سلام
من خواستم بعد چندوقت دوباره وارد اکانتم بشم ،
نام کاربری رو دارم
ایمیل رو که وارد میکنم برای ریکاوری پسورد ، میگه ایمیل برای شما ارسال شد، ولی من تو اینباکس یاهو و تو اسپم هیچ پیامی رو نمیبینم
چندین بار اقدام کردم ولی ایمیل برام ارسال نمیشه
نام کاربریم هم NEW MOHAMMAD بوده
مدیران گرانقدر باشگاه
سلام
چرا بک لینک از باشگاه مهندسان جز بک لینک های edu حساب نمیشه ؟!
با تشکر .درود، بک لینک حکم جذب فالور در اینستاگرام رو برای سئو در وب و مسترها داره، جدیداٌ موتور جستجوی گوگل پس از خرید پکیج بک لینک با توجه به گزارشهای دریافتی و ورودی به سایتها متوجه این موضوع با استفاده از الگوریتم پنگوئن می شود و ما رو از نتایج جستجویش حذف می کند
با تشکر .
من الان از باشگاه مهندسان بک لینک گرفتم .
این که شما میفرمایید یعنی کلا بک لینک نگیریم ؟
من بک لینک گرفتم وفکر میکردم چون یک فروم علمی حساب میشه باید بک لینک edu به من بده که بک لینک داده اما edu نیست
سلام. این امکان به کاربرا داده شده تا خودشون بتونن پستشون رو حذف کنن؟
ممنونمهر سایت یا وبلاکی میتونه بک لینک بده، وقتی خرید انجام میشه، یک سرور از روی بخش سایت های زیر مجموعه در قسمت ...../tag/ بک لینک های سفارشی میسازن. حالا شما در نظر بگیرید یه سایت با دامین edu روی چه حسابی باید لینک بده؟
سلام. آهان متوجه شدم. مرسی. آخه من چند روز پیش یه پست گذاشتم و یه سوال پرسیدم چون خودم به جواب رسیدم روز بعدش اومدم پست و پاک کردم! و خوشحال شدم فک کردم امکان جدید اضافه شده به باشگاه، برا همین پرسیدمدرود، به دلیل این که اکانت یک کاربر هک بشه و پست هاش حذف بشن این امکان وجود نداره به علاوه یک سری قوانین دیگه ای که در باشگاه وجود داره.
سلام من چجوری میتونم اکانتمو حذف کنم؟؟
سلام فک کنم حذف نمیشه اما میتونی صفحه ات قفل کنی همه پستات حذف کنی اما اصل اکانتت قابل حذف شدن نیست البته از مدیر میتونی سوال کنی
سلام من چجوری میتونم اکانتمو حذف کنم؟؟
سلام چرا رشته نقشه برداری تو لیست رشته ها نیست من سوال نقشه برداری دارم
مشاوره و راهنمایی درسی و شغلی معماران
مدتی هست همه ی دوستانی که بهم پیام خصوصی میدن میگن که ایدیت Error Database میده هنگام ارسال پیام و تقریبا همه این مشکل رو با ایدی من دارن حتی خودمم هنگام ارسال پست با این ارور مواجه میشم