با سپاس
ولی من درست متوجه نشدم یعنی منظورتون اینه که هر روز باید دستکم 5 لیتر آبدهی وجود داشته باشه؟ (به جز بادام که فرمودید)
چون اصلا امکان سر زدن هر روزه که وجود نداره و خیلی کار سخته/ این یک بخش ماجرا هست و دومین بخش هم کمبود آب هست و ...
برای این یک شماره لیتر درخواست کردم چون سهمیه آبی که بنده دارم محدود و مشخص هست. می خواستم بررسی کنم (با شمارش درخت ها) ببینم وضعیت چجوری هست و اگر نیاز هست در اندیشه آب باشم و ...
ببنید بنده در هفته دو بار میتونم به باغ سر بزنم. فرض کنیم درخت های بادام و سرو و انگور که مقاوم به خشکی هستند رو به شمار نیاریم و هر سه هفته یک بار بهشون آب بدیم
حالا میمونه درختهای سیب و گلابی و آلو و هلو و گردوی خوشه ای
می خواستم بدونم حداقل آبی که بنده می تونم دو بار در هفته به این درخت ها بدم چند لیتر هست. به هر کدام از این ها اگر در هفته دوبار آبدهی داشته باشیم در کمترین اندازه چند لیتر آب دهی باید داشته باشیم؟
-----------------
پرسش دیگه ای که خدممتون داشتم درباره ی همون سوسک چوبخوار (سرشاخه و تنه ی اصلی) هست. دوستان راهنمایی هایی کردند از جمله ایجاد نشدن تنش به درخت در زمینه آبدهی و بریدن شاخه ها (برای سوسک سرشاخه) و ...
ولی با همه ی این کارها باز با این سوسک روبرو هستیم. من دارم به این می اندیشم که اگر من در باغ کوچک خودم همه ی این کارها رو باز انجام بدم ولی باغ های کناری این کارو نکنند سودی نداره و ...
واقعا چرا برای این گونه از آفت راهی درست و 100% یافت نشده؟ و آیا به جز این راه ها، کار دیگه ای می شه انجام داد؟
با سپاس
درمورد آبیاری این نوع توصیه غیر اصولیه چونکه هیچ شناحت فنی از موقعیت باغ شما وجود نداره اما با این اوصاف با توجه به سن درختاتون و هفته ای 2باری که فرمودین در هر بار 10 لیتر احتمالا کفایت کنه
در مورد سوسک چوبخوار شرایط فیزیولوژیکی و شیوه زندگی اون طوریه که زیاد نمیشه روی مبارزه با اون موفق بود و فقط باید پیشگیری رو مث همیشه مقدم دونست
دوستان درست راهنمایی کردن. یه درخت قوی مقاومتره(تغذیه ،آبیاری و ...) در ختایی که کم آبی رو تحمل میکنن مستعد تر هستن.در جاهایی که تراکم درخت کمه این آفت بیشتره
بجز رعایت کلیه اصول باغداری سمپاشی زمستونه هم در کاهش این آفت بی تاثیر نیست.در مبحث مدیریت تلفیقی استفاده از مرغ و خروس توی باغ در این موارد توصیه شده مخصوصا برای پروانه فری
متاسفانه این آفت بصورت حدی داره جنگلهای بلوط زاگرس رو نابود میکنه...که واقعا معظل بزرگیه و علت عمده اون هم خشکسالیه