کتاب های
-----------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C1316.htm
Bioprocesses and Biotechnology for Functional Foods and Nutraceuticals
Edited by Jean-Richard Neeser, Bruce J. German
Marcel Dekker 2004
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C935.htm
Batch Fermentation - Modeling, Monitoring and Control
Edited by Ali Cinar, Satish J Parulekar, Cenk Undey and Gulnur Birol
Marcel Dekker 2003
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C445.htm
Applied Dairy Microbiology (Second edition, revised and expanded)
Edited by Elmer H. Marth And James L. Steele
Marcel Dekker 2001
سلام دوستان
اگه کسی سوالات تستی درس "شیمی مواد غذایی تکمیلی ارشد"داره لطفا برای من بزاره.
مرسی
مرسی ازکمکتون.
دوست عزیز همونطور که گفتم من موضوعم دقیقا ماست نیست اما گاهی مجبورم مقاله های مرتبط به ماست رو هم مطالعه کنم اگر دقیق تر و جزئی تر سوال کنی شاید بهتر بتونم کمکت کنم. ب هر حال چون پایا نامم لبنی است همیشه درحال مطالعه هستم خوشحال میشم کمک کنم.سلام دوستان.کسی متخصص لبنیات هست؟کسی هست که درباره لبنیات اطلاعات زیادی داشته باشه و بتونه کمکم بکنه؟
دوست عزیز همونطور که گفتم من موضوعم دقیقا ماست نیست اما گاهی مجبورم مقاله های مرتبط به ماست رو هم مطالعه کنم اگر دقیق تر و جزئی تر سوال کنی شاید بهتر بتونم کمکت کنم. ب هر حال چون پایا نامم لبنی است همیشه درحال مطالعه هستم خوشحال میشم کمک کنم.
.
ببخشید ارد نول از کدوم قسمت گندم است؟
سلام دوستان کسی در مورد tree nut oil اطلاعاتی نداره !
سلام در مورد کنسانتره هندوانه و اینکه چرا تو ایران نیست توضیحاتی میخواهم
با تشکر
صفحه 232 روغن پارسه گفته شده که:4-پرس کردن:فراوانترین تری گلسرید روغن پنبه SLL است. SLL چیست و چه نوع تری گلسیریدی است
سلام به همه دوستان عزیز.
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به صنایع غذایی را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون
با سلام
میخوام بدونم که از قالب های پلی استر در صنایع غذایی میشود استفاده کرد؟اگه مطلب یا سایتی در این رابطه دارید سریعا جواب بدین ممنون میشم.
سلام دوستان عزیز
کسی روش رسم نمودار به روش سطح پاسخ را بلده یا جزوشو داره؟خیلی احتیاج دارم. میشه لطفا هر کسی بلده کمکم بکنه.لطفا هر کسی بلده واسم پیغام بذاره.ممنون
سلام ببخشید من برای قبولی ارشدصنایع غذایی باید چه کتابها و جزواتی رو بخونم از کجا شروع کنم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
با سلام
میخوام بدونم که از قالب های پلی استر در صنایع غذایی میشود استفاده کرد؟اگه مطلب یا سایتی در این رابطه دارید سریعا جواب بدین ممنون میشم.
واوسلام
يه توضيح كوچولو فكركنم جواب سوال شما باشه
الان هندوانه كيلويي 200 تومن هست اونم درشت ابدار و قرمز و شيرين.. اگه يه نيسان هندوانه بخواي بخري 18 هزارتومن....حساب كن چندتا هندوانه هست...
پارسال هندوانه كيلو 800 تومن بود....
ولي در ايران و جاهايي كه هندووانه كشت ميشه...هندوانه بسيار فراوونه....و هم اينكه قيمت بسيار كمي داره....و به احتمال بسيار زياد ارزش نداره فراوري بشه...وقتي كه خود ميوه اش به صورت سالم و رسيده بسيار خوشمزه تر ودر دسترس تر از كنسانتره هست
ولي در كشوري مثه سويد يه هندوانه حدودا 150 هزارتومن هست دليلش هم وضعيت زمينهاي اونجا هست كه مناسب كشت اين محصول نيست..و در نتيجه محبور هستن وارد كنن