سلام
من این سوالو پرسیدم اما کسی جواب نداد
مهندس MASS59 به نظرتون الان وقت کافی وجود داره برای خوندن رهیافت ها برای کنترل الک و مدار؟
یه سواله دیگه نظرتون چیه که من برای هر درس حدود یک ماه وقت بذارم تا مهر ماه
و بعد از مهر شروع کنم به دوره و همزمان خوندن درسها؟
یه سوال دیگه به نظرتون خوندن فلش کارتهای 504 تاثیری نداره تو کنکور؟و اینکه به نظرتون گرامرهارو از چه کتابی بخونم؟
سلام
یک ماه برای یک درس خیلی زیاده!
اینطوری اگر پیش برید اول مهر میبینید 4 ماه زامن رو از دست دادید بدون اینکه چیز زیادی بدست آورده باشید
من موافقم با اینکه چند روز یک درس رو بخونید. چون اینطوری دارای یک "دید و بینش" در اون درس میشید و چیزهایی رو که فهمیدید توی خلاصه نویسی ثبت کنید.ولی مثلا 10 روز برای یک درس نه یک ماه!
شما باید طوری برنامه ریزی کنید انگار که 3 ماه دیگه ارشد دارید و میخواید سه چهار تا درس رو خوب خوب بخونید و بزنید. خیلی از بچه هایی که سه ماه پیش ارشد دادند, روزهای قبل از ارشد با خودشون میگفتند کاش یک ماه دیگه وقت داشتیم, اونوقت میدونستیم چطور بخونیم
یادتون بیاد به روزهایی که برای امتحانات پایان ترم برنامه ریزی میکردیم. چند مانه قبل از امتحان , برای هر درس دو هفته وقت میگذاشتیم, ولی وقتی در اثر بازیگوشی زمان رو از دست میدادیم میگفتیم: "عیب نداره برای هر درس یک هفته هم کافی هست" و به همین منوال تا نزدیک انتحانات برای هر درس 2 روز! وقت میگذاشتیم و جالب اینه که در اثر فشاری که پشت سرمون بود دو روزه هم تموم میکردیم
میخوام بگم کارایی ذهن شما در روزهای آخر خیلی بیشتر میشه. شما سعی کنید برای خودتون همون شرایط رو ایجاد کنید
یکی از دلایلی که با کنکور آزمایشی موافقم همین شبیه سازی استرس و فشار در تمام طول سال هست که باعث میشه از وقتتون به نحو احسن استفاده کنید.حتی اگر سوالاش استاندارد نباشه
در مورد زبان, به نظر من فقط زمانهای مرده رو به زبان اختصاص بدید.زبان یک سال هخم کمه براش.گرامر رو بیخیال بشید و لغت بلد باشید و متن زیاد و سرعتی بخونید.اما فقط در زمانهای مرده