سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشاوره میخواستم ممنون میشم راهنمایی کنین منو
یه لپ تابی هست که دست دومه بعد
cpu 7500 - ram 2 - graphic 1 - hard 160G هستش
راستی مدلش dele و نوستورو 1500 هست.
چطوریه؟
هم قیمتش هم اینکه راهنمایم کنین.
سلام خسته نباشید مشکلی برا لب تابم پیش اومده لطفا اگه از عهده کسی برمیاد یه راهنمایی برسونه مدل لب تابم سونی وایو هستش یه باطری جدیدی تازه براش خریدم گفتن باید 48 تا 72 ساعت تو شارژ باشه دو روز تو شارژ بود خواستم 72 ساعت بشه تو شارژ درش نیووردم از قضا شب که خواب بودیم برق ها قطع شده بودن و لب تابم تو شارژ بوده حالا بعد از اون موقع دیگه لب تابم شاید 30 دیقه باطری شارژ داره فورا تموم میشه یه روز هم گذاشتم آب بندی بشه ولی فایده نداشت بنظرتون چیکارش کنم
اونا منتظر بهانه هستن که مسوولیت قبول نکنن نباید میگفتین که چه اتفاقی افتاده http://batterycare.net/en/index.htmlسلام بردمش ولی تعویضش نکردن گفتن پیش خودت خراب شده به این دلیل اینجا مطرح کردم گفتم شاید کسی راه حلی بدونه
سلام بردمش ولی تعویضش نکردن گفتن پیش خودت خراب شده به این دلیل اینجا مطرح کردم گفتم شاید کسی راه حلی بدونه
آیا کسی هست که مرا یاری کند؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی
لپتاب کانفیگ بالا و زیبا با بودجه 2200000 چیزی سراغ دارین؟
سلام
من میخوام لب تاب بخرم بودجه کمی هم دارم چون خیلی گرونی است
به نظرشما این نوع Intel 1000M Celeron 1.8 GHz - Cache 2 MB - BUS 1333 MHz
برای نرم افزار های محاسباتی دوام دارد یا /؟؟؟؟؟؟؟؟
در مقایسه با این چطوری خواهد بود Intel 3120M Core i3 2.5 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
مرسی
به نظر من که پایینی بهتره چه مارکی مد نظرتون هست؟ ایسر با این مشخصات قیمتش 1859000 هست[/Q
ممنون ازنظرتون مارکش ایسر هست. به نظرتون بالایی برای کار با نرم افزارهای مکانیکی مثل کتیا>متلب واباکوس کم میاره یا نه؟ خیلی برام مهم است مرسی
http://www.mathworks.com/support/sysreq/current_release/index.htmlسلام
این سیستم رو بهم گفتن به درد وب گردی میخوره
ردازنده: Intel 1000M Celeron 1.8 GHz - Cache 2 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 2 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Intel HD Graphics 3000 - MB UpTo 900 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
من پولم نمیرسه بالا تر بخرم
شمارا به خدا
این سیستم میشه نرم افزار هایی مثل کتیا . اباکوس و متلب رو باهاش کار کرد.
خیلی برام مهمه اگرنمیشه یه سیستم با همین رنج قیمتی 1200 تا 1400 دو هسته ای بهم معرفی کنید
مرسی