shahrameng
کاربر فعال
با سلام و خسته نباشید مهندس شهرام عزیز اگه میشه پروژه 1و2 رو برای من هم بفرستید چون کل تاپیک رو گشتم پیدا نکردمzobair.babaie@gmail.com
فرستادم دوست من
با سلام و خسته نباشید مهندس شهرام عزیز اگه میشه پروژه 1و2 رو برای من هم بفرستید چون کل تاپیک رو گشتم پیدا نکردمzobair.babaie@gmail.com
سلام دوستان.لطفا تو حل این معادله کمکم کنید.
Ut+Ux=0
U(x,0)=1.........x<=10
x>0...........U(x,0)=0
U(0,t)=1.............t>0
حل دقیق exact solution
حل با روش mac cormack
حل با روش windward differencing
حل با روش leapfrog
حل با روش lax method
شبکه ای با 41 نقطه در نظر بگیرید و 1=x∆.
t=18 s
V=c∆T/∆x=1
ضمنا کد متلبش رو هم میخواد و نمودارهاش که با متلب کشیده شده باشن.
ممنون میشم اگه کمکم کنید
ببخشید هیچ ایمیلی از طرف شما برام نیومده.فرستادم دوست من
اگه امکانش هست براتون یکیش رو توضیح بدین بقیش رو خودم انجام میدمسلام
دوست من منظورت از کمک چیه؟
کجای مساله مشکل داری؟
اگر منظورت حل مساله و نوشتن کدش هست که باید بگم سخت میشه کسی \یدا کرد برات این همه وقت بزاره
موفق باشید
اگه امکانش هست براتون یکیش رو توضیح بدین بقیش رو خودم انجام میدم
دوست من شما پروژه ۱ مطالعه بفرمایید
مشکلی داشتید در خدمتم
موفق باشید
سلام
ببین دوست عزیز باید ابتدا صورت مسئله ات کاملا مشخص باشه و شرایط مرزی لازمه معلوم.بعد معادلات لازمه برای مسئله ات رو تو کتاب های مختلف بگردی پیدا کنی سپس اونارو انفصال کنی بعد بری سراغ کد نویسی برای cfd .
شما اول باید تصمیم بگیری که از چه الگوریتمی می خوای استفاده کنی؟ بعد ببینی چه مراحلی داره؟ بعد ببینی چه زیربرنامه هایی براش لازم داری؟ بعد شروع کنی از اول نوشتن اونهایی که لازم تره و بعد دونه دونه امتحانشون کنی که مطمین بشی درست کار می کنن. باز اگه سوالی داشتی بپرس
اقای shahrameng این کتابایی که فرمودین خوندم.فقط مشکل من در تبدیل این الگوریتم ها در نرم افزار متلب هست.این که مثلا در روش leapfrog چه کدی رو باید در متلب بنوسیم تا اون جواب رو با اون شرایط مرزی به من بده.سلام دوستان
در خصوص روشهای پرسیده شده باید خدمتتون بگم که در کتابها باید دنبال این الگوریتم ها بگردید
برای شروع فصل ۶ کتابcfd هافمن جلد۱ خوبه و برای بعضی روشها باید کتبهای بیشتری ببینید مثل کتاب پاتنکار برای حجم محدود
سلام. من کلا نمی دونم چطور یک معادله دیفرانسیل جزیی با شرایط مرزی و اولیه رو با فرترن کد نویسی کنم. ممنون میشم هر چی دارید که می دونید کمکم می کنه واسم بفرستید. بازم ممنون
arash_fallahi1636@yahoo.com
agha shahram mishe begid codai ke neveshtid ba fortrane chande? h
سلام آقا شهرام. تو پروژه اولی که گذاشته بودید میشه بگید شرایط مرزی رو کجای کد فرترن نوشتید؟ من فقط شرط اولیه رو میبینم.البته ببخشید چون من اصلا فرترن کار نکردم. در ضمن اگه یکی از شرایط مرزی بصورت مشتق بود مثل Ux(0,t)=0، بعد از گسسته کردن شرط مرزی، چطوری این شرط مرزی رو در فرترن معرفی کنیم و کدشو بنویسیم؟ لطف کنید بگید که تو پروژه اول که گذاشتید منظورتون از این قسمت کد چیه؟
! NUMERICAL SOLUTION
UN=u
UN1=UN
UN2=UN
UN3=UN
UN4=UN
FTBSU=UN
FTCSU=UN
LAXFRIU=UN
LAXWENU=UN
سلام آقا شهرام. تو پروژه اولی که گذاشته بودید میشه بگید شرایط مرزی رو کجای کد فرترن نوشتید؟ من فقط شرط اولیه رو میبینم.البته ببخشید چون من اصلا فرترن کار نکردم. در ضمن اگه یکی از شرایط مرزی بصورت مشتق بود مثل Ux(0,t)=0، بعد از گسسته کردن شرط مرزی، چطوری این شرط مرزی رو در فرترن معرفی کنیم و کدشو بنویسیم؟ لطف کنید بگید که تو پروژه اول که گذاشتید منظورتون از این قسمت کد چیه؟
! NUMERICAL SOLUTION
UN=u
UN1=UN
UN2=UN
UN3=UN
UN4=UN
FTBSU=UN
FTCSU=UN
LAXFRIU=UN
LAXWENU=UN
سلام
خواستم بدونم با تیک پلات میشه چندین نمودار رو با هم ادغام نمود؟یعنی به صورت همزمان رسم کنیم....با تشکر
اگه نمیشه ممنون میشم نرم افزار دیگه ای بهم معرفی کنیم که کار باهاش راحت باشه...
ممنون
salammishe in file vase man mail konid.mamnon misham.chon file download nemishe.
mohamad.kazemi_1365@yahoo.com
salammishe in file vase man mail konid.mamnon misham.chon file download nemishe.
mohamad.kazemi_1365@yahoo.com
سلام به دوستان
کسی میتونه این سوال رو برام حل کنه
مربوط به درس طراحی اجزا هستش
خیلی نیاز دارم
ممنون از همتون
تو این شکل طول هر میله 30 سانتی متر , زاویه بین دو میله 60 درجه , وزنه پایین 10 کیلوگرم و قطر میله ها 2.5 سانتی متر است
اگه ممکنه دوستان ضریب اطمینان طراحی و مقدار تنش های مجاز رو برام حساب کنید
خیلی ممنون از همتون
CAM00307-1.jpg
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | راهنمای مراحل پایپینگ(ASME) | مکانیک سیالات | 1 | |
همکار برای نوشتن مقاله در زمینه تهویه مطبوع | مکانیک سیالات | 11 | ||
A | کد API-RP-2RD برای طراحی رایزر | مکانیک سیالات | 2 |