سلام دوستان مشاور
خسته نباشید
دوستان عزیز ، یکی از دوستای هم دانشگاهیم چند وقتیه عاشق شده و نمیدونه که چی کار باید بکنه و از من کمک خواسته ولی من چون تخصصی تو امور مشاوره ندارم فقط حرفاشو شنیدم و الان برای شما بازگو میکنم شاید شما بتونید پیشنهادی بدین من بهش منتقل بکنم
این دوست بنده دانشجو ارشد هستش و نه سربازی رفته نه کار داره وضع مالی خانوادش هم متوسط هستش در حد بخور و نمیر حالا این رفیق ما حدود 1 سالی با دختری که همشهریش نیست آشنا شده و عاشقش شده و قصد ازدواج داره ولی راه دور باعث شده که عذاباشون بیشتر بشه از این وضع ، خلاصه حالا نمیدونه که با این شرایط با توجه به سختگیری خانوادش بر گرفتن دختر از شهر دیگه چیکار بکنه ؟!؟!؟! بنده خدا از من پرسید الان بگم یا بزارم برم خدمت بعدش؟؟ ولی خودش میگه دیگه طاقت موش و گربه بازی نداره!!!
حالا پیشنهادات سازنده شما دوستان چیه برای این گل پسرمون؟؟؟
سلام دوست عزیز...در ازدواج همیشه ملاک بر هم کفو بودن دو خانواده چه از لحاظ اخلاقی چه فرهنگی هست... عاشق زود سیر میشه ... توصیه من اینه خدمت سربازیشو بره ... یه کار مناسب پیدا کنه ... یه مدت با دختر مورد نظر نه تلفنی نه از هیچ طریقی صحبت نکنه در مدت سربازیش تا مشخص بشه واقعا به طرف علاقه داره و یا اینکهچون با همم یه وابستگی عاطفی بینشون به وجود اومده؟ وقتی براش مشخص بشه واقعا اون طرف رو دوست داره با خونوادش با کمال احترام صحبت کنه راضیشون کنه.. انشالله اگر قسمت هم باشند مسلما به هم می رسند