منم همينطور فك مي كنم!!!به اين چيزا فكر نكن پارسال براي سهميه ها اعتراض خيلي شده..فكر كنم امسال سهميه ها كمتر باشه..
منم همينطور فك مي كنم!!!به اين چيزا فكر نكن پارسال براي سهميه ها اعتراض خيلي شده..فكر كنم امسال سهميه ها كمتر باشه..
نگران نباش فك كنم امسال بهتر شه!!!من فکر کردم امروز نتایج اعلام میشه تا صبح کابوس دیدم.
منم میگم رتبه رو رد کنیم تازه می رسیم به این ظرفیت های خوشگل. فقط خداکنه دانشگاه هایی که پارسال دانشجو نگرفتن امسال بگبرن که شانس قبولیمون بالا بره .
امیدوارم سهمیه ها خوب بشه.من خیلی میترسم.منم درصدام شبیه ماله شماست با این تفاوت که ریاضی 40 زدم و زبانو هم 40.بقیه درصدا شبیه مال شماست نظرت چیه می تونم رتبه بیارم.من تبریز میخوام قبول بشمبه اين چيزا فكر نكن پارسال براي سهميه ها اعتراض خيلي شده..فكر كنم امسال سهميه ها كمتر باشه..
راستش من خيلي اطلاعات خوبي ندارم خودمم!!!!امیدوارم سهمیه ها خوب بشه.من خیلی میترسم.منم درصدام شبیه ماله شماست با این تفاوت که ریاضی 40 زدم و زبانو هم 40.بقیه درصدا شبیه مال شماست نظرت چیه می تونم رتبه بیارم.من تبریز میخوام قبول بشم
من نمی خوام پشت کنکور بمونمسلام دوستای گلم خوبید ؟؟؟
مرسی انشالله خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
بچه ها اگه این جوری به خودتون استرس وارد کنید حتی اگه بهترین رتبه رو هم بیارین شاد نمی شین اینجوری نکنیم
هر چی خدا بخواد اگه نشد که دنیا به پایان نمی رسه می رسه ؟؟؟؟
والا من که رفتم کنکور بدم هم بچه ها سن بالا بودن 26 28 23 ما که هنوز وقت داریم نشد هم سال دیگه
قسمت آدم هرچی باشه اتفاق می افته
مرسي نانا جان از روحيه ات...سلام دوستای گلم خوبید ؟؟؟
بچه ها اگه این جوری به خودتون استرس وارد کنید حتی اگه بهترین رتبه رو هم بیارین شاد نمی شین اینجوری نکنیم
والا من که رفتم کنکور بدم هم بچه ها سن بالا بودن 26 28 23 ما که هنوز وقت داریم نشد هم سال دیگه
امیدوارم سهمیه ها خوب بشه.من خیلی میترسم.منم درصدام شبیه ماله شماست با این تفاوت که ریاضی 40 زدم و زبانو هم 40.بقیه درصدا شبیه مال شماست نظرت چیه می تونم رتبه بیارم.من تبریز میخوام قبول بشم
اگه امسال قبول نشم، بايد برم ياور سربازي رو استاد كنم!!! مي تونم اونجا نقشه هاي پادگان رو بكشم!!!سلام دوستای گلم خوبید ؟؟؟
خودتم يادت نره ا!!!! البته حتما يه شيريني افتادي!!! goOdgoOd Faeghehمن ديگه كم كم زحمت و كم كنم.... فكر كنم تا نتايج نياد ديگه نيام اينجا...
راستي هر كي قبول شد شيريني هم يادش نره ها....
كلا روش هاي بسيار زيادي واسه حل اين مسائل. اما بايد دقت داشت از چه روشي كي استفاده كنيم!!! مثلا همون تقريبي كه تو كنكور دادن رو با ماشين حساب حل كني 90% جوابت اشتباه مي شه!!! چون اونا خطا دارن ولي ماشين حساب دقيقه!!! البته اگه ماشين حساب پيشرفته سر جلسه ببري، انتگرال كه هيچ نمودارم واست رسم مي كنه!!!دوستان گویا در مورد استفاده از ماشین حساب بد برداشت شده.روشهایی وجود دارد که خیلی ساده با یک ماشین حساب معمولی(مجاز) میشه حد ،انتگرال،مشتق،سری،دامنه،برد،زوج و فرد،معکوس تابع،ترکیب تابع و ... را پاسخ داد
ریاضی 40 فن 35 مبانی55 زبان 40 ادبیات 50 معارف 40اون یکی درصداتم بگو تا من بگم اگه سال قبل این تراز رو میاوردی رتبت تقریبا چند میشد
ریاضی 40 فن 35 مبانی55 زبان 40 ادبیات 50 معارف 40
دمت گرم اوكامي، خيلي ممنونم كه اينا رو گذاشتي!!!خب دیدم بحث داغه گفتم یه کار مفید انجام بدم این 3تا عکس رو خودم گرفتم گفتم شاید به درد شما هم بخوره . اگه کسی بلد نیس تراز رو محاسبه کنه بگه تا بگم بهش
مشاهده پیوست 62981مشاهده پیوست 62982
روش رو نيوتن 200 سال پيش ابداع كرده!!! نوع پيشرفتش هم ميشه بسط تيلور!!! ميشه خواهش كنم بگي چطور حل كردي؟؟؟ مثلا برد تابع ln و جوابتم بگي؟؟؟ اگه عدد گذاريه كه هيچي!!!!مهندس دقیقا حق با شماست.اگر مقدار تقریبی با ماشین حساب حل کنی 100 درصد به جواب غلط میرسی(ولی اون هم روش داره) برای من که خوب جواب داد
بچه ها دیدید تو صفحه ی 49 گفتم... من این سازمان سنجشو میشناسمش آخه.....بچه ها به نظرم سایت کارشناسی از رو حدسش گفته نتایج دوم میاد! یا شایدم زنگ زدن سازمان سنجش پرسیدن؟ کسی تا حالا تماس گرفته با سازمان سنجش؟؟ با این شماره ها 8-88923598 ؟؟ ببینید فردا شب شبه قدره پس چهارشنبه ادارات 9:30 یا 10 باز میشن و زود میرن، پنجشنبه هم که ادارات رو هوان! جمعم که هیچی! شاید نتایج شنبه 90/6/5 بیاد !
واقعا؟زیر 20؟ترلزو چطوری حساب میکنی.؟سال قبل با این تراز شما رتبت زیر 20 می شد
جواب خطارو چند آوردی مازیار جان؟4.0125روش رو نيوتن 200 سال پيش ابداع كرده!!! نوع پيشرفتش هم ميشه بسط تيلور!!! ميشه خواهش كنم بگي چطور حل كردي؟؟؟ مثلا برد تابع ln و جوابتم بگي؟؟؟ اگه عدد گذاريه كه هيچي!!!!
واقعا؟زیر 20؟ترلزو چطوری حساب میکنی.؟
واقعا؟زیر 20؟ترلزو چطوری حساب میکنی.؟
بخاطر محاسباتش اونو گذاشتم آخر سر نرسيدم حلش كنم!!! سوال رو بگو؟؟؟جواب خطارو چند آوردی مازیار جان؟4.0125
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | ||
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |