مگه بچه های شریف وقت اضافی دارن!که کارای متفرقه کنن!جز درس خوندن !اینجا چی کار میکنی شما!!!!!!
باب اینطوری ک فکر میکنید ک نیست.من خودم تفریحم بیشتر از درس خوندنم هست
سلام دوستان من دانشجوی رشته شیمی هستم میخوام برای ارشد مهندسی شیمی شرکت کنم میخواستم بدونم دانشجویان شریف اساتیدشان ایا فقط جزوه میدن و از همون فقط امتحان میگیرن ؟ یا نه هم کتاب دارن و هم جزوه؟ جزوه های رشته شیمی رو کجا میتونم گیر بیارم؟ ممنون
سلام،واقعا برای این طرز تفکر متاسفمکی گفته بچه های دانشگاههای دیگه درس نمی خونن و به فکر شادین؟؟؟؟؟کی گفته شریفیا مودبن و بقیه نه؟؟؟؟؟؟تا حالا با چند تا شریفی برخورد داشتی که اینطوری دم از ادبو درس خونیشون میزنی؟؟؟!!!!!
بابا طرف میره ناکجاآباد ببین بعد از فارغ التحصیلی سر از کجاها در میاره....حالا تو همون شریف هم هستن کسایی که تو لیسانس هم بمونن.......
تو این دوره زمونه کسی نمیاد بپرسه کجا درس خوندی و معدلت چنده؟؟ میپرسن چی بلدی؟؟؟؟؟؟اگه برای این سوال جواب داشته باشی می تونی وارد میدون بشی..........برای همینه که اینقدر به اصل توانمندسازی اهمیت میدن...........
حالا شاید تو شریف فقط برای اسم دهن پرکنش امکانات بیشتری برای پیشرفت باشه ولی عزیز من اینو بدون اگه به کسی که بخواد درس بخونه برق ندی با نور شمع راهشو ادامه میده....
همه چیز برمی گرده به خود آدم و هدفشو تلاشش................................
چه بخواید چه نخواید منم سال دیگه شریفم چون ... خودم می خوام
شریف مگه چی داره همه میخوایید برید شریف مهم اطلاعات و تخصص رشته خودتون هستش که اگه داشتید موفقید شریف باشی موفقیت نمیاره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
L | میهمان گرفتن در دانشگاه صنعتی شریف | دانشگاه های دولتی | 0 | |
P | دانشگاه صنعتی شریف | دانشگاه های دولتی | 10 | |
S | دانلود جزوه الکترونیک 2 دانشگاه صنعتی شریف | دانشگاه های دولتی | 0 | |
گفتگو با رئیس "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" | دانشگاه های دولتی | 0 | ||
دانشگاه صنعتی ارومیه UUT | دانشگاه های دولتی | 0 |