بهروز شیرمحمدی
عضو جدید
سلام چطور میتونم اسم کاربریم رو عوض کنم؟ ممنون
درخواست تغيير نام كاربريسلام چطور میتونم اسم کاربریم رو عوض کنم؟ ممنون
سلام چطور میتونم اسم کاربریم رو عوض کنم؟ ممنون
من سیستمم به هم ریخت و تو یکی از تالارها (روانشناسی)یه تاپیک رو دوبار ایجاد کردم چه طوری یکیش رو حذف کنم؟
باید توی اون تاپیکا مشترک بشید.سلام میخواستم بپرسم چه طور میتونم تاپیکهایی رو که توشون پست گذاشتم پیدا کنم .....؟
و اینکه Spam چیه و چه طور باید تشخیصش داد؟
با عرض سلام و خسته نباشید ، دو مشکل دارم :
1- اسم کاربری و پسورد خود را که فارسی می باشد با مرورگر opera انتخاب کردم ، از آن روز به بعد با مرورگر دیگری ، بدلیل عدم شناسایی نام کاربری توسط سایت نمی توانم وارد شوم .
2- این مشکل که از اولی بدتره اینکه ، زمانی که می خواهم از یک کامپیوتر و مکان دیگه وارد سایت بشم ، سایت نمی تونه نام کاربریم را شناسایی کنه حتی با مرورگر opera .
لطفا راهنمایی بفرمائید .
با انتخاب هر یک از گزینه ها میتونید مشخص کنید که عکس پروفایل شما به چه کسانی نشان داده شود
با انتخاب هر یک از گزینه ها میتونید مشخص کنید که عکس پروفایل شما به چه کسانی نشان داده شود
مشکل از خودتهمن الان یک هفته است البومام باز نمیشه نمی تونم ادیت کنم مشکل چیه؟
مثلا همین عکس پروفایل شما
اگه مشخص کنید که دوستان شما عکستون رو ببینن غیر از کسانی که تو لیست دوستاتون هستن کسی دیگه ای نمیتونه اون قسمت رو ببینه
your contacts کسانی که تو لیست دوستان هستن میتونن ببیننمرسی عزیز از کمکت..
اون friend فهمیدم..
your contacts چیکار میکنه..
registed چی؟....
من اینکار رو چند بارکردم اما ارسال نمیشه هیچی به ایمیلم نمی رسهشما اگر رمزتون رو فراموش کردین میتونید همونجا که میخوای رمزتون رو وارد کنید روز فراموش کردن رمز کلیک کنید و رمز به ایمیل شما ارسال میشه
این چه وضعشه آخه؟؟؟؟؟؟؟ یه مدت نیومدم ستاره هام پرید، گفتم خب فعالیت نداشتم درجه هام کم شده، ولی الان باز تعداد پست هام هم کم شده. یعنی اصلا میشه گفت دیگه پستی نمونده. نکنه یه مدت نیایم پست ها هم پاک میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه وضعشه آخه؟؟؟؟؟؟؟ یه مدت نیومدم ستاره هام پرید، گفتم خب فعالیت نداشتم درجه هام کم شده، ولی الان باز تعداد پست هام هم کم شده. یعنی اصلا میشه گفت دیگه پستی نمونده. نکنه یه مدت نیایم پست ها هم پاک میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم که مشکل از خودته
جرا كسي جواب منو نميده؟
جرا كسي جواب منو نميده؟
گفتم که مشکل از خودته