mehrazin_f
عضو جدید
سوال 94:
آنتابلمان(entablement)چيست?
مقر معبد ونوس در بعلبکسوال 94:
نه...يه اصطلاح تو معماريه...مقر معبد ونوس در بعلبک
من خیلی گشتم چیزی ازش پیدا نکردم...........میشه بیشتر در موردش توضیح بدی (بالای ستون).........خوب چون خيلی وقته سوالو پرسيدم ولی کسی جوابی نداده ديگه خودم جوابو ميزارم:
entablature که در ميان مهندسان معمار ایرانی با نام فرانسوی آنتابلمان entablement معروف است به تمامی آن قسمتی از نمای ساختمان کلاسيک يا هر ساختمان نظير آن ميگويند که بر بالای ستون ها قرار گيرد...
شرمند ببخشید پاسختونو ندیده بودم لطفا بیشتر توضیح بدین.خوب عزیزم پاسخشو خودتون بدین فکر کنم کسی نمی دونه (لطفا کامل)
دوست عزیز لطفا به سوال آخر پاسخ بدید...رنرو پيانو هنر مدرن موسسه
راستش من اینو تو پاورقی يه کتاب ديدم الان دقيق يادم نيست که بخوام بيشتر توضيح بدم...من خیلی گشتم چیزی ازش پیدا نکردم...........میشه بیشتر در موردش توضیح بدی (بالای ستون).........
سوال بعدی هم لطف کن بپرس... خودت جوابشو دادی دیگه
دوست عزیز لطفا شماره سوال رو قید کنید...سلام
میشه منم یه سوال بپرسم.
جوک javak چیه؟
ببخشید من تازه اومدم نمیدونستم.دوست عزیز لطفا شماره سوال رو قید کنید...
شماره این سوال ......95
دوستان عزیز جواب این سوال رو بدید در غیر این صورت دوست عزیز لطفا خودتون جواب سوال رو بگید...ببخشید من تازه اومدم نمیدونستم.
95: جوک javak چیه؟
سوال 95 بدون پاسخ موند...با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. اگر اجازه دهید من با یک سوال ساده کارمو شروع کنم.
ویلای ساووا توسط کدام معمار و به چه سبکی ساخته شده است ؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. اگر اجازه دهید من با یک سوال ساده کارمو شروع کنم.
ویلای ساووا توسط کدام معمار و به چه سبکی ساخته شده است ؟
مرکز ژرژ پمپیدو به نام رئیس جمهوردر پاریش به سال 1977 ساخته شد
اثررنزو پیانو و ریچارد راجرز و به سبک هایتک طراحی شده و برنده مسابقه که در پاریس برگزار شد
کاربری مجموعه :فعالیت های فر هنگی شامل:کتابخانه . موزه.فضاهای نمایشگاهی.مر کز تحقیقات . سینما .تئاتر .تالار موسیقی
چنین نیازهای عملکردی که پیانو انها را مکانی انعطاف پذیردر برابر هر نوع عملکرد نامیده بود موجب شد بهترین و جذاب ترین طرح با قرار گرفتن کل تاسیسات مکانیکی ساختمان و مسیر حرکتی افراد در بخش بیرونی آن تامین می گردد و همچنین این طرح دارای دهانه باز بدون ستون به طول ۴۴.۸متر با ۶ متر فضای بیرونی است.
سازه:آوو آروپ و همکاران وبا همکاری پیتر رایس
الهام : از پروژه سال ۱۹۶۰گروه آرشیگرام گروهی از معماران ایده آل گرا .
از طرح این مسابقه هم تشکر میکنم
کسی اینجا در آخر جواب و سوال ها شعری نمینویسه...سلام میشه از این شعر ها که نشان از احساست داره در آخر جواب سئالات استفاده نکنی به نظر من جاش نیست و تمرکز را به هم میزنه ناراحت نشی اما ممنونت میشم
من تازه واردم ولی این گونه شعرها فضای تایپیک رو به هم میزنه بازم مگم ناراحت نشی
سلام...95: جوک javak چیه؟
عرض جغرافیایی،زاویه صفحه با زمین،زاویه خط عود بر صفحه با شمال،رنگ،بافت،شفافیت.سوال 96
اشعه ی دریافت شده توسط نور خورشید به چه پارامترهایی بستگی دارد؟
(فکر می کنم تست کنکور هم بوده!مربوط به تنظیم شرایط محیط است)