جدید:صحبت های نفرات برتر کنکور ارشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dash-memar

کاربر فعال
سلام
در این تاپیک خواهشا صحبت ها و نظرات افراد موفق در کنکور ارشد و بزارید
هم انگیزه برای دیگران میشه و هم ... دوباره انگیزه برای دیگران میشه !!!!!!!!!!
// با تشکر از همه دوستان

dash-memar

کاربر فعال
رتبه 1 معماری / سال 89

رتبه 1 معماری / سال 89

لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.
مجتبي ثابت فرد، متولد 1366، نام پدر حسن، صادره از تهران
نام واحد دانشگاهي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
دانشگاه شهيدبهشتي، رتبه 1 معماري
فارغ‌التحصيل چه سالي و كدام واحد دانشگاهي هستيد؟
دانشگاه تهران سال 89، معدل 63/17
آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت مي‌كنيد؟
يكبارشركت كرده بودم.
از نظر شما يك كلاس خوب و ايده‌آل بايد چه شرايطي داشته باشد؟
اساتيد با بياني روان مطالب را توضيح دهند و براي يادگيري بهتر دانشجو، تست‌هاي مختلف حل و بررسي شود و با توجه به اين‌كه در اين رشته تصاوير نقش مهمي دارند، با توجه به اهميت آن‌ها تحليل و بررسي شوند.
تأثير برنامه‌ريزي در موفقيت شما چقدر بوده است؟
بسيار مهم است برنامه‌اي كه داشتم از نوع خاصي بود يعني اينكه ابتدا تست مي‌زدم سپس مطالب مربوط به آن تست را پيدا و مطالعه مي‌كردم. به اصطلاح از روش معكوس استفاده مي كردم البته چون از سالهاي قبل به اين روش عادت داشتم اين روند را پيش گرفته بودم.
نقش مشاورين تحصيلي در كسب رتبه شما چگونه بوده است؟
خيلي مهم و نقش بسزايي در موفقيت من داشت به نظر من چون درسهاي رشته ما به دو دسته هنري و مهندسي تقسيم مي‌شود مي‌بايست از 2 برنامه مختلف استفاده شود تا در مجموع بازده‌اي مطلوب حاصل شود و قطعاً راهنمايي اين افراد با توجه به تجربه آنان و همچنين پاسخگويي آن‌ها از طريق اينترنت كمك زيادي به من كرد.
مدت زمان مطالعه شما در طول روز چند ساعت بوده است؟
بطور ميانگين حدوداً 5 الي 6 ساعت.

عوامل مؤثر در موفقيت شما كدام موارد بوده است؟
دعاي مادرم، برنامه‌ريزي درست ، داشتن مطالعه مفيد و منابع جامع.

dash-memar

کاربر فعال
رتبه 6 معماری / سال 89

زهرا نيري، فرزند نادر، متولد 1365، صادره از شيراز
دانشگاه تهران، رتبه 6 معماري، رتبه اول دانشگاهي
فارغ‌التحصيل چه سالي و كدام واحد دانشگاهي هستيد؟
دانشگاه حافظ شيراز (غيرانتفاعي) معدل 49/18
آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت مي‌كنيد؟ در صورتي‌كه سال‌هاي گذشته شركت كرده‌ايد آيا قبول شده‌ايد، علت شركت كردن مجددتان چيست؟
بله اولين بار است.
از چه زماني شروع به مطالعه براي كنكور ارشد كرده‌ايد؟‌
پاييز
وقت خود را چگونه بين دروس تقسيم كرديد و آيا تمام دروس را مطالعه كرديد؟
بله، تمام دروس را مطالعه كردم. تمام دروس بايد به صورت مداوم در كنار هم قرار گيرند و در اين رابطه با مشاور تحصيلي مشورت كردم.
نظر شما در خصوص نقش مشاورين تحصيلي مؤسسه در كسب رتبه و موفقيت دانشجو چگونه است؟
مشاور تحصيلي براي زمان‌بندي و بهتر درس خواندن كمك زيادي به داوطلب مي‌كند.
تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين در روز چقدر بوده است؟
حدود 10 ساعت مطالعه مفيد
استفاده از كتاب‌هاي مؤسسه چه تاثيري در يادگيري شما داشت؟
استفاده از كتابها كمك بسيار شاياني به يادگيري بهتر و نتيجه‌گيري سريعتر براي داوطلب به همراه دارد. كتاب‌هاي مؤسسه مدرسان شريف را ديده‌بودم ولي با خريد بسته آموزشي تمام منابع مورد نياز را در اختيار داشتم. كتاب‌هاي داخل بسته به‌قدري خوب ساده‌نويسي شده بود كه باعث شد حتي من مطالبي را كه در طي دوره كارشناسي ياد نگرفته بود مطالعه كنم.
بالاترين درصد در دروس تخصصي شما، كدام درس مي‌باشد؟
زبان تخصصي 70%
توكل به خدا، خانواده و شركت در آزمون‌هاي آزمايشي مدرسان شريف
آيا از كتب و جزوات دانشگاهي خود نيز جهت مطالعه بهره برده‌ايد؟
بله استفاده كردم و بعضي از آنها را مرور كردم.

آخرین ویرایش:

dash-memar

کاربر فعال
رتبه 3معماری منظر- سال 90

رتبه 3معماری منظر- سال 90

ژاله شريفي، متولد 1363،‌ نام پدر: رمضان‌علي،‌ صادره از اصفهان.
دانشگاه تهران، رتبه 3 معماري، گرايش معماري منظر.
فارغ‌التحصيل چه رشته‌اي، از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟
معماري، دانشگاه هنر اصفهان، سال 86.
آيا براي اولين بار است كه در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟ در صورتي‌كه سال‌هاي گذشته شركت كرده‌ايد، آيا قبول شده‌ايد؟
خير، چندمين بار بود كه شركت مي‌كردم؛ بار اول رتبه 330 و امسال رتبه 3 را كسب كردم.
علت ادامه تحصيل خود را بيان كنيد.
علاقه و نياز به پيشرفت تحصيلي در رشته معماري.
تهيه يك بسته جامع و كامل از كتاب‌هاي كنكوري تا چه حد مي‌تواند به قبولي داوطلب كمك كند؟
مسلماً در كنكور سراسري داوطلبي پذيرفته مي‌شود كه از منابع خوب و كاملي استفاده كرده باشد.
نقش مشاورين تحصيلي در موفقيت شما به چه ميزان بوده است؟
بسيار زياد. چون خود اين افراد رتبه‌هاي برتر سال‌هاي گذشته هستند و اين راه را پيموده‌اند، قطعاً خودشان آزمون و خطاي اين مسير را سپري كرده‌اند، پس براي راهنمايي مي‌توانند تجربه‌هاي مهمي در اختيار داوطلبين قرار دهند.
از چه زماني به طور جدي شروع به مطالعه براي كنكور كارشناسي ارشد كرديد؟ تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين روزانه چقدر بوده اس
ت ؟
به طور جدي از تير ماه شروع كردم، حدوداً روزي 9 ساعت مطالعه مي‌كردم.
بالاترين درصد در دروس تخصصي شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟
درك عمومي معماري منظر 67/66 % .
براي رسيدن به رتبه 1 چه ميزان مطالعه را به داوطلبين پيشنهاد مي‌كنيد؟
ميزان مطالعه بستگي به خود داوطلب و پايه علمي و ضريب هوشي او دارد. با توجه به موارد فوق، ميزان مطالعه كاملاً متغير است و نمي‌توان برنامه‌ي واحدي براي همه‌ي داوطلبين در نظر گرفت.
درصورتي كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آینده خود داشتيد؟
بايد قبول مي‌شدم.
پشتكار، اراده قوي و برنامه‌ريزي هدفمند.

