لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

(M&M)

کاربر بیش فعال
تا امروز همش منطقی بودم
دیگه دارم خفه میشم

نمیتونی باهاش رودر رو حرف بزنی؟ از حسی که بهش داری بگو. مطمئن باش شاید ایشان هم دلایلی بیارن که یا تو رو متقاعد کنه یا شاید اونم یه جور به شما احساس داشته و نگفته. به نظر من اینقدر با این موضوع کلنجار نرو. برو حرف دلتو بزن.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
اینو واقعا دیگه می دونم که خیلی سخته .....چون یه ارتباط یه طرفه و بدون هیچ برخورد منفی بوده
نمی دونم دقیق ولی فکر می کنم که فقط طوری می تونی فراموشش کنی که یه جوری بهش بگی ...چون فقط اینجوریه که می تونی فراموش کنی و تمومش کنی برا خودت ....وگرنه همیشه تو ذهنت می مونه و فراموش نمیشه ....
من اینجوری فکر می کنم نمی دونم درسته یا نه !!!!!!!!!!!

من دقیقا برای دوستم به همین نتیجه رسیدم
الانم دوسش داره اما اصلا مثل قبل نیست
یه جورایی هم فراموشش کرده هم یه احساسی بهش داره چون اگه الان دیگه دوسش نداشت پس تجویز من اشتباه از آب درمیومد چون من واقعا به این نتیجه رسیدم عشق دوستم خالصانه است پس هرگز فراموش نمیشه 100درصد اما عذابای دوستم از بین رفت
فکر و خیالاش

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چه چیزا!قتل ترجمی!:surprised:
نه نگرفتم!!
:w25:
یه مشکل دیگه آرنج دستم از بس گذاشتمش زیر چونم جلول لپ تاپ رو فرش کشیده شده فرسوده شده درد میکنه!:redface:

تو پست قبل با مثال توضیح دادم :|

شما لپ تاپتو خاموش کن ! برو لالا .. ایشلا صوب خوب میشی :D

قبل لالا ... مسواک یادت نره .. حتمنم یه جایی برو :D

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
توقعشو داشتم :d

باو ندیدین تو این فیلما هی مریضه میگه منو از دستگاه جدا کنین بمیرم ، دارم زیاد درد میکشم !!!!!

اگه جداش کنن و بمیره میشه همین ...

نازی تو با اوتانازی نسبتی نداری؟ :biggrin:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه رفیق همینجوری داشتم مرد :w15:
اینجا چرا همه رفیقاشون بمیر بمیرن!:surprised::biggrin:
تو پست قبل با مثال توضیح دادم :|

شما لپ تاپتو خاموش کن ! برو لالا .. ایشلا صوب خوب میشی :D

قبل لالا ... مسواک یادت نره .. حتمنم یه جایی برو :D

الان که رو پامه!
یکم شب تر بشه میره رو زمین!
:D

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
دوستان اسپمر میدونید وقتی کسی حالش خوش نیست و بقیه بی تفاوت به کارای خودشون میرسن اذیتش میکنه
کلی تاپیک اینجا هست که راحت میشه توش حرف زد و خوش و بش کرد(ببخشید!!!!)

delbaar

کاربر فعال
یه چیزه دیگه هم هست می تونی مثبت فکر کنی و برای دلت دلیلهای منطقی بیاری ...
که حتما صلاح نبوده
یا حتما خدا مورد بهتری رو برام در نظر داره
یا از کجا معلوم زندگی با اون تو رو به سعادت میرسوند
نمی دونم دیگه از این چیزها ....

تو تموم این مدت همینا رو به خودم میگم
همش به خدا گفتم خدایا اگه قسمت من نبوده تو دلمو اروم کن ولی اروم نمیشم..فرقی نمیکنه
خسته شدم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اسپمر میدونید وقتی کسی حالش خوش نیست و بقیه بی تفاوت به کارای خودشون میرسن اذیتش میکنه

منم حالم خوب نیس خب!
ولی نیومدیم اینجا گریه کنیم که اومدیم خوب بشیم!!:D

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نازی تو با اوتانازی نسبتی نداری؟ :biggrin:
چرا خواهریم !

