...::: مسابقه معماری ::...

...::: مسابقه معماری ::...

• عالی

رای: 200 69.2%
  • خوب

رای: 76 26.3%
  • متوسط

رای: 5 1.7%
  • بد

رای: 8 2.8%

• مجموع رای دهندگان
    289
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قاب هایی که در یک صفحه افقی ، عمودی دارای عناصر سازه ای تیر و ستون باشه میشه قاب مسطح ! فکر کنم ( :) )
قابی که در دو راستای افقی عمود بر هم و یک راستای عمود بر صفحه آنها پیشرفت و عناصر سازه ای داشته باشه هم حتماً میشه قاب فضایی :))
قابها سیستم های " اصلی ؟ " سازه را تشکیل میدهند !
پ.ن. این سوالارو از کجا پیدا میکنی ؟ عمراً با یکی دو خط نمیشه جواب داد ..

تبسم

عضو جدید
سازه های فولادی به طور عمده متشکل از ستونها وتیرها میباشند که کفها و ستونها روی آنها تکیه میکنند.
مجموعه به هم پیوسته تیرها و ستونهایی که در یک صفحه قرار دارند قاب مسطح نامیده میشوند.
قابهای مسطح ممکن است یک دهانه ،چند دهانه،یک طبقه،یا چند طبقه،شیبدار یا قوسی باشند .
به مجموعه تعدادی قاب مسطح که با تیر های عمود بر صفحه آنها((یا با زاویه ای نسبت به صفحه آنها ))به یکدیگر متصل شده باشند ،قاب فضائی گفته میشود.
پس چرا من تونستم تو دو سه خط توضیح بدم .از تو کتاب میارم دیگه!

سـعید

مدیر بازنشسته
من نفهمیدم منظورتون چیه
منظورم اینکه مثلا در پست شماره 759 این چیه :
نباید چنین جملاتی در پست هاتون باشه...
برای نقل قول کافیه که بر روی http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/quickreply.gif کلیک کنید و بعد در قسمت پایین (تنظیم ها ) چک مارک نقل قول در پاسخ رو بزنید..

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سازه های فولادی به طور عمده متشکل از ستونها وتیرها میباشند که کفها و ستونها روی آنها تکیه میکنند.
مجموعه به هم پیوسته تیرها و ستونهایی که در یک صفحه قرار دارند قاب مسطح نامیده میشوند.
قابهای مسطح ممکن است یک دهانه ،چند دهانه،یک طبقه،یا چند طبقه،شیبدار یا قوسی باشند .
به مجموعه تعدادی قاب مسطح که با تیر های عمود بر صفحه آنها((یا با زاویه ای نسبت به صفحه آنها ))به یکدیگر متصل شده باشند ،قاب فضائی گفته میشود.
پس چرا من تونستم تو دو سه خط توضیح بدم .از تو کتاب میارم دیگه!

اا خوب منم که همینارو گفتم :) حرفی میزنیا !

تبسم

عضو جدید
خوب منم که همینارو گفتم :) حرفی میزنیا !
من کاملش کردم همین!!!!!!!!!!!!!!!

تبسم

عضو جدید
تبسم جان آخرین سوال رو شما مطرح کرده بودید...
اگر به جواب رسیده اعلام کنید تا سوال بعدی رو دوستان مطرح کنند....
بله جواب رو هم من هم mmbidhendi گفتیم .

آخرین ویرایش:

سـعید

مدیر بازنشسته
پاسخ سوال 92 :
به دلیل اینکه از تاریخ پرسش سوال 2 روز گذشته و مسابقه دچار رکود نشه من پاسخ رو میدم...
50 % جواب رو یلدا زحمت ش روکشید و یکی از عوامل رو کاهش قیمت مسکن در توکیو اعلام کردن که درسته...
و عامل دیگر رکود شدید اقتصادی در ژاپن که باعث شد که سرمایه گزاران این پروژه در محاسبات مالی خودشون دچار اشتباه بشن و پروژه در حد طرح باقی بمونه...

yalda33

کاربر فعال
پاسخ سوال 92 :
به دلیل اینکه از تاریخ پرسش سوال 2 روز گذشته و مسابقه دچار رکود نشه من پاسخ رو میدم...
50 % جواب رو یلدا زحمت ش روکشید و یکی از عوامل رو کاهش قیمت مسکن در توکیو اعلام کردن که درسته...
و عامل دیگر رکود شدید اقتصادی در ژاپن که باعث شد که سرمایه گزاران این پروژه در محاسبات مالی خودشون دچار اشتباه بشن و پروژه در حد طرح باقی بمونه...

منم خيلي دنبال جوابش گشتم ولي پيداش نكردم
اگه ميشه لطف كنيد و منبع جوابتونو بذاريد ممنون ميشم

• Like
واکنش ها: 6041

تبسم

عضو جدید
سوال 93:
محدوده درونی میدان دید دو چشمی به صورت افقی چند درجه و به صورت عمودی چند درجه است؟

yassss

عضو جدید
سوال 93:
محدوده درونی میدان دید دو چشمی به صورت افقی چند درجه و به صورت عمودی چند درجه است؟

در مخروط دید:
محدوده بینایی دقیق 30 درجه ( البته اگر از محور مرکزی بینایی در نظر بگیریم15 درجه است)

و محدوده ماکسیمم دید 60 درجه است.

تبسم

عضو جدید
محدوده درونی دید میدان دید دو چشمی به صورت افقی بیش از 180 درجه و به صورت عمودی بیش از 130 درجه است . با این حال در همین محدوده واضح ترین و روشن ترین منطقه کل میدان دید در مرکز آن جای دارد. این منطقه مرکز مخروط دید محسوب می شود که به صورت افقی و عمودی اندازه ای برابر با 30 تا 60 درجه را شامل می شود.

cctv

عضو جدید
سلام , آقا سعید پیشنهادتون خیلی جالبه:smile: , اگر جواب هر سوالی کاملتر باشه بهتره , که برا یکی مث من که جوجه مهندس:child:(با اجازه از مهندسهای عزیز:whistle:) آموزنده باشه مثلا اسم کافی نیست:w29:

سـعید

مدیر بازنشسته
سلام , آقا سعید پیشنهادتون خیلی جالبه:smile: , اگر جواب هر سوالی کاملتر باشه بهتره , که برا یکی مث من که جوجه مهندس:child:(با اجازه از مهندسهای عزیز:whistle:) آموزنده باشه مثلا اسم کافی نیست:w29:
دوست عزیز حتی اگر حتی آموزش به یک کلمه هم محدود بشه ارزش داره....

• Like
واکنش ها: cctv

سـعید

مدیر بازنشسته
دوستان عزیز چرا این تاپیک بیکار شده ؟؟؟؟؟

سوال 94 لطفا .....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا