سلام ببخشید راجع به بستر هیدروپونیک برای گلدان های کوچک چه موادی با چه درصدهایی توصیه می کنید؟
برای خیلی از محصولات محلول آماده با درصدهای استاندارد توی بازار وجود داره.
سلام ببخشید راجع به بستر هیدروپونیک برای گلدان های کوچک چه موادی با چه درصدهایی توصیه می کنید؟
با سلام
بوته های گوجه فرنگی دارم،به مینوز و مگس سفید دچار شده...نمیخوام از سم استفاده کنم به غیر از کارت زرد، چه پیشنهادی دارید؟؟
با تشکر
تله نوری خوبه !!
یه ترکیب بیولوژیک هست به اسم سیرینول که از عصاره سیر تهیه شده و برای مبارزه با سفیدبالک و مینوز (بخصوص توی گلخونه ها) توصیه میشه. میتونید تهیه کنید و طبق دستورالعملی که روش نوشته مصرف کنید.
برای مینوز تو گلخونه به جز روش ( یه ترکیب بیولوژیک هست به اسم سیرینول که از عصاره سیر تهیه شده و برای مبارزه با سفیدبالک و مینوز (بخصوص توی گلخونه ها) توصیه میشه. میتونید تهیه کنید و طبق دستورالعملی که روش نوشته مصرف کنید.) در کل برای سفید بالک ها میتونید از مکنده های گرد و خاک تو گلخونه استفاده کنین که بالغ ها رو از روی گیاه حذف میکنه .... و همچنین برای مینوز اولا بوته آلوده حذف بشه ....( قسمت آلوده )
حتما بعد از برداشت شخم عمیق زده بشه تا اگه شفیره باقی مونده از بین بره .
تله نوری هم برای مینوز فوق العادس ...حتما استفاده کنید ضرر نداره
با سلام
بوته های گوجه فرنگی دارم،به مینوز و مگس سفید دچار شده...نمیخوام از سم استفاده کنم به غیر از کارت زرد، چه پیشنهادی دارید؟؟
با تشکر
سلام دوستان
کسی آمار دبی خروجی از سدهای حوضه ارومیه رو نداره؟
خیلی واجبه
سلام دوستان...من عميقا به يه مشكل اساسي برخورد كردم كه آيا مارچوبه از خانواده ليلياسه هست يا آسپاراگاسه...
توي جزوه گفته ليلياسه...اما توي بعضي از منابع قبلا خونده بودم كه از خانواده آسپاراگاسه هست...الان به شدت شك كردم..
ميشه لطفا فرتي با يه منبع مستدل راهنماييم كنيد...ممنونم .
مگه میشه یک جنس (با گونه های مختلف) از دوتا خانواده باشه؟!و علیکم السلام ...از هر دو خانواده هست . یعنی اصلش به این صورت
Asparagaceae/Liliaceae
Asparagus spp یعنی از چند گونه که به همین اسم هم شناخته شده هست .
شاید توی جزوه منظورش بالاراستۀ لیلیانه بوده که خودش به چنتا راسته تقسیم میشه که یکیش لیلیال ها و یکیش آسپاراگال هاست!
توي جزوه گفته ليلياسه... اما توي بعضي از منابع قبلا خونده بودم كه از خانواده آسپاراگاسه هست...
مگه میشه یک جنس (با گونه های مختلف) از دوتا خانواده باشه؟!
مگه اینکه یا طبقه بندی قدیم و جدید باشه (تغییر کرده باشه) یا این که این دوتا اسم خانواده هم خانواده باشن! (درواقع یکی باشن)
ببخشید میشه در مورد sp , spp بیشتر توضیح بدین.Asparagaceae/Liliaceae
Asparagus spp یعنی از چند گونه که به همین اسم هم شناخته شده هست .
sp یعنی یک گونه از فلان جنس. ممکنه یک گونۀ ناشناخته باشهببخشید میشه در مورد sp , spp بیشتر توضیح بدین.
ممنون
به نظر منم ویکی رو نمیشه به عنوان منبع صد درصد قطعی و علمی به حساب آوردتا جایی که میدونم مارچوبه دارای چند گونه هست و به همین دلیل به این شکل از دو خانواده نامگذاری شده . که تو برخی گونه ها از ریزوم و در برخی گونه ها از ریشه ی غده ای .
مثلا یوکا هم به همین صورته ...
