بندی بام چه فرقی داره؟ ومنظور از پلان بام چیه؟
2-من دارم پلان شهریور 91 میکشم موتورخونه زیرزمینه .و همکف پیلوت ایا داکت طبقات باید پیلئتمون نزاریم واگه نه پس این داکنه کجا میره؟
3-تو مبحث 4 ویرایش87 اخرای صفحه ابعاد درارو نوشته وترسیم کرده در 1.20 رو یه لنگه کشیده نگاه کنین؟ پس در راه پله یا واحدارو 1.20 بذاریم باید یه لنگه بکشیم؟

ha@sa

عضو جدید
سمیه جان این طرح منه ، بله میشه چون دیوار دو فضای اصلی (خواب )از دو واحد ،مجاور هم، هستن نه روبه روی هم اگه روبه روی هم باز میشدن اوون ضلع 4/60 میباست 6 باشه و از نظر عرض هم در هرصورت حداقل 3 هستش چون خواب فضای اصلی محسوب میشه .

دوست عزیز شما واسه این حرف منبع خاصی دارین . اگه اینجور باشه که خیلی خوب میشه که

hasanar368

عضو جدید
سلام دوست عزیز کارتون همونطور که اقای amindarbasi 'گفتن کلی مشکل داره .و البته یه کمم کثیف هست .کیفیت عکسا خوب نیس .چیزایی که من دیدم بت میگم
پارگینگ :
1.دیوار پله و اسانسور باید هاشور بخوره و نوشته بشه ضدحریقه
2. چرا تو قشمت انبار و تاسیسات پله داری . اختلاف ارتفاع توی طبقات مجاز نیست مگه مث ازمون اذر 92 خودشون خواسته باشن
3.ورودی به حیاط ندارین
4.ابعاد ستونهات فک کنم کم باشه باید حداقل 25*25 و یا 30*30 باشه (فلزی )
همکف
1.چرا نورگیر وقتی از سه طرف نور میگیره کارت
2.چرا جک وقتی فضای کافی داری واسه رمپ
3.جزییات اژانس رو نذاشتی .خوب ازانس خودش کلی فضا مثل ریاست ,بایگانی ,سرویس و..........میخواد
4.داکت اصلی ندارین .
5.چشم پله منسوخ شده واسه مبحث حریق
طبقات
1.داکتی که توی واحد سمت راستتون هست جلوی ورود به اشپزخونه رو گرفته .میتونین همونو داکت اشپزخونه کنید
2.حمام توی همون واحد جاش اصلا درست نیست .بذارین بین دوتا خوابتون .
3 پیش امدگی به سمت خیابون رو بهتره که نداشته باشین .توی همون محدوده که بهتون دادن فضاهاتونو در بیارین
درضمن خسته نباشید

ممنون که نظر دادین.
2 تا سوال داشتم داکت اصلی چه ویزگی باید داشته باشه؟
و ایا میشه اشپزخانه بدون نور باشه اگه فاصله حداکثر 7 متر از پنجره جداره خارج رعایت بشه؟

ha@sa

عضو جدید
اینم کار منه....بعید میدونم مشکلی داشته باشه...چون راه پله که با دیوار از پارکینگ جدا شده....
و دوم اینکه اون جلوی درب پیاده بنده کلا لابی گذاشتم و از پارکینگ تفکیک شده همینطور درمورد آسانسور...تا خط آکس رو به روش فضای لابی...بعید هم میدونم ک برای پارکینگ نیاز باشه بسته باشه دیوار لابی...این نمونه کار رو من زیاد دیدم توی کار بچه های دوره های پیش....ک قبول هم شدند....
اون لابی آسانسور برای طبقات الزامیه

عافه جان همین کار شما واسه من سوال شد . به هر حال اسانسور شما لابی نداره و توی توقفگاه به خاطر سرو صدا ودود وجود لابی الزامیه . شما مطمعنی مشکلی نداره

ha@sa

عضو جدید
ممنون که نظر دادین.خواهش میکنم دوست عزیز
2 تا سوال داشتم داکت اصلی چه ویزگی باید داشته باشه؟داکت اصلی باید از زیرزمین تا بالای بام توی یه جای ثابت (بهتره پشت اسانسور یا راه پله باشه ) هست و اینکه توی زیرزمین تمام داکتهای طبقات توی اون جمع میشن .اگه پستهای دوستان رو توی همین تاپیک ببینی متوجه میشی
و ایا میشه اشپزخانه بدون نور باشه اگه فاصله حداکثر 7 متر از پنجره جداره خارج رعایت بشه؟
.اشپزخونه جز فضاهایی که نیاز به نور طبیعی داره و باید نورش تامین بشه اما چون فضای بازیه با همون رعایت فاصله 7 متر نور طبیعی رو میگیره

hasanar368

عضو جدید
نمی دونم تاپیک اهای قبلی را مطالعه کردین یا نه ولی فکر کنم اصلا ازشون استفاده نکردین فکر کنم محصص ها این کار شکا رو بدون بررسی رد کنن تو این کار استفاده از جک میشه گفت ممنوعه با توجه به فضا موجود و شما از سه جبهه نور میگیرین و باز هم از نور گیر استفاده کردین یعنی تنبلی تو طراحی و به خاطر این موارد دیگه لازم نیست در مورد چیزای دیگه حرف زد ایراد گرفت