dash-memar

کاربر فعال
رتبه 47 // کنکور 90

رتبه 47 // کنکور 90

سلام
دوستان همانطور كه گفتم اگه از رتبه هاي برتر كنكور اطلاعاتي داريد بزاريد تا همه استفاده كنيم///////
اينم صحبت هاي نفر 47 كنكور90 :

رتبه :
///معماری:47//منظر:29//مهندسی معماری اسلامی:40//
درصدها://زبان:43.33//فنی:53.33//تاریخ:68.89//درک عمومی:54.39//منظر:61.67//معدل موثر:16.16

اولش بگم که سال اولی بود که در کنکور ارشد شرکت کردم.یعنی از قبل هیچ مطالعه ای نداشتم.و با توجه به دو سالی که از دوره ی لیسانسم گذشته بود هیچ پایه ای نداشتم و همه چیز رو از صفر شروع کردم.////من از میانه ی اردیبهشت 89 شروع کردم

.1.اینکه به روز باشید خیلی خیلی مهمه.اینکه چه کتابهایی به بازار میان و تجربیات بچه های گذشته رو حتما سرلوحه تون قرار بدین. مثلا اینکه کدوم قسمت فلان کتاب مهمتره یا اینکه فلان کتاب مرور عکسهاش کفایت میکنه و...هرگز به تهیه ی ابتدائیه منابع و مطالعه ی شدید اکتفا نکنید.من در گذشته با دوستانی مواجه بودم که زحمت میکشیدن اما نتیجه نمی گرفتن نه به خاطر زحمت نکشیدن...به خاطر درست و از راهش زحمت نکشیدن بود.///

/2.تهیه ی جزوات دانشگاههای برتر خصوصا دانشگاه تهران حتما و صددرصد باید در برنامتون باشه.با توجه به روال سالهای گذشته عرض میکنم.سال دیگه رو نمی دونم.من خودم با مراجعه به دانشگاه تهران جزوه ها رو تهیه کردم.///

/3.لیست منابعی که بهتون معرفی میکنم لیست منابعی است که اغلبش تو سایت مرکز معماریه ایران موجوده.البته من به غیر از اونها منابع دیگه ای هم مطالعه کردم. و بعضیاش رو هم مطالعه نکردم.گرچه که هیچوقت نمیتونید مطمئن باشید.مثلا در چند سال گذشته باب شده بود در درس تاریخ یک سوال از معماریه معاصر ایران طراحی میشد.البته نه سوال سخت.امسال که کتاب معماریه معاصر ایران نوشته ی امیر بانی مسعود تو بازار بود من به توصیه ی همین لیست تهیش کردم.خوندمش و به غیر از 70 صفحه ی اول که تاریخه بقیش رو دست نویس خلاصه برداری کردم.ولی در امتحان ارشد امسال هیچ سوالی از معماریه معاصر ایران مطرح نشد. با این منابعی که عرض کردم و جزوات دانشگاه تهران من برای پاسخ به 90 درصد سوالات فنی و 100 درصد سوالات تاریخ و 75 درصد سوالات منظر کنکور امسال آمادگی داشتم که به دلیلی که در پایان میاد...قسمت نشد.//
//4.من سعی کردم دروس فنی رو با بچه های مدیریت پروژه و تکنولوژی پیش برم /////

5.در مورد کلاس.من از هیچ کلاسی استفاده نکردم.در حقیقت اصلا از شهرستانمون خارج هم نشدم.چون زود شروع کرده بودم اول به خودم فرصت دادم ببینم میتونم بدون کلاس پیش برم یا نه. وقتی دیدم میتونم موندم. و به شخصه حس میکردم نزدیک خانواده بودنم بهم بیشتر کمک میکنه.اما در مورد دیگران به شناختی که هر کسی از خودش داره بستگی داره. فقط در آزمونهای موسسه ای که در نزدیکترین شهر به محل زندگیم شعبه داشت شرکت کردم.بیشتر به خاطر اینکه بعد این مدت در جو امتحان و جلسه قرار بگیرم و مدیریت زمان رو تمرین کنم.تو آزمونها هم موفق بودم و در کل بیشترین رتبه ی یک رو در آزمونها کسب کردم و به جز آزمون اول که بی مهابا امتحان دادم و غلط زیاد داشتم در بقیه ی امتحانها رتبه ام زیر 5 بود./////

6.فقط در آخر اینکه میخواستم توجه شما رو به نکته ای جلب کنم که باعث شد نتونم خوب تو امتحان ظاهر بشم و اون خستگیه فراوان بود که نزدیک کنکور منو بیمار کرد و از جمع بندیه خوب قبل از امتحان و تسلط بر مطالب سر جلسه باز داشت. به همین دلیل روزهای نزدیک به کنکور و خصوصا سر جلسه حال مناسبی نداشتم ..که امیدوارم شما بتونید با برنامه ریزیه درست از این موضوع هم با موفقیت عبور کنید.

dash-memar

کاربر فعال
رتبه 1تکنولوژی معماری - سال 90

رتبه 1تکنولوژی معماری - سال 90

هنگامه منصوري ابراهيم‌سرايي، متولد سال 1362، نام‌پدر: رضا، صادره از تهران.
دانشگاه تهران، رتبه 1 مجموعه هنرهای ساخت و معماري، گرايش تكنولوژي معماري.
فارغ‌التحصيل چه رشته‌اي از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟
معماري، دانشگاه آزاد واحد تهران مركز، سال 86.
آيا براي اولين بار است كه در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟ در صورتي‌كه در سال‌هاي گذشته شركت كرده‌ايد، آيا قبول شده‌ايد؟
خير، براي بار چهارم بود كه شركت مي‌كردم و سال گذشته رتبه‌ام 250 شد.
نحوه آشنايي شما با مؤسسه چگونه بوده است؟
از طريق كتاب‌ها و تبليغات.
در زمان مطالعه براي كنكور فارغ‌التحصيل بوديد يا دانشجو؟
فارغ‌التحصيل بودم.
تأثير مشاوره و برنامه‌ريزي در كسب رتبه شما به چه ميزان بوده است؟
بسيار زياد بوده است. مي‌توانم به جرأت بگويم كه مشاوره و برنامه‌ريزي يكي از ابزار‌هاي موفقيت من محسوب مي‌شوند. مشاورين با تجربياتي كه دارند به بهترين نحو مي‌توانند خيلي مفيد و تخصصي، مشكلات مطالعه داوطلب را بررسي و تحليل نمايند و بهترين روش مطالعه و يادگيري را در اختيار داوطلب قرار دهند.
آيا از کتاب‌‌های موسسه جهت مطالعه استفاده كرده‌ايد؟ ميزان كيفيت و تأثيرگذاري آن‌ها را چگونه بررسي مي‌كنيد؟
بله، اين كتاب‌ها بسيار ساده و شيوا به بيان مطالب پرداخته است و مطالب حاشيه‌اي و اضافي در آن به چشم نمي‌خورد، همچنين كليه سرفصل‌هاي منابع اصلي را پوشش مي‌دهند. تست‌هاي تكميلي كه در پايان هر مبحث آورده شده، فرد را براي پاسخگويي به تست‌هاي سخت‌تر آماده مي‌كند.
شما به عنوان داوطلبي كه درآزمون كارشناسي ارشد شركت كرده‌ايد، چه آزموني را استاندارد مي‌دانيد؟
استاندارد بودن آزمون در‌صورتي است كه سؤالات براي هر داوطلبي، با هر ميزان سطح علمي طراحي شود و براي آن مفيد باشد.
نظر شما درباره تهيه بسته‌هاي آموزشي اين مؤسسه چيست؟
اين بسته‌ها شامل: كتاب‌ها، جزوات و آزمون‌هاي حضوري و اينترنتي مي‌باشند. كتاب‌ها از نظر محتوا و نحوة بررسي تست‌ها و نگارش ساده و روان، هم‌چنين آزمون‌ها با داشتن سؤالات استاندارد مشابه كنكور و پاسخنامه كاملاً تشريحي، يك موقعيت مناسب را براي فراگيري مهيا مي‌كنند. داوطلبي كه هدفش قبولي است با تهيه‌ي اين بسته‌ها تمام منابع و خدمات را به طور كامل در اختيار دارد.
علت انتخاب این مؤسسه را، از بین دیگر مؤسسات بیان فرمایيد.
ارائه بسته‌هاي آموزشي متفاوت.
بالاترين درصد در دروس تخصصي شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟
ايستايي و فن ساختمان %5/95.
درصورتی‌که در آزمون قبول نمی‌شدید چه برنامه‌ای برای سال آينده خود داشتید؟ آیا دوباره از خدمات آموزشی مدرسان شریف استفاده می‌کردید؟
مجدداً شركت مي‌كردم و بازهم موسسه را انتخاب مي‌كردم، چون كسب رتبه برتر برايم خيلي مهم بود.
آيا مي‌توانيد مقايسه‌اي بين مؤسسه مدرسان شريف و ديگر مؤسسات انجام دهيد؟
كتاب‌هاي آموزشي و آزمون‌هايي كه این موسسه ارائه مي‌‌دهد، اين مؤسسه را از هر مؤسسه ديگري متمايز مي‌سازد.
انگيزه، علاقه به درس و حمايت خانواده.

