با سلام
با یاری خدا قصد دارم یک گلخانه شیشه ای یا پلیمری به سبک هلندی و با وسعت 300 متر مربع ایجاد کنم
میخواستم بدونم ایا شما دوستان مقاله یا پاورپوینت در باره این موضوع سراغ ندارید؟
ترجیحا فارسی باشه و در مورد ساخت و نکات ساخت و تهویه و... توضیح بده
سلام به همگی
بعضی از گیاها صبح گلهاشون بسته هست مثل لاله عباسی ولی بعدازظهر ،شب و روزای ابری بازن کسی علت فیزیولوژیکی شو میدونه؟چرا صبح بسته میشه !!؟؟؟
کار کلاسیمونه... اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...
خب سوالای سخت می پرسی...تصقیر ما چیه که بلد نیستیم!!!!ینی هیچکی نمیدونه علتش چیه !!!؟؟
یه سوال دیگه هم دارم چرا برای بذرگیری از گل ها بعضی هارو به صورت عمودی نگهداری میکنن مثل آهار...!!؟
درود
لطفا راهنمایی بفرمایید اسم این دو گل رو بگید. عین نیلوفر میمونه پیچک ماننده. مطمئن نیستم نیلوفر باشن یا! طوری عکس انداختم برگها هم مشخص باشه. هر دو احتمالا خودرو هستن!
با تشکر بسیار
مشاهده پیوست 178884مشاهده پیوست 178885
سلام به همگی
بعضی از گیاها صبح گلهاشون بسته هست مثل لاله عباسی ولی بعدازظهر ،شب و روزای ابری بازن کسی علت فیزیولوژیکی شو میدونه؟چرا صبح بسته میشه !!؟؟؟
کار کلاسیمونه... اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...
جنبش های گیاهی
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/e10c4ed40c1f52291.rar
سلام
یه نگاهی به این فایل بندازید
امیدوارم قابل استفاده باشه
و این تاپیک
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/269224-%D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%DB%8C
موفق باشید
سلام دوستان
مقاله انگلیسی راجب اثر هورمون های گیاهی(ترجیحا روی گیاهان دارویی) دارین؟
سلام
چرا سوختگی گلگاه گوجه فرنگی در گلگاه یا همون قسمت انتهایی میوه صورت میگیره...!!!!!؟؟؟ یه رابطه ای با کلسیم داره...
لطفا اگه میدونید راهنمایی کنین...
همونطور که گفتین مربوط به کمبود کلسیمه.بافتهایی که سریع رشد میکنن مثل میوه گوجه فرنگی در شرایط کمبود کلسیم بیشتر دچار کمبود میشن.علتش اینه که اون انتها که گلگاه بهش میگن کلسیم کمتری بهش میرسه.توصیه میکنم به بحث انتقال کلسیم در گیاه توجه کنین متوجه میشینخخخخخ..
حالا چرا روی گلگاه!!؟چرا جای دیگه گوجه دچار سوختگی نمیشه؟؟؟ اگه گفتین...!!!
همونطور که گفتین مربوط به کمبود کلسیمه.بافتهایی که سریع رشد میکنن مثل میوه گوجه فرنگی در شرایط کمبود کلسیم بیشتر دچار کمبود میشن.علتش اینه که اون انتها که گلگاه بهش میگن کلسیم کمتری بهش میرسه.توصیه میکنم به بحث انتقال کلسیم در گیاه توجه کنین متوجه میشین
این مقاله را هم از بچه های تالار مقالات درخواست بدیدسلام دوستان درمورد بستر کشت گیاهان دارویی کسی مقاله نداره؟
سلامسلام
من ی مقاله درمورد iwmi میخواستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |