چند تا از گیاه های من مشکل جدی دارند
یک فیکوس الاستیکا دارم که حدود یک متر قد دارد . تمام برگ هایش ریخته و آنهایی هم که مانده لکه های زرد و سفید و قهوه ای دارد . در عکسی که فرستادم مشخص است .
میشود کاری برایش کرد که پرپشت و سبز بشود؟
مشاهده پیوست 189597 مشاهده پیوست 189598
و یک حسن یوسف هم دارم که خیلی بلند شده . با این که تمام جوانه های انتهایی را همیشه قطع میکنم ولی باز هم خیلی بلند شده و برگ های پایینی اش زرد میشود و میریزد . شکل بدی پیدا کرده . راهی هست که برگ های پایینی اش دوباره سبز بشود؟
و یک دیفن باخیا هم دارم که طراوتش را از دست داده و برگ هایش حالت لوله ای پیدا کرده . باید از کود خاصی برایش استفاده کنم؟
ممنون دوستان
سلام با توجه به شكل و رنگ حلقه هاي قهوه اي رنگ و هاله اطراف اونها ....من فكر ميكنم فيكوس شما مشكل باكتريايي پيدا كرده...كه بهتره در اين مورد دوستان گياهپزشكمون راهنمايي كنن..
اما فقط موردي توي قراردادن گلدوناتون ديدم اينه كه همه گياهانتون چه سايه پسند چه نورپسند رو در يك محل قرار داديد...مثلا حسن يوسف و گل كاغذي كه آفتاب دوست هستند رو در كنار فيكوس و هدار گذاشتيد در حالي كه نورپسندي اين گياهان با هم خيلي تفاوت داره و نور زياد باعث اين حالات ميشه و مشكلات ديگه ميشه...
در مورد حسن يوسفتون هم كه دوست عزيزمون راهنمايي كردن...گلدونتون احتياج به يه هرس سنگين داره تا دوباره جون بگيره...تقريبا تمام شاخه ها رو از فاصله ده يا پانزده سانتي سطح خاك قطع كنيد و از شاخه هاي هرس شده قلمه گيري كنيد....
يادتون باشه هيچ گياهي در دوره استراحت احتياج به كود نداره...اين دوره استراحت از اواسط آبان شروع ميشه و تا اواخر زمستان ادامه داره...الان فقط ميتونيد در شرايط گرم و مرطوب از گياهتون قلمه بگيريد...
عموما ديفن باخياها بعد از مدتي پير ميشوند و از پايين برگهاي مسن رو از دست ميدن و برگهاي بالاي حالت لوله اي پيدا ميكنن...
سوال: ديفنتون چندتا برگ داره...؟
كدام برگها لوله شده...؟
ميتونيد ازش عكس بذاريد...؟
ممنونم
با توجه به پاسخهاي شما ...سعي ميكنم راهنماييتون كنم..
شاد باشيد.