dash-memar

کاربر فعال
رتبه 1معماری مدیریت پروژه - سال 90

رتبه 1معماری مدیریت پروژه - سال 90

صديقه ميركمالي، متولد سال 1362، نام پدر: عباس، صادره از كرمان.

نام واحد دانشگاهي و رتبه قبولي :
دانشگاه تهران، رتبه 1 رشته مجموعه هنرهای ساخت و معماری، گرایش مديريت پروژه و ساخت.
فارغ‌التحصيل :
معماري، از دانشگاه آزاد كرمان، سال 84.
تعداد دفعات شرکت در كنكور ارشد :
چند بار كنكور دادم و پذيرفته نشدم، ولي امسال به‌طور جدي در آزمون شركت كردم.

علت ادامه تحصيل :
آينده شغلي بهتر.
نقش مشاورين تحصيلي و برنامه‌ريزي در موفقيت:
من با برنامه‌ريزي كه براي خودم در نظر گرفته بودم، با تقسيم‌بندي مطالب هر درس و مدت زماني كه نياز به مطالعه در آن درس داشتم، توانستم از زمان خود كاملاً استفاده نمايم و اگر حضور مشاورين نبود، من درمورد انتخاب منابع و نحوه‌ي مطالعه، آنها واقعاً با مشكل مواجه مي‌شدم.
زمان شروع به درس خواندن :
از اواخر تابستان شروع كردم و حدوداً روزي 8 ساعت مطالعه داشتم.

در صورتي كه در آزمون پذيرفته نمي‌شديد، برنامه‌ براي سال آينده :
همين كاري كه امسال كردم را مجدداً تكرار مي‌كردم، البته با جديت و پشتكار بيشتر.

نقش آزمون آزمایشی:
اين مؤسسه داراي آزمون‌هايي است كه باعث افزايش دقت مطالعه‌ي داوطلب مي‌شود. پاسخنامه كامل و تشريحي و همچنين كارنامه‌ي كامپيوتري هوشمند، با بررسی نقاط ضعف و قوت كه بعد از هر آزمون به داوطلب داده مي‌شود،‌ كمك بزرگي در نحوه‌ي مطالعه‌ و مشخص نمودن سرفصل‌هاي دروس مي‌نمايد.
بالاترين درصد در دروس تخصصي :
ايستايي و فن ساختمان %67/ 86 ، مديريت كارگاهي 67/86% .
پيشنهادي به داوطلبين كنكور :
داوطلبين بايد برنامه‌ريزي درستي داشته باشند و در کنار تلاش بي‌وقفه، از خدمات آموزشي معتبر و با كيفيت استفاده كنند.
عوامل مؤثر در موفقيت :
برنامه‌ريزي، استفاده از خدمات آموزشي مناسب و تلاش جدی.

dash-memar

کاربر فعال
رتبه 10 کنکور 89 - معماری(مدیریت پروژه)

رتبه 10 کنکور 89 - معماری(مدیریت پروژه)

وحیده باقری

دانش آموخته کارشناسی دانشگاه آزاد تبریز
زبان 31 درصد -ایستایی 74 درصد -مدیریت 86 درصد - مصالح 78 درصد

من سال 87که میخواستم کنکور مدیریت پروژه بدم در تبریز هیچ کلاس کنکور و یا اطلاعاتی در این زمینه نبود ولی تا دلتون بخواد اکثر اساتید و دوستانم واسم انرژی منفی بودن واسه غلبه بر این جو به دانشگاه تهران رفتم و بعد از آشنایی و راهنمایی خواستن از نفرات برتربه شهرم برگشتم و با شور و علاقه شروع به درس خوندن کردم با وجود اینکه درصد هایم بالای 80 بود ولی درصد زبان 4/4- منو به یک باره به سمت پشت کنکور ماندن هل داد(رتبه40) و من بزرگترین ناکام کنکور 88 بودم اتفاقا همون سال ارشد معماری دانشگاه آزاد قبول شدم به اجبار خانواده ثبت نام کردم و از من قول گرفتن که دیگه سراغ مدیریت پروژه نرم ولی من تصمیمم جدی بود که بعد از سپری کردن آزمون نظام مهندسی در شهریور ماه دوباره واسه کنکور بخونم ولی پارسال به یکباره امتحان نظام مهندسی به آذر ماه موکول شد...!!! بعد از این همه استرس و از دست دادن وقت دقیقا از 20 آذر 88 شروع به خوندن کردم و به کتابخونه معماری رفتم تا کاملا در جو رقابت کنکور قرار بگیرم اینکه فقط 2 ماه فرصت خوندن داشته باشین میدونین که چقدر بده....ولی جنبه مثبتش اینکه دی و بهمن هر چی بخونی بیشتر یادت میمونه و اینکه مجالی پیدا نمیکنی تا فکر کنی چه قدر رقیب دارین یا حالا اونا چند بار دوره کردن .....فقط خودتی و خودت. که اگه بچه ها این حس و حال رو داشته باشین که سعی کنین خودتون باشین و هرروز بهتر از دیروزتون باشین حتما موفقین.
امسال تجربه کنکور سال گذشته، آرامش موقع درس خوندنم و مدیریت سر جلسه کنکور باعث شد تا من حتی با پایه زبان ضعیف هم بتونم رتبه خوبی کسب کنم (زبان 31 درصد -ایستایی 74 درصد -مدیریت 86 درصد - مصالح 78 درصد)

dash-memar

کاربر فعال
رتبه 21 كنكور 89 -معماری(مدیریت پروژه)

رتبه 21 كنكور 89 -معماری(مدیریت پروژه)

ساناز فرشاد
رتبه 21 كنكور 89 و ورودي 83 كارشناسي پيوسته معماري دانشگاه آزاد مشهد
فارغ التحصيل شهريور 87
با گذروندن واحد مديريت و تشکیلات کارگاهی با این رشته آشنا شدم و تصميم گرفتم ادامه بدم و هر چه بيشتر خوندم بيشتر علاقه مند شدم.
سال 88 هم در كنكور شركت كردم اما به خاطر برخي مشكلات نتونستم از وقتم استفاده كنم و كلا" يك ماه ونيم به صورت پراكنده بعضي از منابع را تونستم بخونم(نيمي از ماه مهر-كمي دي و كمي بهمن) و تقريبا" به صورت آزمايشي شركت كردم و رتبه 162 اوردم.مثلا" كتاب جديد (كتي شوالب) را فقط براي مديريت خوندم البته بيشتر روخوونی و چون تعداد زيادی سوال ازش اومده بود بهم كمك كرد. ولي ايستايي و مصالح را نتونستم حتي يك روخووني كامل داشته باشم.
اين تنها يك معنی داشت:كه با برنامه ريزي دقيق و يك همت بالا مي شه به نتيجه رسيد.
امسال هم با وجود اينكه از 21 مهرماه شروع كردم، به صورت مدون و با برنامه ريزي خوندم،تونستم منابع رو پوشش بدم اما به علت مديريت ضعيف زماني و اينكه به شرايط پر استرس كنكور عادت نداشتم و نميدونستم اتفاقات روز كنكور، نخوردن سوالات در دفترچه، مديريت بد جلسه امتحان، سر و صدا و ... با برهم زدن آرامش من چقدر مي تونه صدمه بزنه. كما اينكه به تعدادي از سوالات مهم مدیریت نرسيدم، و بقيه را در فشار روحي بالايي جواب دادم يعني نداشتن آرامش و اعتماد به نفس ،و اين ضربه بزرگي به من زد كه درصد زبان تا حدي اون رو جبران كرد.
و خوب توصيه مي كنم كاملا" با شرايط امتحاني آشنا و آماده باشين،سعي كنين این شرايط را پيش از ازمون بازسازي كنيد و همچنين زبان را به عنوان درسي كه مي تونه خيلي موثر باشه تقويت كنين.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خوب منم ميدونم
يكي از منم اينا رو بپرسه همينا رو ميگم
ديگه مصاحبه نميخواد
از كودكي علاقه داشتم
درس خوندم
دعاي مادرم بود
منم حفظم
نميدونم
ممنون به هر حال

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا چه موسسه ای میرفتن؟
میخوام ازمون آزمایش بدم کدوم موسسه خوبه برم؟

dash-memar

کاربر فعال
فقط تلاش و انگیزه (البته در راه درستش) موفقیتو تضمین میکنه

اینا چه موسسه ای میرفتن؟
میخوام ازمون آزمایش بدم کدوم موسسه خوبه برم؟
آزمون آزمایشی فقط یه انگیزه برای درس خوندن و فرقی نمیکنه کجا آزمون بدید
اگه واقعیتش هم بخواین بدونین اینه که 90 در صد راه موفقیت در همه چی تلاش خود آدمه
از دوستانی که رتبشون خوب شده خواستم بیاین نطراشونو بگن ، امیدوارم که بیاین!!!!!!

آخرین ویرایش:

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگرچه خودمو جزو رتبه های خوب نمی بینم ( 140 ) ولی به احترام دوست عزیزی که ازم خواستن جواب می دم .رتبه ی خوب به نطر من یعنی زیر 50 . که مطمئن باشی حتی با اسکیس بین 40 تا 50 یا حتی بد در حد ( 30 %) هم امید قبولی روزانه داری ( رتبه ی 16 پارسال با اسکیس 28 روزانه ی بوعلی آورده و ...) نه من که برای قبولی تو اونجایی که می خوام باید شق القمر کنم ، همون درصدی رو بزنم که پارسال با 470 باید میزدم!من تلاش شخصی رو انکار نمی کنم ، از 4 سال پیش هم که عضو این باشگاه شدم شاید فقط تاپیکای مربوط به ارشدو خوندم ! رو این حساب می دونم که بچه ها این جا دو دسته اند ، تهرانی و شهرستانی !! سری اول به همه نوع امکانات دسترسی دارن سری دوم بعضا حداقلارم ندارن ( حالا اصلا بحث توان مالی و ... رو پیش نمی کشم )جالب اینجاست که درصد بالایی از بچه های قبولی ارشد تو دانشگا های خوب از بچه های شهرستانن ! تو همه ی رشته ها . مثلا وقتی طرف از موسسه غیر انتفاعی عمران و آبادانی !! تو یه شهرستان قبول میشه بهشتی ! نمی دونم اونکه 4 سال بهشتی بوده می خواد کجا قبول شه؟!متاسفانه اکثر این مصاحبه ها که از نفرات برتر می ذارن مربوط به موسسه هایی که فقط قصد تبلیغ خودشونو دارن ، من به شخصه اعتمادی ندارم به حرفاشون.خب معلومه دیگه ، طرف از راهنمایی مدرسه تیز هوشان بوده مثلا ، رقابت و شاگرد اولی از 11 سالگی تو خونش بوده ! از همه طرف حمایت میشه ، دوستای موفق که تجربه بهش میدن ، اساتید خوب ، خانواده و ....طرف بهترین دانشگاه ایران ارشد می خونه ، درصد ، رتبه ، همه چیش بالاست ، الانم تو یه موسسه ای تدریس می کنه ( خب همه جوره مسلطه دیگه ) عوض راهنمایی میاد پست میذاره اسکیس راحته ، کنکور مثل آب خوردنه .... خب من که موفق نیستم هم میام میگم سخته ! هر دوی اینا مسیر مشخص نمی کنه برای شما راهنمایی کسی می تونه ارزشمند باشه که از یه حد پایین آگاهانه ( نه اتفاقی و الله بختکی!) خودشو با یه برنامه منظم کشیده بالا . شرایط فعلی و تفاوتاش با زمان خودش رو هم می سنجه . روندو می دونه به نطر من از همه چیز مهمتر تلاش شخصیه ، نه کلاس لازمه ، نه کتاب خاصی ، نه آزمون و نه هیچ چیز دیگه ،من خودم فقط یه تعداد کم ، کتابای خیلی معمول و دم دستی رو خوندم ، اونچه خیلی مهمه اینه که بدونین دقیقا آزمون چی هست ، چی مهمه ، چی مهم نیست ، حالا از هر طریق دنبال فهمیدن این موضوع باشید مهم نیست ، مهم اینه که گمراهتون نکنن ( نا خواسته ) وگرنه با عرض تاسف باید بگم تلاشتون بی نتیجه خواهد بود ببخشید که انقدر طولانی شد ، موفق باشید

آخرین ویرایش:

dash-memar

کاربر فعال
جواب take off

جواب take off

take off عزیز هم لطف کردن این گونه پاسخ دادند :

ديگه همش همينه
تا ادم خودش درگير نشه باز هر چي حرف بشنوه كمه

واقعا درست گفتن ، همه چی خوده آدمه . آدم باید وارد کار بشه
بازم میگم همه چی به خوده آدمه !!!!!!

dash-memar

کاربر فعال
درصد بالایی از بچه های قبولی ارشد تو دانشگا های خوب از بچه های شهرستانن !

درصد بالایی از بچه های قبولی ارشد تو دانشگا های خوب از بچه های شهرستانن !

جالب اینجاست که درصد بالایی از بچه های قبولی ارشد تو دانشگا های خوب از بچه های شهرستانن ! تو همه ی رشته ها . مثلا وقتی طرف از موسسه غیر انتفاعی عمران و آبادانی !! تو یه شهرستان قبول میشه بهشتی ! نمی دونم اونکه 4 سال بهشتی بوده می خواد کجا قبول شه؟!متاسفانه اکثر این مصاحبه ها که از نفرات برتر می ذارن مربوط به موسسه هایی که فقط قصد تبلیغ خودشونو دارن ، من به شخصه اعتمادی ندارم به حرفاشون. عوض راهنمایی میاد پست میذاره اسکیس راحته ، کنکور مثل آب خوردنه .... خب من که موفق نیستم هم میام میگم سخته ! هر دوی اینا مسیر مشخص نمی کنه برای شما راهنمایی کسی می تونه ارزشمند باشه که از یه حد پایین آگاهانه ( نه اتفاقی و الله بختکی!) خودشو با یه برنامه منظم کشیده بالا . شرایط فعلی و تفاوتاش با زمان خودش رو هم می سنجه . روندو می دونه به نطر من از همه چیز مهمتر تلاش شخصیه ، نه کلاس لازمه ، نه کتاب خاصی ، نه آزمون و نه هیچ چیز دیگه ،من خودم فقط یه تعداد کم ، کتابای خیلی معمول و دم دستی رو خوندم ، اونچه خیلی مهمه اینه که بدونین دقیقا آزمون چی هست ، چی مهمه ، چی مهم نیست ، حالا از هر طریق دنبال فهمیدن این موضوع باشید مهم نیست ، مهم اینه که گمراهتون نکنن ( نا خواسته ) وگرنه با عرض تاسف باید بگم تلاشتون بی نتیجه خواهد بود ببخشید که انقدر طولانی شد ، موفق باشید
با تشکر از صحبتاتون ،کاملا موافقم !!!

mosii

عضو جدید
دوستای گلم منم خودمورتبه برتر نمیدونم،به دعوت داش معمار عزیز اومدم،به نطر منم مهمترین جیز اینه که سوالای کنکورهای گذشته رو خوب بررسی کنید ویه سری کتابای اصلی روکاملا خوب بخونید،جیزایی بخونید که بدرد میخوره و سعی کنید تومباحث مختلف اطلاعات داشته باشیم از طرق مختلف،مثل اینترنت ودوستان ودانشگاهای طراح سوال(تهران و بهشتی.......متاسفاااااااااااااااااانه)،اصلا هم تحت تاثیر جو وحرفای روحیه تضعیف کن نباشید،برنامه ریزی خوب و توکل به خدا بهترین روش درس خوندنه...موفق باشید..

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
[با عرض ادب و احترام
ديگه همتون منو ميشناسين پس خواهشا كسي از حرفام ناراحت نشه
فك كنم يه دو هفته اي ميشه كه فعاليتم رسيده به صفر چون دليل دارم
در جواب دوست عزيزم:

من اگرچه خودمو جزو رتبه های خوب نمی بینم ( 140 )
تو بهتري يا رتبه ا؟؟
هنوز معلوم نيس تو اولي يا اون پس هنوز نگو خوبي يا بدي

( خب همه جوره مسلطه دیگه ) عوض راهنمایی میاد پست میذاره اسکیس راحته
همتون فهميديد منظور به كي هست ديگه منم فهميدم

، کنکور مثل آب خوردنه
اينم ايضا ديگه تابلو شد

.... خب من که موفق نیستم هم میام میگم سخته
كسي كه نميدونه بايد چيكار كنه ميگه سخته
كسي كه ميگه سخته اصلا از اول تو باغ نيس مث 8 ماه پيش خودم

راهنمایی کسی می تونه ارزشمند باشه که از یه حد پایین آگاهانه ( نه اتفاقی و الله بختکی!) خودشو با یه برنامه منظم کشیده بالا
منو ميگه ها بياين امضا

روندو می دونه
بازم منو ميه شرمنده نكن
به نطر من از همه چیز مهمتر تلاش شخصیه

راس ميگه،
نه کلاس لازمه ، نه کتاب خاصی
كلاس رو موافق نيستم منم اما مشاوره رو موافقم به شرطي كه طرفت درست و حسابي باشه و خيلي ميتونه موثر باشه

کتابای خیلی معمول و دم دستی رو خوندم
باور نميكنم شرمنده چون من سر دستي هم نخوندم و نتيجش شد اين

، اونچه خیلی مهمه اینه که بدونین دقیقا آزمون چی هست ، چی مهمه ، چی مهم نیست ، حالا از هر طریق دنبال فهمیدن این موضوع باشید مهم نیست ، مهم اینه که گمراهتون نکنن ( نا خواسته ) وگرنه با عرض تاسف باید بگم تلاشتون بی نتیجه خواهد بود
مثل من اما من حالا فهميدم و خيلي پر هستم
هر ي مرده بياد با من مسابقه بده

take off عزیز هم لطف کردن این گونه پاسخ دادند :

ديگه همش همينه
تا ادم خودش درگير نشه باز هر چي حرف بشنوه كمه

واقعا درست گفتن ، همه چی خوده آدمه . آدم باید وارد کار بشه
بازم میگم همه چی به خوده آدمه !!!!!!

با تشکر از صحبتاتون ،کاملا موافقم !!!

نميخاسم پست بزارم اين پستت خونمو به جوش اورد

دوستای گلم منم خودمورتبه برتر نمیدونم،به دعوت داش معمار عزیز اومدم،به نطر منم مهمترین جیز اینه که سوالای کنکورهای گذشته رو خوب بررسی کنید ویه سری کتابای اصلی روکاملا خوب بخونید،جیزایی

اينايي كه ميگين تواضع هست يا تعارف يا شكست نفسي؟؟
قند تو دلتون اب شده ديگه را الكي ميگين فلان و بهمان؟؟نميشه كه همه اول بشن
خوبه ديگه قانع باشين
كسي كه بگه بده بده خدا همونم ازش ميگيره ها
تحت تاثیر جو وحرفای روحیه تضعیف کن نباشید،
هر كسي شايسته ي مشورت نيس

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
در نهايت بايد بگم من با رتبه ي 2248 خودمو رتبه ي برتر ميدونم
يكي بود گف من 4 ساله عضو اينجام همشم تو تاپيكاي ارشد
اگه پست اول منو تو تاپيك مشاوره 91 ديده باشين نوشتم اولين باريه كه ميخام اينجا پست بزارم
چون ميترسيدم
توصيه ي من و تجربه ي من و اندوخته ي من ميگه
اول نترس
دوم توكل كن
سوم ايمانت ضعيف نباشه
چهارم با هر كسي مشورت نكن
پنجم با افراد حسود و ترسو حتي حرفم نزن
ششم موقع درس خوندن با ادمايي كه زياد دور و برت رو شلوغ ميكنن قطع ارتباط كن
هفتم همه چيز جديه اگه 6 ماه اس نزني به كسي نميميري
هشتم تلاش زياد لازمه
نهم كسي كه ميگه همه چيز اسونه هيچي نميدونه
دهم اگه كسي گفت اسونه و موفق هم بود بدون ==== زيبايي در سادگيست
يني اينقد كار كرده كه همه چيز براش ساده شده و اين نتيجه ي تلاششه نه اينكه همه چي كشكه
يازدهم شانس وجود نداره اگه نشد يني مصلحت نيس
دوازدهم منابع رو به روز امتخاب كنين
الان به هر كي بگي ابنيه سنتي بخون ميخنده اما من كه از صفر شروع كردم 4 دور شايدم بيشستر به طور مسلط خوندمش و همشو حفظم
سيزدهم هر كتابي لياقت تو رو نداره همه گفتن راهيان بخوني قبولي من سري كاملشو دارم همش اشتباهه و مزخرفه
چهاردهم خيلي صميمي نشو با كسي تا اگه بعدا فهميدي يه چيزايي رو ازت قايم كرده ازش دلخور نشي
پانزدهم به خودت اعتماد كن
شانزدهم نزار كسي برات تصميم بگيره
هفدهم اگه استادي داري كه سنش بالاس اما دانشگاه خوبي درس خونده بد نيس نيم ساعت پاي حرفش بشيني
هفده و هجهد و نوزده تلاش
بيستم هم خالي ميزارم هر چي عشقت كشيد بزار جاش!

dash-memar

کاربر فعال
اولش بگم از take off عزیز و دیگر دوستان که تجربیاتشونو در اختیارمون قرار میدن خیلی خیلی ممنونم
من به یه چیز اعتقاد دارم و اونم اینه که هر چه قدر تلاش کنی نتیجه میبینی (البته شرایط و استثناهایی هم داره) ، مطمئن باش کسی که موفق بوده خیلی تلاش کرده !!!!
آدمی که هدف داشته باشه و به هدفش فکر کرده باشه و اونو بخواد واقعا برای رسیدن به اون تلاش میکنه و هرگز دلسرد نمیشه ، بازم مطمئن باش اگه از رسیدن به هدفت دلسر شدی اونو باور نکردی
یه مطلب : یکی از دوستان رتبه 88 مدیریت پروژش شد سی و خورده ای و بالطبع قبول نمیشد(خیلی ها با رتبه سی و خورده ای هیچ جا قبول نشی)ولی برای سال بعد همت کرد ورتبه تک رقمی آورد . اینو میگن کسی که هم هدفشو و هم خودشو باور داره

دوستان عزیز:هدفامونو درست و حسابی تعیین کنیم و جو گیر نشیم.
به خدا خیلی ارزش داریم .خیلی خیلی ارزش داریم . دنیا هم ارزش خیلی چیزا رو نداره!!!! مواظب باشیم که . . . . .