فقط فرقمون اینه که اون میکشه با درخواست ... من میکشم بی درخواست

اینجا چرا همه رفیقاشون بمیر بمیرن!:surprised::biggrin:

الان که رو پامه!
یکم شب تر بشه میره رو زمین!
:D

تو هم آخرش میمیری

باشه شب تر برو بخواب :دی

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دوست عزیز بی تفاوت نبودیم ! ما تو پستای اولمون بهشون یه توصیه هایی کردیم که ایشون حتی نخواستن بخونن و بهش فکر کنن :|

اگه هدفشون اینه که فراموش کنن پس هی تکرار کردنش نه تنها کمکی نمیکنه بهشون بلکه بدترشون هم میکنه ...

delbaar

کاربر فعال
ببخشید دوستم قبلش یه سوال اگه دوست داشتی بگو چند سالته؟و یه کم از شرایطت بگو و شخصیتت و اینکه چند وقته بهش علاقه داری؟
و اینکه مطمئنی واقعا بهش علاقه داری؟(ببخشید قصد توهین به احساستون رو ندارم)اما واقعا احساس 90درصد جوونای الان آبکیه،از رو تنهاییه،نیازه،نه شناخت و یه باور درست

21سالمه 2 سال واندی هست دوسش دارم شخصیتم خیلی ادم مغروری هستم بیشتر بخاطر این بوده که این همه باخودم میجنگیدم
قبلا فکر نمیکردم اینقد دوستش داشته باشم بعدا که رفت به این حال و روز افتادم

میدونی علاقم بهش اصلا دست خودم نبوده خودم نخواستم پیش اومده...یه جورایی دلمو لرزونده

delbaar

کاربر فعال
من دقیقا برای دوستم به همین نتیجه رسیدم
الانم دوسش داره اما اصلا مثل قبل نیست
یه جورایی هم فراموشش کرده هم یه احساسی بهش داره چون اگه الان دیگه دوسش نداشت پس تجویز من اشتباه از آب درمیومد چون من واقعا به این نتیجه رسیدم عشق دوستم خالصانه است پس هرگز فراموش نمیشه 100درصد اما عذابای دوستم از بین رفت
فکر و خیالاش

دوستتون دقیقا چکار کرد میشه همونا رو بگین انجام بدم عذابای منم کم شه

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز بی تفاوت نبودیم ! ما تو پستای اولمون بهشون یه توصیه هایی کردیم که ایشون حتی نخواستن بخونن و بهش فکر کنن :|

اگه هدفشون اینه که فراموش کنن پس هی تکرار کردنش نه تنها کمکی نمیکنه بهشون بلکه بدترشون هم میکنه ...

دقیقا ..منم میخواستم همینو بگم اما گفتم شاید ناراحت شن...

معلومه که خودشون نمیخوان فراموش کنن ....کنترل ذهن انسان دست خودشه ..... با راهکاراهایی که دوستان دادن مطمئن باشن اگه بخوان فراموش میکنن:cool:

(M&M)

کاربر بیش فعال
21سالمه 2 سال واندی هست دوسش دارم شخصیتم خیلی ادم مغروری هستم بیشتر بخاطر این بوده که این همه باخودم میجنگیدم

میدونی علاقم بهش اصلا دست خودم نبوده خودم نخواستم پیش اومده...یه جورایی دلمو لرزونده

:w24:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
دکدرای اینجا!:w25::w25:
یکی از دکدرای اینجا اوتانازی چیه؟!:surprised:
تو هنوز نترکیدی؟؟؟؟؟؟؟:eek:

تعریف: اوتانازی که در پارسی مرگ آسان، به مرگ و یا مرگ انتخابی نام نهاده شده؛ شرایطی است که در آن، بیمار
بنا به درخواست خودشبه صورت طبیعی و آرام بمیرد.

این شرایط معمولاً در بیماری های سخت یا دردناک یا درمان های طولانی مدت و ناامیدکننده پدید می آید.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز

به چیش علاقمند شدی؟!
الان در حال حاضر اگه همین الان یهو کنارت ظاهر بشه و بیاد پیشت چه اتفاقی میوفته مثلا؟ دوست داری چیکارت کنه؟

a bahare68

عضو جدید
سلام من میخوام چند تا خاطره کلا از تو ذهنم پاک بشه آیا همچین راهی تو علم روانشناسی هست که کلا از ذهنم پاک بشه ؟

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من میخوام چند تا خاطره کلا از تو ذهنم پاک بشه آیا همچین راهی تو علم روانشناسی هست که کلا از ذهنم پاک بشه ؟

سلام بر شما ...

