خوب خدارراشکر
مشکل شما هم حل شد
به سلامتی!!!!!!!!!!!!!!!!!
متاسفانه انگار مدیرامونم خوابیدن
هر قدر گزارش میدی انگار نه انگار
که این یوزور های چند گانه رو اخراج کنن !!
من تابحال ندیدم این کلید گزارش تخلفم عمل کنه حتی یکبار
اما دیدم وقتی دیگران واسه ما میزنن خیلی زود عمل میکنه!!
باید از خواص باشیم تا عمل کنه؟؟؟
جاهل هفت جد وآبادته ترک پدر سگ
بسه دیگه دعوا!چی می گی یارو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می خوای به کردها توهین کنی ؟؟
کاری میکنم یک هفته گوشه خونه باشی!!!!!!!!!!!
چی می گی یارو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا"لعنت به زلزله نفرستید
ثانیا" زلزله از ترکه ها نکشه پس از کی بکشه
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جاهل هفت جد وآبادته ترک پدر سگ
کردی دیگه کردکردستان، بهشت ایران وجهان
چی می گی یارو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چرت و پرتا چیه میگی.بحث ترک و لر و فارسش نکن .من خودم کرمانشاهیم و از امثال تو که انقد کوته فکرن شرمم میاد.اسمت و عوض کن ابروی ما رو نبر.
درست میگن جناب خواهشاشماکه واسه همدردی نیومدین دیگه پیام نذارین.من فارس هستم ولی4سال تواون منطقه درس خوندم هیچ بدی ای هم ازشون ندیدم حالاهم اگه خدابخوادهرکمکی ازدستم بربیادواسشون انجام میدم!
والا توهینایی که شما تو این تاپیک کردی خیلی بد تره
rfa که چیزی نگفته که جوش میاری!
اگه ما هم مثل شما جوشی بودیم ، واسه توهین هاتون الان یه چند تا فحش .... با کلی تهدید .... نوش جان کرده بودی
مشخصه که تو کسی نیستی که واسه همدردی و دل سوزوندن اینجا اومده باشه!
من بهت خصوصی زدم و ازت مودبانه خواهش کردم که دیگه ادامه نده
ولی مثل اینکه ...!!
مردم آذربایجان نیازی به همدردی کسایی امثال تو ندارن
امیدوارم که دیگه شاهد پست های شما در رابطه با زلزله و تاپیکای زلزله نباشیم! (متوجهی که!؟!)
به سلامت
درست میگن جناب خواهشاشماکه واسه همدردی نیومدین دیگه پیام نذارین.من فارس هستم ولی4سال تواون منطقه درس خوندم هیچ بدی ای هم ازشون ندیدم حالاهم اگه خدابخوادهرکمکی ازدستم بربیادواسشون انجام میدم
سلام زلزله
دیروز که آمدی من و لیلا و حمید روزه کله گنجشکی بودیم
فرصت افطار را هم ندادی
عجله ات برای چه بود ؟
همه سنگ ها و کلوخ هایی که پدر بنام سقف بر سرمان انباشته بود
پیکرهای کوچک مان را در هم پیچید و
ما رفتیم ولی روح کوچکم دید که خیلی ها آمدند
آنها که هیچ گاه در روستایمان ندیده بودمشان
لدور هم آورند ، با کلی کمپوت شیرین و بسته های غذا
میدانی لودر همان ماشینی ست که در شهر ها برای ساخت خانه از آن استفاده می کنند
ودر روستا ها برای برداشتن آوار از سر مردم
قرار است وام هم بدهند ، دستور داده اند خیلی خیلی خیلی سریع
همان وامی که پدر هرگز نتوانست ، برای گرفتن نصف آن نیزضامن پیدا کند
تا خانه بهتری برایمان بسازد و مجبور نشود هی با گل و سنگ سقف را بپوشاند
وای پدر ، چقدر سنگین کرده بودی این آوار را
می دانی زلزله
با آمدن تو ، روستای ما را شناختند
می گویند کمک به زلزله زدگان ثواب دارد ، درست
ولی مگر کمک به روستاییان برای زندگی بهتر ثواب ندارد؟
چرا برخی آدم ها برای بیدار شدن و لرزیدن قلب شان
به شش ریشتر لرزه احتیاج دارند ؟
می دانی زلزله به چه فکر می کنم
به روستای بعدی ، ثواب بعدی ، لودر بعدی و درمانگاه بعدی
و به زنده های لودر و کمپوت ندیده
به پدرهایی که با تنگدستی ،
آوارهای بعدی را تکه ، تکه ، تکه بر سقف خراب خود می چینند
تا روزی مریم و لیلا و حمیدشان را از زیر آن بردارند
می دانی زلزله
ما که رفتیم ولی خدا کند روزی بنویسند
ز مثل زندگی
پدر علم زلزلهشناسی ایران گفت: وقوع پس لرزه ها در مناطق زلزله زده اهر و ورزقان عادی بوده و گسل های دیگر را فعال نمی کند.
بهرام عکاشه در گفتگو با مهر با اشاره به دلایل وقوع پس لرزه های زیاد در منطقه زلزله زده آذربایجان شرقی اظهار داشت: وقوع این پس لرزه ها در مناطق ورزقان و اهر عادی است و گاهی دیده می شود پس لرزه ای تا یک ریشتر کمتر از زلزله اصلی رخ می دهد.
وی افزود: در این زلزله دو گسل اصلی منطقه فعال شد و باید توجه داشت آن منطقه آبستن حوادث طبیعی به خصوص زلزله است. با وقوع زلزله اصلی تا مدتی گسل دچار شکستگی می شود که این موضوعی طبیعی است. عمق کم این زلزله نیز در میزان خسارت و تلفات آن موثر بود.
پدر علم زلزله شناسی ادامه داد: روستاهای ایران در برابر زلزله های بالای پنج ریشتر آسیب پذیر هستند و در صورتی که این زلزله شب رخ می داد چند هزار نفر کشته می شدند.با توجه به قدرت این زلزله تا حدود سه ماه دیگر اهالی این مناطق با پس لرزه روبرو خواهند بود.اهالی باید بیشتر مراقب سازه های صدمه دیده باشند.
عکاشه با اشاره به اینکه این پس لرزه ها گسل های دیگر را فعال نمی کند، خاطر نشان کرد: موضوع مهم در آن منطقه گسل تبریز است. این گسل در صورت فعال شدن زلزله بالای ۷ ریشتر همراه خواهد داشت و با فاجعه ای بزرگ روبرو خواهیم شد. تبریز ۳۰۰ سال قبل به دلیل فعالیت این گسل یک بار با خاک یکسان کرد و قبل از وقوع فاجعه ای دیگر باید با مقاوم سازی خانه ها پیشگیری کرد.
تو کورد نیستی من میتونم سر یک میلیون شرط ببندم الکی یه آیدی درست کردی کورد کورد راه انداختیمال شماها سوخته کاملا"!!!!!!!!!!
اگه نمی دونی بدون
ترک در سوخته
منظورم این بودکه بافرمایش شماموافقم.من 4سال اونجادرس خوندم واقامردم های خوبی دارید.خدابهشون صبربدهبا من بودید؟!
=====================================
راستی بچه ها یه سر به تاپیکا بزنید!
بعضی از به اصلاح هموطنانمون دارن حرفای جالبی میزنن
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/396200-%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%87-%D8%AD%D8%B1%D9%81-%D8%AA%D8%A7-%D8%B9%D9%85%D9%84?p=5406709#post5406709
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/396199-نفاق-و-دورویی!!!!!
دوستان به نظر شما این عجیب نیست یک گوشه ای از مملکت ما زلزله میاد،چند برابر امداد گران ماموران اطلاعات میرن اونجا رو قرنطینه میکنن و بعد صدا و سیما و سایر رسانه های داخلی با این حادثه اونجوری برخورد میکنن شما رو یاد سونامی ژاپن و فاجعه .... نمیندازه که ژاپنی ها زیر بارش نمی رفتن!!!!؟؟؟
حالا یه اتفاقی افتاده به جای اینکه به فکر جان هموطنانمون باشیم تو فکر اینیم که عقده های قومی خودمون رو حل و فصل کنیم!!!!!! مگه ما مردم با اصل و نصب و فرهنگی چند هزار ساله از یاکوزا ژاپن کمتریم که در سونامی ژاپن به کمک دولت و مردم حادثه دیده شتافتند!!!!!
لطفا هر کس راه مطمئنی برای رساندن کمک ها(در هر استان یا شهر) به مردم حادثه دیده میشناسه بگه منظورم شرکتهای غیر دولتی یا افراد مورد اعتماد که شخصا به اون مناطق میرن و کمک هارو پخش میکنن. مثلا تو تهران علی دایی و کریم باقری شخصا کمک های اهدایی رو به مناطق حادثه دیده میبرن. دلیل غیر دولتی بودن هم که معلومه.
تو کورد نیستی من میتونم سر یک میلیون شرط ببندم الکی یه آیدی درست کردی کورد کورد راه انداختی
از اراجیفتم کاملا معلومه که فقط اومدی جو رو به هم بریزی
حالا باید دید هدفت چیه که داری اینجوری کاملا بچه گانه تفرقه درست میکنی
پدر علم زلزلهشناسی ایران گفت: وقوع پس لرزه ها در مناطق زلزله زده اهر و ورزقان عادی بوده و گسل های دیگر را فعال نمی کند.
بهرام عکاشه در گفتگو با مهر با اشاره به دلایل وقوع پس لرزه های زیاد در منطقه زلزله زده آذربایجان شرقی اظهار داشت: وقوع این پس لرزه ها در مناطق ورزقان و اهر عادی است و گاهی دیده می شود پس لرزه ای تا یک ریشتر کمتر از زلزله اصلی رخ می دهد.
وی افزود: در این زلزله دو گسل اصلی منطقه فعال شد و باید توجه داشت آن منطقه آبستن حوادث طبیعی به خصوص زلزله است. با وقوع زلزله اصلی تا مدتی گسل دچار شکستگی می شود که این موضوعی طبیعی است. عمق کم این زلزله نیز در میزان خسارت و تلفات آن موثر بود.
پدر علم زلزله شناسی ادامه داد: روستاهای ایران در برابر زلزله های بالای پنج ریشتر آسیب پذیر هستند و در صورتی که این زلزله شب رخ می داد چند هزار نفر کشته می شدند.با توجه به قدرت این زلزله تا حدود سه ماه دیگر اهالی این مناطق با پس لرزه روبرو خواهند بود.اهالی باید بیشتر مراقب سازه های صدمه دیده باشند.
عکاشه با اشاره به اینکه این پس لرزه ها گسل های دیگر را فعال نمی کند، خاطر نشان کرد: موضوع مهم در آن منطقه گسل تبریز است. این گسل در صورت فعال شدن زلزله بالای ۷ ریشتر همراه خواهد داشت و با فاجعه ای بزرگ روبرو خواهیم شد. تبریز ۳۰۰ سال قبل به دلیل فعالیت این گسل یک بار با خاک یکسان کرد و قبل از وقوع فاجعه ای دیگر باید با مقاوم سازی خانه ها پیشگیری کرد.