Pro shuttle
عضو جدید
SEYHOON BA INKE KHODAM SHARIFIAM BESYAR BESYAR BESYAR MOVAFEGHAM.
in poste sale pishe mane belakhare manam sharifi shodam!!!!!!منم ساله بعد میام شریف!!!!!!!!!
میگن ممکنه یه دفعه خودش( نه سر کلاس TA) کوئیز بگیره!منم این ترم باایشون فیزیک2 دارم
من شنيدم حضور غياب ميكنه!!!!!!عذر میخام کسی تا به حال با دکتر لنگری فیزیک 2 داشته اینجا؟
چجوریان ایشون؟ میگن یه دفه سر کلاس میاد کوئیز می گیره آره؟
کلاً ارزش داره رفتن سر کلاسش یا بریم سر کلاس یکی دیگه؟
پس معلوم شد رندت خفن بوده!من شنيدم حضور غياب ميكنه!!!!!!
البته من خودم با بهمن دارم...
خیلی هم نه!!!!12!!!!پس معلوم شد رندت خفن بوده!
من رندم ساعت 3 بود!!! هم اخوان پر شده بود هم بهمن
نه. کسی معمولاً نمی فروشه. باید کسیو پیدا کنی که اون درسو داشته. کدوم کلاسا رو میخای حالا؟سلام
كسي هست كه كامپيوتر سخت افزار بخونه؟؟
راستش من ميخواستم بدونم چطوري ميتونم جزوات كامپيوتر دانشگاه شريف رو بدست بيارم كسي ميتونه توي اين سايت بزاره؟؟
دانشگاهتون اين جزوات رو ميفروشه؟؟؟
از جواباتون ممنونم
نه. کسی معمولاً نمی فروشه. باید کسیو پیدا کنی که اون درسو داشته. کدوم کلاسا رو میخای حالا؟
to inja faghat jozveye bazi ostada to entesharat forokhte mishe...vali age jozveye ye ostadiro bekhay bayad az yeki ke sare kelase on ostade begiri copy koni...ya beri khodet sare kelasesh beshini...يعني شما توي دانشگاهتون انتشارات نداريد كه جزوه هاي استادا اونجا باشه ؟ شايد كسي درسي رو با يك استاد نفهمه و بخواد جزوه يك استد ديگه رو بخونه
البته شما همه شريفي و دانشجوهاي زرنگيد مسلمه كه درسارو ميفهميد و احتياج به جزوه نداريد
راستش من از چند نفر پرسيدم گفتن براي كارشناسي ارشد جزوه هاي دانشگاه شريف و امير كبير خوبن اينه كه من دربدر اين جزوه هام
sharif makhlutist az daneshjuyane gagool va asatide OUt OF ACTION pas behtare faramooshesh koni !!
آره. فکر کن کلی درس می خونی که قبول شی. بعد هم کلی زجر می کشی که تو دانشگاه کم نیاری. بعد هم میای بیرون بیش از نیمی از مردم پشت سرت فحش می دن و کورکوری می خونن. می گن برو بابا اینا گاگولن هیچی نمی فهمن واقعا شرم داره
ولی خداییش اگر می خوای زندگی کنی شریف جاش نیست.
میگما؛ چیه این بچه های شریف این قدر فکر می کنن از دماغ فیل افتادن؟؟؟
مگه تو دانشگاههای دیگه( حتی آزاد، پیام نور و ...) نمیشه موفق بود؟
چرا مگه اونجا چه خبره؟من که خاطراتم برام اصلا جالب نیست از شریف؛
هر چند انتهای این تابستون فارغ التحصیل میشم...
ولی دوست دارم زودتر تموم شه!
نه بخاط سختی یا بد نمره دادن استاداش
5 درصدش ایناست......95 درصدش مسایل روحی عاطفیه!
ایشاا.. یکی دوهفته دیگه نتیجه ارشدم اگه مثه کارشناسیم عالی شد، حتما میزنم دانشگاه تهران!
بهتر نشه اوضاع، بدتر نمیشه
من که خاطراتم برام اصلا جالب نیست از شریف؛
هر چند انتهای این تابستون فارغ التحصیل میشم...
ولی دوست دارم زودتر تموم شه!
نه بخاط سختی یا بد نمره دادن استاداش
5 درصدش ایناست......95 درصدش مسایل روحی عاطفیه!
ایشاا.. یکی دوهفته دیگه نتیجه ارشدم اگه مثه کارشناسیم عالی شد، حتما میزنم دانشگاه تهران!
بهتر نشه اوضاع، بدتر نمیشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
L | میهمان گرفتن در دانشگاه صنعتی شریف | دانشگاه های دولتی | 0 | |
P | دانشگاه صنعتی شریف | دانشگاه های دولتی | 10 | |
S | دانلود جزوه الکترونیک 2 دانشگاه صنعتی شریف | دانشگاه های دولتی | 0 | |
گفتگو با رئیس "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" | دانشگاه های دولتی | 0 | ||
دانشگاه صنعتی ارومیه UUT | دانشگاه های دولتی | 0 |