راس مي گي؟؟؟ خو چي هس حالا!!!!!!!! بده بياد ببينم؟؟!!!
اين الان تريپه زور گيري بود؟؟؟؟سيگار،دست خودت را به من بده
روزی سه چهار بسته را به من بده
نوموخوام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیخواد بیای تو این راه برو واسه ارشد بخون.
خيلي لاتي آقا نفيسه!!!!!!! گنده لاتي آقا نفيسه!!!!!!!!!!!!بههههههله.
حرفیه؟؟؟؟؟؟؟؟
مازیار خان محیط رجایی بد نیس محیط اینجا بده. نیگـــاشون کن این دو تــــارو. من برم تا تحتـــــــــــ تاثیر قرار نگرفتم
نهــــــــــــار نخردمیـــــــــــن .تحت تـــــــــاثیــــــری ؟ نــــــقـــــی
راس مي گي (خصوصا اين نفيسه)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مازیار خان محیط رجایی بد نیس محیط اینجا بده. نیگـــاشون کن این دو تــــارو. من برم تا تحتـــــــــــ تاثیر قرار نگرفتم
چاااااااااااخلصیم داش مازیار.خيلي لاتي آقا نفيسه!!!!!!! گنده لاتي آقا نفيسه!!!!!!!!!!!!
من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راس مي گي (خصوصا اين نفيسه)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله تووووووووو مواد فروشي مي كني تو تاپيك؟؟؟؟؟؟؟؟ برم بگم به آقاي صديق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به این مثبتی....
سلام دوستان
یکی از آشنایان در شبانه نیمه دوم آموزشکده گرگان قبول شده می خواد با غیر انتفاعی های همدان یا آمل-شمال یا به هرحال غیر انتفاعی های معتبر عوض کنه آیا امکانش هست؟
بعد ایشون می تونه به امید تکمیل ظرفیت باشه و اینو ثبت نام نکنه؟
ممنون میشم سریع جواب بدبن
سلام بهتره به دوستتون بگین با خود سازمان سنجش تماس بگیره اینجور مشخص نمیشه یا با دانشکده گرگان تماس بگیره.سلام دوستان
یکی از آشنایان در شبانه نیمه دوم آموزشکده گرگان قبول شده می خواد با غیر انتفاعی های همدان یا آمل-شمال یا به هرحال غیر انتفاعی های معتبر عوض کنه آیا امکانش هست؟
بعد ایشون می تونه به امید تکمیل ظرفیت باشه و اینو ثبت نام نکنه؟
ممنون میشم سریع جواب بدبن
سلام بهتره به دوستتون بگین با خود سازمان سنجش تماس بگیره اینجور مشخص نمیشه یا با دانشکده گرگان تماس بگیره.
بله آقا امیر کاملا درست می فرماین.موافقم... من میگم با اون غیر انتفایی که میخواد بره و گرگان تماس بگیره (البته اگه پشت تلفن درست جواب بدن) تا خیالش راحت بشه
آره. خصوصا مشكل اعتياد رو تا حدودي حل كرديم!!!!!!!!!!!!!ببینید ما امروز بودیما! بحثو بردیم جلو! بعد بقیه میان میگن چرا نبودید !
آره. خصوصا مشكل اعتياد رو تا حدودي حل كرديم!!!!!!!!!!!!!
سلام عزیزم به منم فقط یه برگ معرفی دادن با ریز نمراتم.سلام به خوابالوا...
بچه ها تائیدیه تحصیلی شماها گرفتین؟
تو سایت مهر اراک زده که واسه ثبت نام تائیدیه تحصیلی میخوان.
راستی به من ریز نمراتم ندادن فقط یه گواهی دادن.
سلام اقا امیر میبینم که وقتی میایین که من نیستم.من از صبح خونه نبودم به خاطر این نبودم.الانم که من هستم کسی نیستببینید ما امروز بودیما! بحثو بردیم جلو! بعد بقیه میان میگن چرا نبودید !
دقـــــــیقا
سلاااام کسی هست