مطمئنم take off خیلی زحمت کشید . مطمئن باشه که اگه واقعا به هدفش ایمان داشته باشه ، امسال میترکونه . منم مطمئنم میتونه!!!!

از پرحرفی زیادم عذر خواهی میکنم

mohadeseh.akbari

عضو جدید
دوست عزیز تک اف بهتر نیست بجای ایراد های بنی اسراییلی تاپیک خودتو اپ تو دیت کنی تا اونایی که تازه میخوان شروع کنن استرس خفشون نکنه وکلا بی خیال نشن
بهم کمک کنیم.............................................ارحم ترحم

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگرچه خودمو جزو رتبه های خوب نمی بینم ( 140 ) ولی به احترام دوست عزیزی که ازم خواستن جواب می دم .رتبه ی خوب به نطر من یعنی زیر 50 . که مطمئن باشی حتی با اسکیس بین 40 تا 50 یا حتی بد در حد ( 30 %) هم امید قبولی روزانه داری ( رتبه ی 16 پارسال با اسکیس 28 روزانه ی بوعلی آورده و ...) نه من که برای قبولی تو اونجایی که می خوام باید شق القمر کنم ، همون درصدی رو بزنم که پارسال با 470 باید میزدم!من تلاش شخصی رو انکار نمی کنم ، از 4 سال پیش هم که عضو این باشگاه شدم شاید فقط تاپیکای مربوط به ارشدو خوندم ! رو این حساب می دونم که بچه ها این جا دو دسته اند ، تهرانی و شهرستانی !! سری اول به همه نوع امکانات دسترسی دارن سری دوم بعضا حداقلارم ندارن ( حالا اصلا بحث توان مالی و ... رو پیش نمی کشم )جالب اینجاست که درصد بالایی از بچه های قبولی ارشد تو دانشگا های خوب از بچه های شهرستانن ! تو همه ی رشته ها . مثلا وقتی طرف از موسسه غیر انتفاعی عمران و آبادانی !! تو یه شهرستان قبول میشه بهشتی ! نمی دونم اونکه 4 سال بهشتی بوده می خواد کجا قبول شه؟!متاسفانه اکثر این مصاحبه ها که از نفرات برتر می ذارن مربوط به موسسه هایی که فقط قصد تبلیغ خودشونو دارن ، من به شخصه اعتمادی ندارم به حرفاشون.خب معلومه دیگه ، طرف از راهنمایی مدرسه تیز هوشان بوده مثلا ، رقابت و شاگرد اولی از 11 سالگی تو خونش بوده ! از همه طرف حمایت میشه ، دوستای موفق که تجربه بهش میدن ، اساتید خوب ، خانواده و ....طرف بهترین دانشگاه ایران ارشد می خونه ، درصد ، رتبه ، همه چیش بالاست ، الانم تو یه موسسه ای تدریس می کنه ( خب همه جوره مسلطه دیگه ) عوض راهنمایی میاد پست میذاره اسکیس راحته ، کنکور مثل آب خوردنه .... خب من که موفق نیستم هم میام میگم سخته ! هر دوی اینا مسیر مشخص نمی کنه برای شما راهنمایی کسی می تونه ارزشمند باشه که از یه حد پایین آگاهانه ( نه اتفاقی و الله بختکی!) خودشو با یه برنامه منظم کشیده بالا . شرایط فعلی و تفاوتاش با زمان خودش رو هم می سنجه . روندو می دونه به نطر من از همه چیز مهمتر تلاش شخصیه ، نه کلاس لازمه ، نه کتاب خاصی ، نه آزمون و نه هیچ چیز دیگه ،من خودم فقط یه تعداد کم ، کتابای خیلی معمول و دم دستی رو خوندم ، اونچه خیلی مهمه اینه که بدونین دقیقا آزمون چی هست ، چی مهمه ، چی مهم نیست ، حالا از هر طریق دنبال فهمیدن این موضوع باشید مهم نیست ، مهم اینه که گمراهتون نکنن ( نا خواسته ) وگرنه با عرض تاسف باید بگم تلاشتون بی نتیجه خواهد بود ببخشید که انقدر طولانی شد ، موفق باشید

البته از سهمیهٔ شهرستانیا هم نباید غافل بود افرو جان

sara00_00

عضو جدید
البته از سهمیهٔ شهرستانیا هم نباید غافل بود افرو جان

فکر نمیکنم سهمیه ای برای شهرستانیها برای قبولیشون تو دانشگاه تهران باشه. اگه هم سهمیه ای باشه واسه تهران به نظرم بومی تهران سهمیه محسوب میشه نه شهرستانی. منظورت چه سهمیه ایه الهه جان؟

آخرین ویرایش:

dash-memar

کاربر فعال
فکر نمیکنم سهمیه ای برای شهرستانیها باشه. اگه هم سهمیه باشه مثلا واسه تهران به نظرم بومی تهران سهمیه محسوب میشه نه شهرستانی. منظورت چه سهمیه ایه الهه جان؟
اولش بگم ارشد  فکر نکنم سهمیه بومی داشته باشه!!!!
بدبختی ما تهرانیا همینه دیگه !!!!!!!!!!!1
کله کشور سهمیه بومی دارن (برا کنکور دبیرستان به دانشگاه امسال 80 درصد سهمیه بومی و رشته های پر طرفدار 60 درصد)
ولی دانشگاه های تهران که دانشگاه مادرن سهمیه بومی ندارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه دو ، سه تا دانشگاه سطح پایین ترم برا تهرانیا بزارین تا تو شهر خودشون باشن
به خدا مام آدمیم ، میخوایم پهلوی خونواده خودمون باشیم
دورترین شهرستانم برین بچه های تهران اونجان !!!!!!!!!!!!
همین دوری از خونواده میدونین باعث چه کارایی میشه
دلم ازین قضیه خیلی پره :cry:
دوباره میگم:
دو ، سه تا دانشگاه سطح پایین ترم برا تهرانیا بزارین تا تو شهر خودشون باشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
اولش بگم ارشد فکر نکنم سهمیه بومی داشته باشه!!!!
بدبختی ما تهرانیا همینه دیگه !!!!!!!!!!!1
کله کشور سهمیه بومی دارن (برا کنکور دبیرستان به دانشگاه امسال 80 درصد سهمیه بومی و رشته های پر طرفدار 60 درصد)
ولی دانشگاه های تهران که دانشگاه مادرن سهمیه بومی ندارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه دو ، سه تا دانشگاه سطح پایین ترم برا تهرانیا بزارین تا تو شهر خودشون باشن
به خدا مام آدمیم ، میخوایم پهلوی خونواده خودمون باشیم
دورترین شهرستانم برین بچه های تهران اونجان !!!!!!!!!!!!
همین دوری از خونواده میدونین باعث چه کارایی میشه
دلم ازین قضیه خیلی پره :cry:
دوباره میگم:
دو ، سه تا دانشگاه سطح پایین ترم برا تهرانیا بزارین تا تو شهر خودشون باشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

اولش بگم که ارشدو نمی دونم ولی برای کنکور کارشناسی مطمئنم که بچه های تهران هم مثل همه 80% سهمیه ی بومی دارن حتی برای دانشگاهای مادر (حداقل سال 89 که ما کنکور دادیم این طوری بود!)

بعدشم حتی با این وضعیت بازم اون دو سه تا دانشگاهی که شما می گین موجوده : دانشگاهای خواجه نصیر، رجایی، سوره، شریعتی، عباس پور، الزهرا، .... هیچ کدوم دانشگاه مادر نیستن، تازه سطح شونم زیاد پایین نیست ... حداقل از دانشگاهایی مث محقق که مثلا بهترین دانشگاه اردبیله بهترن!

بعدتر، اون بچه های تهران که تو دورترین شهرستانا می بینین زیادم از وضعیت خودشون ناراضی نیستن، من خودم 2 ساله تو محقق هستم و حدودا 10-20 نفر از بچه های تهرانو که اینجا درس می خونن تقریبا می شناسم، از بین اینا فقط یکیشون بود که واسه کنکور درس خونده بود ولی بدشانسی آورده بود که اونم با جدیتی که داشت و معدل خوبی که آورد انتقالی گرفت، بقیه شون همه آدمای بی خیالی بودن که به قول خودشون سال کنکور 4 بار رفتن مسافرت، شب کنکور رفتن عروسی و ... خلاصه اینجا هم بد نمی گذرونن حداقل بیشتر از منی که مثلا پهلوی خانوادمم بهشون خوش می گذره!... منظورم اینه که علت این حرف شما تلاش نکردن اون دسته از تهرانی های محترم هست! و گرنه یکی اگه تهران باشه و به اندازه ی امکاناتی که در اختیارشه تلاش کنه حتما ( حداقل تو 90% موارد) یکی از همون دانشگاهای مادر تهران قبول می شه!

منم از جهت عکس این ماجرا دلم پره : باز هر کی تو دانشگاهای تهران میاد جای شما تهرانیا رو می گیره حداقلش اینه که می گین سوادش بیشتر بوده و یا درس خوندن براش مهمتر بوده...ولی من می بینم تو محقق یه عده از بچه های تهران که اصلا اهل درس خوندن نیستن فقط به خاطر اینکه 4 تا نکته بیشتر بلد بودن تو کنکور-به خاطر دبیراشون یا کلاسایی که می رفتن- اومدن ظرفیت رشته هایی مث برق و مکانیک رو اینجا پر کردن اصلا هم عین خیال شون نیست فقط می خوان یه مدرک بگیرن برگردن شهرشون، در حالیکه کلی از بچه های خود اردبیل واسه کنکور پدرشون دراومده و واقعا می خواستن تو این رشته ها "درس بخونن" فقط به خاطر اینکه دبیری نداشتن تا نکته ها رو براشون دیکته کنه یا پشت کنکور موندن یا مجبور شدن برن سراغ رشته هایی که دلشون نمی خواسته!

آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
رجایی=تربیت معلم
، سوره=غیر انتفاعی(با رشته های خیلی خیلی محدود)
، شریعتی=(برا دانشجوبان فنی)
، عباس پور=برا وزارت نیرو با رشته خیلی محدود و گرایشهای رشته ای خاص
، الزهرا=مخصوص دخترها(تازه الزهرام با این عظمتش 3،4 تا مهندسی بیشتر نداره!)
خواجه نصیرو قبول دارم دانشگاه خوبیه ولی اونم رشته زیاد نداره مثلا همین معماریو نداره

پس منظور شما از دانشگاه سطح پایین تر در واقع همون دانشگاه تهران بوده که فقط اسمش یه چیز دیگه باشه و منحصر به تهرانی ها باشه!
برادر من همون سوره که می فرمایید غیرانتفاعیه معماریش خیلی سرتره از معماری اینجا!
همون رجایی که می فرمایید تربیت معلمه استاد ما (که از فارغ التحصیلای جدید علم و صنعته خودش) به عنوان دانشگاه خوب مثالش زد (گفت فکر نکنید دانشگاه فقط بهشتی و علم و صنعتو تهرانه خیلی دانشگاهای دیگه هم هستن و ...) !
همون شریعتی که می گین برای فنی هاست دختر اون یکی استاد ما (تازه با سهمیه ی هیئت علمی پدرش) از هنر اسلامی تبریز انتقالی گرفت رفت اونجا پس تفاوت رو احساس کن!
اینم که می گی رشته های محدود دارن ، شما اینا رو جمع کن ببین در مجموع همه ی رشته ها رو پوشش می دن یا نه؟! عباسپور برای رشته هایی مثل برق اینا، سوره برای رشته های هنری، شریعتی برای رشته های فنی، الزهرا اکثرا علوم انسانی و یکی دو تا هم فنی، طبابایی علوم انسانی، خواجه نصیر : اکثر مهندسی ها....
من کاردانی به کارشناسی و خبر ندارم !برا ارشدم رفتم پرسیدم خدا رو شکر فعلا سهمیه مناطق نداریم
منم از کاردانی به کارشناسی بی خبرم منظورم کنکور کارشناسی پیوسته بودن دقیقا! بعدشم همون ارشد که خدا رو شکر سهمیه ی مناطق ندارین دانشجوهای تهرانی چی کار کردن مگه؟!! اونایی که تلاش کردن قبول شدن شهر خودشون و تعداد خیلی خیلی بیشرشون که تو دوره ی کارشناسی با همون سهمیه ی بومی دانشگاهای تهران قبول شده بودن جاشونو دادن به دانشجوهای شهرستانی که زحمت کشیدن (اونم با وجود اینکه طراح سوالا اساتید خودشونن به طور کلی!!!).... همین که تو دوره ی کارشناسی سهمیه بومی وجود داره و تو ارشد وجود نداره خودش یه وسیله ایه تا مقایسه کنیم ببینیم سهمیه ی بومی بیشتر به نفع کیاست؟!!!
من شهری که درس میخونم منطقه 2 : قسم نمیخورم ولی رتبه ی ما حد اقل 4،3 هزار رتبه با بومی های اونجا فاصله داره
شاید به خاطر همینم هست میگم دلم خیلی پره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این قلم چی هر چقدرم بی فایده باشه باز یه کار مفید انجام می ده واسه این مملکت اونم منتشر کردن فایل یادگار ماندگار کنکور هر ساله! شما برو یه نگاه به قبولی های دانشگاه بزرگ تهران بنداز ببین فرق رتبه ها رو... دوست من با رتبه ی 200 داره با تهرانی هایی با رتبه ی 800 درس می خونه تو دانشگاه تهران! شاید بگی 600 تا که چیزی نیست ولی بین رتبه های زیر 1000 و با توجه به اینکه کل ظرفیت دانشگاهای مادر ایران نهایتا 2000 تاست خیییییییلی زیاده این اختلاف رتبه! تازه انتقالی هم به داد خیلی هاتون می رسه! همون دانشگاه تهران سال 89 ظرفیت معماریش 40 نفر بوده ولی الان 60 نفرن! 20 نفری که بعدا اضافه شدن تهرانی هان دیگه!!! همین طوری شما اگه 50 درصد به ظرفیت همه ی رشته ها به نفع بچه های تهران اضافه کنی متوجه جریان می شی!!!