نه که بخوام نظرات رو تکذیب کنم ولی ویکی پدیا منبع درستیه ؟ فکر نکنم همش درست باشه ، نمیشه روش حساب کرد
تا جایی که میدونم مارچوبه دارای چند گونه هست و به همین دلیل به این شکل از دو خانواده نامگذاری شده . که تو برخی گونه ها از ریزوم و در برخی گونه ها از ریشه ی غده ای .
مثلا یوکا هم به همین صورته ...
نه که بخوام نظرات رو تکذیب کنم ولی ویکی پدیا منبع درستیه ؟ فکر نکنم همش درست باشه ، نمیشه روش حساب کرد
منم بااین نظر بیشتر موافقمبه نظر منم ویکی رو نمیشه به عنوان منبع صد درصد قطعی و علمی به حساب آورد
این که گونه های مختلف با ویژگی های متفاوت داره که حرفی درش نیس، خیلی از جنس ها اینطورن! ولی این که گونه های مختلفی از یک جنس رو در خانواده های متفاوتی قرار بدیم زیاد علمی و منطقی به نظر نمیرسه!
به نظر منم ویکی رو نمیشه به عنوان منبع صد درصد قطعی و علمی به حساب آورد
این که گونه های مختلف با ویژگی های متفاوت داره که حرفی درش نیس، خیلی از جنس ها اینطورن! ولی این که گونه های مختلفی از یک جنس رو در خانواده های متفاوتی قرار بدیم زیاد علمی و منطقی به نظر نمیرسه!
این یه بحث سیستماتیکه، اینکه من فکر کنم شما فکر کنی به جایی نمیرسیم! یه مثال معتبر با ذکر مرجع بی زحمت ...بحث جالبی شد ...ولی زیاد هم نیستن گیاهایی که تو این شرایط قرار دارن .... فکر کنم چیز شدنی ای هست و دور از تصور نباشه ...
#379مديرجان به نظرم بايد اين موضوع بره توي تاپيك بحث ميكينم كه ديگر دوستان هم نظرشون رو برامون بگن...
چه نوع سوسک چوبخواریه دقیقا !!؟!با درود
دوستان با این دشواری (مشکل) سوسک چوبخوار باید چکار کرد؟ درختهای بادام من رو داغون کردن و البته احتمالا سراغ درخت های سیب و گلابی و .. هم خواهند رفت. واقعا هیچ راه درست و حسابی به جز بریدن شاخه های خراب و سوزوندشون نیست؟
آخه بریدن شاخه ها و سوزوندنشون زمانی که باغ های کناری این کارو نکنن که سودی نداره
واقعا هیچ سم یا زهر یا ... برای این جانور وجود نداره؟
با سپاس
-----
پرسش دیگه ای که خدمتتون داشتم اینه که درخت بادام هم جنس نر و ماده داره؟ یعنی آیا جنس نر هم داره که بادام نده کلا؟
-----
به گونهی متوسط برای درخت های 3 ساله چند لیتر آب داده بشه بسه؟ (درسته که درخت با درخت فرق می کنه ولی به گونه ی میانه و متوسط چند لیتر هست؟
چه نوع سوسک چوبخواریه دقیقا !!؟!
کجا فعاله !؟سرشاخه یا تنه !؟
عکس ندارید ازش؟!
یکی از بهترین روش هاس همون راهی که خودتون اشاره کردید !!درود بر شما
سوسک سرشاخه هست. سوسک رزاسه هست گویا
بیش تر سراغ بادام ها رفته. ولی سیب و گلابی و ... چون دو ساله هستن هنوز سراغشون نیومده ولی خب احتمالا سراغ اونها هم میان
واقعا راهی نداره؟
---
چند تا پرشس دیگه هم خدمت دوستان دارم:
پرسش دیگه ای که خدمتتون داشتم اینه که درخت بادام هم جنس نر و ماده داره؟ یعنی آیا جنس نر هم داره که بادام نده کلا؟
-----
به گونهی متوسط برای درخت های 3 ساله چند لیتر آب داده بشه بسه؟ (درسته که درخت با درخت فرق می کنه ولی به گونه ی میانه و متوسط چند لیتر هست؟
سلام و خسته نباشید
من دوتا گلدون دارم که خیلی درباره شون اطلاعاتی ندارم
ممنون میشم درباره شرایط نگهداری و تکثیرشون کمکم کنید
مشاهده پیوست 212527مشاهده پیوست 212528
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |