سلام بچه ها من الان به سنجش زنگ زد. نگفت امروز نتایج میاد.گفت ظرف یکی دو روز آینده نتایج میاد
ای بابا .دق کردم.مردم از استرسسلام بچه ها من الان به سنجش زنگ زد. نگفت امروز نتایج میاد.گفت ظرف یکی دو روز آینده نتایج میاد
این دفعه خودم زنگ زدم به سنجش.گفت تا 6 شهریور میادسلام بچه ها من الان به سنجش زنگ زد. نگفت امروز نتایج میاد.گفت ظرف یکی دو روز آینده نتایج میاد
اي واي.............!این دفعه خودم زنگ زدم به سنجش.گفت تا 6 شهریور میاد
سلام بچه ها من الان به سنجش زنگ زد. نگفت امروز نتایج میاد.گفت ظرف یکی دو روز آینده نتایج میاد
كاملا كاملا كاملا... درسته!!!سلام فرزانه جان صبح بخیر دیروز بحث ما هم سر همین موضوع بود یکی از دوستان با جرعت گفت فردا میاد. فقط استرس بچه ها رو زیاد کرد. دوستان عزیز هر وقت TV اعلام کرد بیاید تو تاپیک بنویسید
ایجاد استرس ممنوع
الان فرزانه گفت يكي 2 روز آينده شما مي گيد 6 شهريور؟؟؟این دفعه خودم زنگ زدم به سنجش.گفت تا 6 شهریور میاد
خواهش مي كنم دادآفريد عزيز دل. بخييال اينهمه مونديم، اين چند روزم روش!!! اين جدول زمان بندي رو از كدوم سايت گرفتي؟؟؟ما مخلص آقا مازیاریم.............. بابا بچه ها حرف گوش نمیگیرن ............. همه بچه ها اینو ببینن لطفامشاهده پیوست 62949
خواهش مي كنم دادآفريد عزيز دل. بخييال اينهمه مونديم، اين چند روزم روش!!! اين جدول زمان بندي رو از كدوم سايت گرفتي؟؟؟
مرسي از اطلاع رساني خوبت!!! انگار آدم تيز بين و دقيقي هستي!!! بازم مرسي!!!از روی دفترچه شماره 1 آزمون کاردانی به کارشناسی 90 عکس گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همون دفترچه ای که باهاش ثبت نام کردیم
به قول خودتون تا منبع موثقی اعلام نکرده.دوستان را امید وار نکنیدآخرین خبر: اعلام نتایج هفته اول شهریور
بنا بر گفته سازمان سنجش
بلاخره كه مياد، شما خودتونو ناراحت نكنيد!!! به نظرم همين روزاست كه نتايج بياد!!!به قول خودتون تا منبع موثقی اعلام نکرده.دوستان را امید وار نکنید
نانا جان سلام.تسليت ميگم،هرچند دير تر از بقيه!!! اين چند روزه اينجا سر نزدم اصلاسلام بچه ها چرا جوابا نمی یاد منه بیچاره کم استرس داشتم مامان بزرگمم فوت کرد
حالم بد شد این چند رو ز
خداییی دلم می خواد این سازمان سنجش رو گیر بیارم یه پسی(
پس گردنی ) توپ بهش بزنمااااااااااااااااااااااااااا
اعصاب واسم نمونده تو این مدت
مامان بزرگم بیچاره 2ماه سرطان گرفت مرد
بابا من به همه گفته بودم 2 شهريور مياد نتايج!!!! حالا همه زنگ ميزنن بايد بگم نيومده.. اونام فكر ميكنن قبول نشدم و خالي ميبندم!!!! من خيلي اميدوار بودم امروز بيادبلاخره كه مياد، شما خودتونو ناراحت نكنيد!!! به نظرم همين روزاست كه نتايج بياد!!!
آخي...............! ولي من به هيچ كس نگفتم كي مياد!!! تو كه 100% قبولي، حرفه همرو بيخيال!!!بابا من به همه گفته بودم 2 شهريور مياد نتايج!!!! حالا همه زنگ ميزنن بايد بگم نيومده.. اونام فكر ميكنن قبول نشدم و خالي ميبندم!!!! من خيلي اميدوار بودم امروز بياد
ممنونم ازت كه اميدوارم ميكني... اما آخه قبولي يه بحثه.كجا و كدوم دانشگاه يه بحثه ديگه!!!آخي...............! ولي من به هيچ كس نگفتم كي مياد!!! تو كه 100% قبولي، حرفه همرو بيخيال!!!
من خودم به شبانه ي رجايي اميد دارم، اگه امسال به قول دوستان ظرفيت ها خوب باشه، جفتمون قبوليم!!! دوري خيلي سخته!!! آدم افت تحصيلي پيدا مي كنه!!! ولي غصه نخور. درصد هات خوبن، حتما حتما رجايي قبولي!!! نشدم مي توني بري شريعتي!!!ممنونم ازت كه اميدوارم ميكني... اما آخه قبولي يه بحثه.كجا و كدوم دانشگاه يه بحثه ديگه!!!
من كاردانيمو اصفهان گرفتم ديگه دوس ندارم اينهمه دور باشم...
واقعا بايد بگم بمب روحيه اي!!!!!!!!اميدوارم همينطور باشه كه ميگي!!!!!!!!من خودم به شبانه ي رجايي اميد دارم، اگه امسال به قول دوستان ظرفيت ها خوب باشه، جفتمون قبوليم!!! دوري خيلي سخته!!! آدم افت تحصيلي پيدا مي كنه!!! ولي غصه نخور. درصد هات خوبن، حتما حتما رجايي قبولي!!! نشدم مي توني بري شريعتي!!!
خواهش مي كنم، نه اينكه الزاما كلاس برم، من خيلي عادت به كلاس ندارم، تمام درسام رو خودم مي خونم و خوندم!!! البته اينقد خشك مغز نيستم كه اگه يه كلاسي خوب بود، نرم!!! بيشتر به مشاوره اعتقاد دارم. چون من تو رشت هيچ مشاوره اي نداشتم و خودمم بار اولم بود كنكور مي دادم، هر كاري كه به نظرم درست بود رو انجام دادم. حس مي كنم اگه يه مشاور خوب مخصوص معماري منو راهنمايي مي كرد بهتر نتيجه مي گرفتم!!! شنيدم آكادمي چون فقط معماري كار مي كنن خيلي كارشون درسته!!! بازم نمي دونم........ فقط مي دونم من مي خوام ارشد قبول شم!!!راستي مازيار راجع به اين كه گفته بودي واسه ارشد از همون اول ميرم آكادمي....
من در حدي نيستم كه راهنماييت كنم اما به نظر من براي ارشدت همه كلاساي يه موسسه خاص رو نرو..منظورم اينه كه دنبال اين باش كه چه درسي چه استاد خوبي داره و تو كدوم آموزشگاست..شايد حتي مجبور بشي واسه هر درسي يه آموزشگا بري!!!
حتما با بچه ها يي كه ارشد 90 رو دانشگاه شهيد بهشتي قبول شدن مشورت كن..ازشون بپرس چه كتابايي خوندن و چه كلاسايي رفتن...
واقعا بايد بگم بمب روحيه اي!!!!!!!!اميدوارم همينطور باشه كه ميگي!!!!!!!!
راستي بومي بودن تو اين كنكورم تاثير داره؟؟؟؟
نه...چطور؟؟؟کسی پیک سنجش نگرفته؟
مرسي، البته بمب تركيده!!! بچه ها مي گفتن داره!!! نمي دونم!!! اميدوارم تاثير نداشته باشه!!!واقعا بايد بگم بمب روحيه اي!!!!!!!!اميدوارم همينطور باشه كه ميگي!!!!!!!!
راستي بومي بودن تو اين كنكورم تاثير داره؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | ||
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |