شاید منظورمو ازتئوری واضح بیان نکردم...هر فکر و ایده ای مادامی که به مرحله عمل نرسیده تئوریه...مثلا من یه آفت رو تشخیص دادم و تصمیم دارم فلان موقع باهاش مبارزه کنم...تا زمانی که مبارزه انجام نشده همه چی تئوریه
در مورد پیش آگاهی شاید تعاریفمون یه مقدار باهم فرق داشته باشه...علتشم اینه که شخصا توی شرایطی کار کردم که بادستورالعملهای سازمانی زیادی در دوره زمانی محدود روبرو بودم.
از نظر من یک مزرعه یا باغ در 2 حالت قرار داره....مرحله پیش آگاهی و مرحله هجوم
هر کاری از جمله ردیابی و پایش و همچنین فرایندهایی مثل اونچیزی که دوستمون در چند بند عنوان کردن همگی در محدوده پیش آگاهی هستن...ممکنه بعضی از دوستان فکر کنن پیش آگاهی فقط پایش عامل خسارتزاست...که ببینیم کی میخواد حمله کنه که سریع وارد عمل بشیم...اما فقط این نیست...هر کاری حتی جانمایی باغ در زمان اخداث باغ که به کاهش اثر عوامل مضر کمک کنه پیش آگاهی محسوب میشه. یعنی ما از پیش نسبت به شرایط شیوع آفات و بیماریها واقف بودیم و زمینه ظهور اونها رو با عملیاتهای مناسب به حداقل میرسونیم....
مدیر فیتو به این نکته اشاره کردن در مرحله ی پیش آگاهی فقط از تله استفاده میکنیم....این یه تعریف قدیمی از پیش آگاهیه...پیش آگاهی در باغات از لحظه ای که تصمیم به احداث باغ گرفته میشه مث اقلیم...اکولوژی و میکرو وماکرو کلیمای منطقه ، انتخاب نوع ارقام و خیلی چیزای دیگه توی تعریف پیش آگاهی میاد.
منظور منم این بود که به مرحلۀ عمل رسیده دیگه! همین الان داره اجرا میشه ...
آره گویا تعاریفمون با هم فرق داره! ولی واقعاً نکات خوبی رو اشاره کردی، ایول!
این چه حرفیه خواهر؟ منظور من شخصاً و مُشخّصاً شخصیت شخیص خودم بود و لاغیر، ولی گویا نتونستم منظورم رو خوب برسونمدست شما درد نکنه یعنی ما فارغ التحصیل خاک و آفتاب ندیده ایم دیگه؟؟؟!!!..
قراره اینجا تبادل اطلاعات کنیم نه اینکه به هم توهین کنیم مدیریت محترررررررررم......
منم فرمایشات شما رو خوب بلدم و میدونم.......ولی عملی ترین روش ها اینجا مطرحه.....
کنترل بیولوژیک توی ایران خییییییییییلی لوکسه........
هر چند توصیه ای که نوشته بودم کنترل بیولوژیک هم توی بندهاش بود.......!!
شما کارشناس IPM باش ما بی سواد محض مسئله ای نیست...اوکی....
1 دقیقه سکوت می کنم بخاطر این حرفتون....
اتفاقاً شما اطلاعات کاربردی خیلی خوبی دارین و من از حضور شما در این جمع صمیمانه خوشحالم