ببینید فراموش کردن خاطرات کار ساده ای نیست ! در واقع تقریبا امکان پذیر نیست ....

ولی میشه کاری کرد که احساسمون نسبت به اون خاطره ها تغییر کنه و برامون کمرنگ بشن ...

تا یه مدت تا جایی که ممکنه ، توی مکانی که اون خاطرات براتون رقم زده شده نرید ... با اون افراد تا جایی که میشه در تماس نباشید ... سعی کنید اونو توی ذهنتون بی اهمیت کنید ...

بسته به نوع اتفاق و تاثیرش روی شما ، ممکنه زمان کنار اومدنتون باهاش فرق کنه ولی بالاخره میشه : )

a bahare68

عضو جدید
سلام بر شما ...

ببینید فراموش کردن خاطرات کار ساده ای نیست ! در واقع تقریبا امکان پذیر نیست ....

ولی میشه کاری کرد که احساسمون نسبت به اون خاطره ها تغییر کنه و برامون کمرنگ بشن ...

تا یه مدت تا جایی که ممکنه ، توی مکانی که اون خاطرات براتون رقم زده شده نرید ... با اون افراد تا جایی که میشه در تماس نباشید ... سعی کنید اونو توی ذهنتون بی اهمیت کنید ...

بسته به نوع اتفاق و تاثیرش روی شما ، ممکنه زمان کنار اومدنتون باهاش فرق کنه ولی بالاخره میشه : )

ممنون دوست عزیز از پاسختون ، بله درست می فرمایید
البته یکی از خاطره هام مربوط به دوران بچگیمه که خود به خود میاد تو ذهنم .

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشمندان با استفاده از جریان الکتریکی می‌توانند خاطرات بد را از ذهن افراد پاک کنند، رویکردی که می‌تواند در درمان بیماری‌های روحی از قبیل آسیب‌های روانی،‌ آثار ناشی از استفاده از مخدرها و اختلالات روانی کاربرد داشته‌باشد.
براساس گزارش فاکس‌نیوز، دانشمندان برای آزمایش این تکنیک ابتدا بیمارانی را انتخاب کرده و برای آنها داستانی ناراحت‌کننده را به صورت تصویری و کلامی بازگو کردند. بعد از گذشت یک هفته، این داستان برای داوطلبان یاد‌آوری شده و سپس درمان شوک الکتریکی روی آنها اجرا شد و پس از آن،‌خاطرات بد به کلی از حافظه گروهی از افراد داوطلب پاک شده‌بودند.
به گفته محققان دانشگاه ردبود در هلند این درمان اثری قابل توجه دارد که به صورت مستقیم در تمامی داوطلبان مشاهده شده‌است.
دانش سال‌ها است که درگیر راهکاری برای پاک کردن خاطرات بد از ذهن انسان است. در درمان مواجه‌سازی، مواجه‌سازی مداوم و غیر مخرب با عامل ایجاد بیماری،‌برای مثال فوبیا، برای کمک به مقابله با ترس بیماران و تضعیف تدریجی ترس مورد استفاده قرار می‌گیرد،‌پدیده‌ای که به خاموشی شهرت یافته‌است. برخی از دانشمندان در حال آزمودن داروی ضد اضطراب پروپرانولول هستند با این امید که بتوانند روزی از آن برای حذف انتخابی خاطرات ناخواسته افراد و یا عواملی که منجر به سیگاری شدن، معتاد شدن و آسیب‌های جدی روحی می‌شوند استفاده کرد.
دانشمندان در گذشته باور داشتند زمانی که یک خاطره در ذهن شکل گرفت، برای همیشه در حافظه ثبت شده و غیرقابل تغییر خواهد بود. برای درمان افراد مبتلا به اضطراب متخصصان به آنها آموزش می‌دادند تا با ایجاد خاطرات جدید بر ترس‌های خود غلبه کنند با این‌همه خاطرات قدیمی هنوز وجود داشته و امکان بازگشت آنها وجود داشت.
درحدود یک دهه پیش، دانشمندان کشف شگفت‌آوری انجام دادند و نشان دادند زمانی که خاطره‌ای از گذشته به موش آزمایشگاهی یادآوری می‌شود، حاطره آن رویداد بسیار ناپایدار است و تنها چند ثانیه دوام دارد. اما زمانی که داروهایی ویژه مستقیما به مغز موش تزریق می‌شد،‌خاطرات ترسناک به کل از حافظه موش پاک می‌شد اما دیگر خاطرات همچنان در ذهن موش باقی می‌ماند.
پاسخ دادن به این پرسش که آیا خلل وارد کردن در فرایند تجدید خاطرات در ذهن انسان امکان‌پذیر است یا نه بسیار دشوار است زیرا تزریق مستقیم دارو به مغز انسان کاری بسیار خطرناک است. با این‌همه دانشمندان هلندی برای رفع این مشکل نیز راهی یافتند.
این محققان از شوک الکتریکی برای حذف خاطرات ناخوشایند 39 داوطلب مبتلا به افسردگی حاد استفاده کردند. در این آزمایش بیمار پس از آرام سازی ماهیچه‌ها،‌داروی بیهوشی دریافت کرده و سپس جریان برق از بخش‌هایی ویژه از مغز آنها عبور داده می‌شود و تشنج خفیفی به وجود می‌آورد که می‌تواند در درمان افسردگی موثر باشد. هنوز مشخص نیست عملکرد دقیق این تکنیک به چه صورت است: برخی بر این باورند جریان برق مسیر جریان خون و یا متابولیسم را در درون مغز تغییر می‌دهد و برخی دیگر آزاد شدن هورمون‌‌هایی خاص را در مغز عامل تاثیرگذاری آن در درمان افسردگی می‌دانند.
دانشمندان از بررسی نتایج به دست آمده از آزمایش خود به این نتیجه رسیدند که اثرگذاری این تکنیک نیاز به زمان دارد زیرا گروهی از داوطلبان که بلافاصله پس از دریافت شوک مورد سوال قرار گرفتند به خوبی تمامی جزئیات را به یاد می‌آوردند

