تبسم
عضو جدید
سوال 91:
مربوط به سازه
تعاریف:1-قاب مسطح
2-قاب فضائی؟
3-قابها سیستم های --------سازه را تشکیل میدهند.
اینکه آسونه دوستای گل تعریف! نه مفهومیه نه سخت
سوال 91:
مربوط به سازه
2-قاب فضائی؟
تبسم جان لطفا نقل قول ها رو صحیح بزار....سوال 91:
مربوط به سازه
2-قاب فضائی؟
من نفهمیدم منظورتون چیهتبسم جان لطفا نقل قول ها رو صحیح بزار....
منظورم اینکه مثلا در پست شماره 759 این چیه :من نفهمیدم منظورتون چیهنباید چنین جملاتی در پست هاتون باشه...
برای نقل قول کافیه که بر روی http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/quickreply.gif کلیک کنید و بعد در قسمت پایین (تنظیم ها ) چک مارک نقل قول در پاسخ رو بزنید..
سازه های فولادی به طور عمده متشکل از ستونها وتیرها میباشند که کفها و ستونها روی آنها تکیه میکنند.
مجموعه به هم پیوسته تیرها و ستونهایی که در یک صفحه قرار دارند قاب مسطح نامیده میشوند.
قابهای مسطح ممکن است یک دهانه ،چند دهانه،یک طبقه،یا چند طبقه،شیبدار یا قوسی باشند .
به مجموعه تعدادی قاب مسطح که با تیر های عمود بر صفحه آنها((یا با زاویه ای نسبت به صفحه آنها ))به یکدیگر متصل شده باشند ،قاب فضائی گفته میشود.
پس چرا من تونستم تو دو سه خط توضیح بدم .از تو کتاب میارم دیگه!
تبسم جان آخرین سوال رو شما مطرح کرده بودید...خوب منم که همینارو گفتم حرفی میزنیا !
من کاملش کردم همین!!!!!!!!!!!!!!!
سوال 92 :
دلیل ساخته نشدن برج هزاره نورمن فاستر چه بود ؟
50 % درسته...فكر كنم به خاطر سقوط قيمت املاك در توكيو اجراي اين برج هنوز شروع نشده
منکه گشتم ولی جوابو پیدا نکردم50 % درسته...
یک نکته هنوز مونده...
به اون نکته اشاره کنید...
منکه گشتم ولی جوابو پیدا نکردم50 % درسته...
یک نکته هنوز مونده...
به اون نکته اشاره کنید...
دوست عزیز لطفا به سوال آخر پاسخ بدید....مرکز ژرژ پمپیدو اثر رنزو پیانو و به سبک high teck
پاسخ سوال 92 :
به دلیل اینکه از تاریخ پرسش سوال 2 روز گذشته و مسابقه دچار رکود نشه من پاسخ رو میدم...
50 % جواب رو یلدا زحمت ش روکشید و یکی از عوامل رو کاهش قیمت مسکن در توکیو اعلام کردن که درسته...
و عامل دیگر رکود شدید اقتصادی در ژاپن که باعث شد که سرمایه گزاران این پروژه در محاسبات مالی خودشون دچار اشتباه بشن و پروژه در حد طرح باقی بمونه...
استادم...!!!منم خيلي دنبال جوابش گشتم ولي پيداش نكردم
اگه ميشه لطف كنيد و منبع جوابتونو بذاريد ممنون ميشم
سوال 93:
محدوده درونی میدان دید دو چشمی به صورت افقی چند درجه و به صورت عمودی چند درجه است؟
دوست عزیز حتی اگر حتی آموزش به یک کلمه هم محدود بشه ارزش داره....سلام , آقا سعید پیشنهادتون خیلی جالبه , اگر جواب هر سوالی کاملتر باشه بهتره , که برا یکی مث من که جوجه مهندس(با اجازه از مهندسهای عزیز) آموزنده باشه مثلا اسم کافی نیست