درست میگید باید رمپ معلول قرار میدادم.
ممنون

arefeh

کاربر ممتاز

اشتباه نکنیداااا...این پله ک اینجور برش خورده نمیتونید با این شابلون ترسیم کنید.باید طوری میزاشت ک مداد توش با کوچکترین مکث از بالا میومد پایین....به نظرم خود ادم مقطع پله زو می کشید بهتر از اینه ک از ابن مدله شابلون پله استفاده کنه.....

somaye l

عضو جدید
دوستان میشه سوالای منو جواب بدید تو تاپیک 119 هم نوشتم
IMAG0109.jpg
1طول رمپ بیشتر از 3 متر قاعده داره ک 5 سانت به عرض رمپ اضافه بشه و.... کجا نوشته واگه کسی چنین رمپی کشیده بذاره منم ببینم .
3 -میشه از یه نورگیر 12 متری سه تا خواب نور بگیرن دو تا واسه یه واحد یکی واحد کناریش؟مثل این عکس که گذاشتم یا ابعاد نورگیر باید بیشتر باشه؟

amindarbasi

کاربر فعال
دوستان میشه سوالای منو جواب بدید تو تاپیک 119 هم نوشتم
مشاهده پیوست 210414
1طول رمپ بیشتر از 3 متر قاعده داره ک 5 سانت به عرض رمپ اضافه بشه و.... کجا نوشته واگه کسی چنین رمپی کشیده بذاره منم ببینم .

1- تو ضوابط معلولین کاملا مشخص کرده به این صورت میگم اگه طول رمپ رو بین دو پاگرد بیشتر از سه متر شد 5 سانت به عرض اضافه و نیم درصد از شیب ان کمتر میشه یعنی اگه طول رمپ 5 متر باشه شیب شما7=0.5*2-8 متر و عرض اون 130=5*2+120 خواهد بود با این تفاسیر شما یک رمپ 5 متری با عرض 130و شیب 7 درصد لازم است
2- اقلیم تاپیر چندانی در انتخاب سازه و اندازه اون نداره بلکه اقلیم تو طراحی نما و جنس و مصالح مصرفی و برخی موارد دیگه که برای این آزمون لام نیست موثره و تو انتخاب سازه ما دو مورد بیشتر نداریم یا فلزی یا بتنی و برای این آزمون برای اینکه تجربه طراحی کمتری دارین سازه فلزی بهتره چون هم ابعاد ستون کمتره و هم دیگه خیلی مسایل سازه ای اون راحتر برای معمارا قابل حله ولی سازه بتنی هم برای خودش مزایای دیگه ای داره مثل گرفتن ستون مستطیلی که تو برخی موارد به درد معمارا میخوره ولی پیشنهاد من همون سازه فلزیه
3- من هرچه کتاب قانون و اینا رو که تو رایانه دارم رو نگا کردم رو ننوشته بود ولی یک تجربه کاری که داشتم به من میگه امکان نداره چون تو اون کار اصلا پنجره ها به هم ویو هم نداشتن ولی بازم اجازه اون کار به خاطر اصول همسایگی رو ندادند و حالا این اصول نوشته هستند یا نانوشته نمی دونم

somaye l

عضو جدید
1- تو ضوابط معلولین کاملا مشخص کرده به این صورت میگم اگه طول رمپ رو بین دو پاگرد بیشتر از سه متر شد 5 سانت به عرض اضافه و نیم درصد از شیب ان کمتر میشه یعنی اگه طول رمپ 5 متر باشه شیب شما7=0.5*2-8 متر و عرض اون 130=5*2+120 خواهد بود با این تفاسیر شما یک رمپ 5 متری با عرض 130و شیب 7 درصد لازم است
2- اقلیم تاپیر چندانی در انتخاب سازه و اندازه اون نداره بلکه اقلیم تو طراحی نما و جنس و مصالح مصرفی و برخی موارد دیگه که برای این آزمون لام نیست موثره و تو انتخاب سازه ما دو مورد بیشتر نداریم یا فلزی یا بتنی و برای این آزمون برای اینکه تجربه طراحی کمتری دارین سازه فلزی بهتره چون هم ابعاد ستون کمتره و هم دیگه خیلی مسایل سازه ای اون راحتر برای معمارا قابل حله ولی سازه بتنی هم برای خودش مزایای دیگه ای داره مثل گرفتن ستون مستطیلی که تو برخی موارد به درد معمارا میخوره ولی پیشنهاد من همون سازه فلزیه
3- من هرچه کتاب قانون و اینا رو که تو رایانه دارم رو نگا کردم رو ننوشته بود ولی یک تجربه کاری که داشتم به من میگه امکان نداره چون تو اون کار اصلا پنجره ها به هم ویو هم نداشتن ولی بازم اجازه اون کار به خاطر اصول همسایگی رو ندادند و حالا این اصول نوشته هستند یا نانوشته نمی دونم

ممنونم از راهنماییتون فقط حساب کتاب رمپو نمیفهمم 8-2*0.5؟...:)

آخرین ویرایش:

hasanar368

عضو جدید
دوستان یه سوال برام پیش اومد
قسمت های زیر رمپ معلولین و پله های ورودی همکف در پلان طبقه زیر زمین ارتفاعش کم تر هست قاعدتا. ایا میشه استفاده کرد برای تاسیسات و انبار؟ یا باید با پله اون قسمت پایین تر برده شود؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.