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالای خوبی میپرسی واقعا !
هیچ کدومش رو نمیدونم
گفتم که حسم اینه عقل خودمم قبولش نمیکنه

بنظرم تو از دوری اون دلتنگ نیستی دلتنگی تو واسه یه چیز دیگس اما نزدیکترین چیزی که مغزت میتونه بعنوان دلتنگی شناسایی کنه اونه واسه همینه فک میکنه دلتنگ اون هستی. و مغزت هرومونهایی تو خونت ترشح میکنه که بی حال و دمق بشی. اگه بتونی به خودت بقبولونی که دلتنگیت بی مورد هست یا اگه چشمه اصلی این بی حوصلگیت رو پیدا کنی اونوقته که ترشح این هورمونهای بیحال کننده هم متوقف میشه و اونوقت خودآگاهت هست که بدنت رو تحت کنترلت میگیره نه ضمیر ناخودآگاهت.

delbaar

کاربر فعال
سلام بر شما ...

ت
ا یه مدت تا جایی که ممکنه ، توی مکانی که اون خاطرات براتون رقم زده شده نرید ... با اون افراد تا جایی که میشه در تماس نباشید ... سعی کنید اونو توی ذهنتون بی اهمیت کنید ...

من اون موردی که مشکی کردمو عملا نمیتونم انجام بدم
شاید بیشتر بخاطر همینه اینقد عذابم میده

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
تكنيك هاي زيادي هست براي جاگذاري خاطرات خيلي بد...ايني كه من گفتم...فيزيكيه....روشهاي رواندرماني زيادي هم هست انشالله دوستان كمك كنند.

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من اگر بتونی اون موضوعها رو از نظر خودت کم اهمیت کنی خود به خود دیگه بهش فکر نمیکنی

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

در مورد خاطرات قدیمی شاید بد نباشه که عکس اون روشو در پیش بگیرید !

یعنی خودتونو توی اون موقعیت قرار بدین و شرایط مشابه رو ایجاد کنید (اگر امکانش هست!) تا حس بدی که اون زمان توی بچگی در شما ایجاد شده و باهاتون مونده از بین بره ...

مثلا اگه حس ترس از موضوعی بوده ... توی شرایط مشابه چون دیگه این حس براتون ایجاد نمیشه توی این سن و سال .. میتونه اون خاطره رو کم رنگ کنه براتون ...

البته نمیگم حتما موثره هااااا :/