با سلام
من لپ تاپ sony vaio مدل VPCEB44EG با windows 7 Home Basic 64-bit دارم هر کاری می کنم نمی تونم از ویندوز اورجینالش backup بگیرم.لطفا راهنماییم کنید.
با سلام
من لپ تاپ sony vaio مدل VPCEB44EG با windows 7 Home Basic 64-bit دارم هر کاری می کنم نمی تونم از ویندوز اورجینالش backup بگیرم.لطفا راهنماییم کنید.
با سلام
من لپ تاپ sony vaio مدل VPCEB44EG دارم که windows 7 Home Basic 64-bit داره.هرکاری میکنم نمیتونم از ویندوز خودش Backup بگیرم.لطفا راهنماییم کنید.در ضمن لپ تاپ من برنامه VAIO Recovery Center نداره.من به این طریق واسه بک اپ اقدام کرد:
vaio care/recovery & restore/recovery/create recovery media/insert a blank disc and select the drive
بعد با چند مدل DVD اجرا کردم ولی هر بار این پیام رو میداد.
پیامی که vaio care بهم میده اینه:
Disc failure
An error occurred while peroaring to write to recovery disc1.No data was written to the disc. re-insert the disc in the drive and click Next to try again
ین رو هم بگم از این طریق هم بک آپ گرفتم:
my computer رو باز کردم و روی فایل C کلیک راست کردم و رفتم قسمت tools و از اون قسمت بک اپ گرفتم ولی رو DVD اصلا بک اپ نگرفت فقط روی یه هارداکسترنال بک اپ گرفته ولی میگن اون بک آپ ویندوز نیست از فایل C فقط بک اپ گرفته.حالا به نظر شما چکار کنم؟
هدفم از خرید نت بوک حمل و نقل آسونش هستش . چون لپ تاپ دارم و کارامو با اون انجام میدم.
ولی با این حال میخوام در حد یه سیستم خوب کار کنه. مثلا من با اتوکد و 3دی مکس کار میکنم. کلا نمیدونم. میشه مشخصات یه مدل خوبش رو بگین؟ RAM, CPU کارت گرافیک و ... در چه حدی هست آخرین مدل هاش؟
از قسمت زیر هم یه امتحانی بکن
control panel - system and security - backup and restore
خود من همین اواخر از همین قسمت تونستم بک آپ بگیرم
در ضمن از قسمت change setting اش میتونید جایی رو که میخوایید بک آپتون رو ذخیره کنید تعیین بکنید
موفق باشید[/QUOTE
ببخشید میشه بگید چطوری لپ تاپ رو به تنظیمات کارخونه برگردونم تا بعد backup بگیرم؟
ببخشید میشه بگید چطوری لپ تاپ رو به تنظیمات کارخونه برگردونم تا بعد backup بگیرم؟
ba salam
ye soal dashtam az khedmatetoon
laptope man felasham ro nemitoone bekhoone.chikar bayad bokonam?
cheragh cheshmak zane felasham roshan mishe va az salem boodanesh motmaenam
pishapish sepas
سلام آقا کیهانی پور
من چه جوری می تونم لپ تاپم رو پارتیشن بندی کنم؟
سلام . دوستان سوال من در مورد خرید لپ تاپ هستش .
من الان لپ تاپ tosiba satellite u840 دارم ولی شرایطی برام پیش اومده که میتونم لپ تاپ اپل بگیرم . به نظرتون ارزشش رو داره ؟من دانشجوی مهندسی برق هستم ، نرم افزار های مهندسی غیر اوریجینال روی اپل نصب میشن اصلا ؟؟؟