عزیز !!! من با رتبه 5 هزار و خورده ای کنکور سراسری 89 تو تهران (شهر خودم!!!) قبول نشدم (همه دانشگاه ها رو زدم-غیر انتفاعی هم زدم-همه مهندسیا هم زدم<مثلا از شیمی بدم میومد ولی اونم زدم> -شبانه هم زدم- باز قبول نشدم)، بعدش طرف با رتبه8 هزار بهترین رشته شهر خودش قبول میشه!!من حرفم اینه(سال اول دانشگاه افسرده بودم!)
به خدا مام آدمیم؛میحوایم تو شهر خودمون درس بخونیم!!!!!!!!!
احساس نمی کنی 5هزار و خورده ای برای کسی که داره تو دبیرستان های تهران درس می خونه و تازه می خواد شهر خودشم بمونه خیییییلی زیاده؟!! بیایین سهمیه ی بومی اینا رو بذاریم کنار کلا! حالا مجموع ظرفیتای همه رشته های دانشگاهای تهران 5000 تا می شه اصلا؟!! یه دفعه بگین منظور شما سهمیه 100% بومیه برای تهران دیگه!
البته مشکل شما بازم حل نمی شه می دونی چرا؟! چون از اون 5000 نفری که بهتر از شما بوده رتبه هاشون شاید (حدسی می گما) 60-70 درصدش باز همون بچه های تهران بودن!! در واقع وقتی می گم شما با امکانات تهران درس خوندی منظورم اینه که باید خودتو با بچه های تهران مقایسه کنی نه با بچه های شهرستان، من رتبه م ظاهرا 3000 تا بدتر از شماست (8800) ولی بین بچه های شهر خودم حدودا 100امین رتبه بودم یعنی اگه سهمیه های بومی 100% بود و اون 20% غیربومی هم نبود به راحتی تو شهر خودم عمران قبول می شدم اما عمرانو از دست دادم -البته بماند که الان خدا رو شکر می کنم- و به جای من یه سری بچه ها از شهرای دیگه دارن تو این رشته درس می خونن! ....حالا شما هم با آمارایی که از تهران داری ببین چندمین رتبه ی شهر خودت می شی حدودا؟!! من که بعید می دونم رتبه ت بین بچه های تهران کمتر از 3000 بشه...

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
نمیخوام بحث کنم !
امید وارم موفق باشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فاجعه زلزله رو از صمیم قلب تسلیت میگم،خیلی سخته . . .

هر جور که خودت صلاح می دونی!
شما هم موفق باشی!

مرسی :w27:

sara00_00

عضو جدید
نمیخوام بحث کنم !
امید وارم موفق باشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فاجعه زلزله رو از صمیم قلب تسلیت میگم،خیلی سخته . . .

الهی.... با آرزوی موفقیت برای شما ، فرزانه جان و همه ی بچه ها که زحمت کشیدن

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس منظور شما از دانشگاه سطح پایین تر در واقع همون دانشگاه تهران بوده که فقط اسمش یه چیز دیگه باشه و منحصر به تهرانی ها باشه!
برادر من همون سوره که می فرمایید غیرانتفاعیه معماریش خیلی سرتره از معماری اینجا!
همون رجایی که می فرمایید تربیت معلمه استاد ما (که از فارغ التحصیلای جدید علم و صنعته خودش) به عنوان دانشگاه خوب مثالش زد (گفت فکر نکنید دانشگاه فقط بهشتی و علم و صنعتو تهرانه خیلی دانشگاهای دیگه هم هستن و ...) !
همون شریعتی که می گین برای فنی هاست دختر اون یکی استاد ما (تازه با سهمیه ی هیئت علمی پدرش) از هنر اسلامی تبریز انتقالی گرفت رفت اونجا پس تفاوت رو احساس کن!
اینم که می گی رشته های محدود دارن ، شما اینا رو جمع کن ببین در مجموع همه ی رشته ها رو پوشش می دن یا نه؟! عباسپور برای رشته هایی مثل برق اینا، سوره برای رشته های هنری، شریعتی برای رشته های فنی، الزهرا اکثرا علوم انسانی و یکی دو تا هم فنی، طبابایی علوم انسانی، خواجه نصیر : اکثر مهندسی ها....

منم از کاردانی به کارشناسی بی خبرم منظورم کنکور کارشناسی پیوسته بودن دقیقا! بعدشم همون ارشد که خدا رو شکر سهمیه ی مناطق ندارین دانشجوهای تهرانی چی کار کردن مگه؟!! اونایی که تلاش کردن قبول شدن شهر خودشون و تعداد خیلی خیلی بیشرشون که تو دوره ی کارشناسی با همون سهمیه ی بومی دانشگاهای تهران قبول شده بودن جاشونو دادن به دانشجوهای شهرستانی که زحمت کشیدن (اونم با وجود اینکه طراح سوالا اساتید خودشونن به طور کلی!!!).... همین که تو دوره ی کارشناسی سهمیه بومی وجود داره و تو ارشد وجود نداره خودش یه وسیله ایه تا مقایسه کنیم ببینیم سهمیه ی بومی بیشتر به نفع کیاست؟!!!

این قلم چی هر چقدرم بی فایده باشه باز یه کار مفید انجام می ده واسه این مملکت اونم منتشر کردن فایل یادگار ماندگار کنکور هر ساله! شما برو یه نگاه به قبولی های دانشگاه بزرگ تهران بنداز ببین فرق رتبه ها رو... دوست من با رتبه ی 200 داره با تهرانی هایی با رتبه ی 800 درس می خونه تو دانشگاه تهران! شاید بگی 600 تا که چیزی نیست ولی بین رتبه های زیر 1000 و با توجه به اینکه کل ظرفیت دانشگاهای مادر ایران نهایتا 2000 تاست خیییییییلی زیاده این اختلاف رتبه! تازه انتقالی هم به داد خیلی هاتون می رسه! همون دانشگاه تهران سال 89 ظرفیت معماریش 40 نفر بوده ولی الان 60 نفرن! 20 نفری که بعدا اضافه شدن تهرانی هان دیگه!!! همین طوری شما اگه 50 درصد به ظرفیت همه ی رشته ها به نفع بچه های تهران اضافه کنی متوجه جریان می شی!!!

احساس نمی کنی 5هزار و خورده ای برای کسی که داره تو دبیرستان های تهران درس می خونه و تازه می خواد شهر خودشم بمونه خیییییلی زیاده؟!! بیایین سهمیه ی بومی اینا رو بذاریم کنار کلا! حالا مجموع ظرفیتای همه رشته های دانشگاهای تهران 5000 تا می شه اصلا؟!! یه دفعه بگین منظور شما سهمیه 100% بومیه برای تهران دیگه!
البته مشکل شما بازم حل نمی شه می دونی چرا؟! چون از اون 5000 نفری که بهتر از شما بوده رتبه هاشون شاید (حدسی می گما) 60-70 درصدش باز همون بچه های تهران بودن!! در واقع وقتی می گم شما با امکانات تهران درس خوندی منظورم اینه که باید خودتو با بچه های تهران مقایسه کنی نه با بچه های شهرستان، من رتبه م ظاهرا 3000 تا بدتر از شماست (8800) ولی بین بچه های شهر خودم حدودا 100امین رتبه بودم یعنی اگه سهمیه های بومی 100% بود و اون 20% غیربومی هم نبود به راحتی تو شهر خودم عمران قبول می شدم اما عمرانو از دست دادم -البته بماند که الان خدا رو شکر می کنم- و به جای من یه سری بچه ها از شهرای دیگه دارن تو این رشته درس می خونن! ....حالا شما هم با آمارایی که از تهران داری ببین چندمین رتبه ی شهر خودت می شی حدودا؟!! من که بعید می دونم رتبه ت بین بچه های تهران کمتر از 3000 بشه...

عزیزم من خودم کرجم این تهران تهران و امکاناتی که میگی‌ هست ولی‌ همه ازش استفاده نمیکنن من خودم سال اول که پارسه رفتم ( البته تو اکثر شهرستان‌ها هم هست) به شدت پشیمونم که جزوهاشو خوندم .... سال دوم هیچ کلاسی نرفتم فیلمای دکتر صدیق رو نگاه کردم و کتاب‌های احسان طایفه،،،+ یه سری عکس تو سایت‌های مختلف بود موسسات هم که کلا وقت تلف کردنه همه میدونن واسه سراسری جزوه مزوه به درد نمی‌خوره باید خود منابع رو بخونی‌.... در عمل اسم امکانات واسه ما میمونه و اسم تلاش واسه شهرستانیا ....الانم که اینترنت هست واقعا گفتن اینکه واسه ما تهیه جزوات کلاسها سخته جزو تنبلی اون شخص به حساب میاد دنبالش باش‌ه به راحتی‌ هر جای ایران باشه می‌تونه پیدا کنه.استادای اسکیس هم که ماشالا مرتباً مسافرت می‌کنن به شهرستان ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا