سلام دوستان
mass59 عزیز ممنون از راهنماییتون .
فقط یک سوال! برای الکترونیک اگه مرجع نخونم، برای مفهومی کار کردن چی مناسبه؟
رهیافت؟ نظرتون در مورد الک 1 پوران چیه؟
مشکل اصلی من ارتباط برقرار نکردن با کتاباییه که از مدل پای استفاده می کنن به نظرم روابطش منطق خاصی نداره!! مثل همین رهیافت. کلا با هیبرید راحت ترم واسه همین تو اون کتابا هنگ می کنم.
در کل اگه !!!!!!!!!!!!!!!! وقت کردم و خواستم بیشتر از تست چیزی بخونم چی بهتره؟ مرجع؟ پوران؟ یا رهیافت؟
ممنون
سلام. از بابت تاخیر عذر میخوام.
همونطوری که قبلا هم گفتم, نظر من این هست که هر چه سریعتر خودتون رو به حدی برسونید که بتونید تستهای سالهای گذشته رو بفهمید و کم کم خودتون حلش کنید(هر چند دست و پا شکسته) و اگر تا این وضعیت فاصله دارید, هر چه زودتر این فاصله رو پر کنید.
البته که کتاب مرجع بهتر از هر جزوه ای یا کتاب کنکوری توضیح داده. ولی برای دوستانی که امسال ارشد دارند شاید مراجعه به کتاب مرجع "بهینه" نباشه. پس اگر هم اونقدر پایه تون ضعیف هست که با خوندن توضیحات خلاصه کتابهای کنکوری براتون یاداوری نمیشه, سعی کنید "فقط اصل مطلب" رو از کتاب مرجه بخونید و برای خودتون خلاصه نویسی کنید و دیگه مرجع رو کنار بذارید
بهترین منبع برای کسب مهارت و توانایی در حل تستهای ارشد , خود تستهای سالهای قبل هستند. در مورد مدار و الکترونیک بعضی از تمرینهای رهیافت مفید هستند. چون همونطور که قبلا هم نظرم رو گفتم, بیشتر تستهای ارشد از کنار هم قرار دادن بلوک های محدودی از مدارات ساخته شدند که هر بار یه ترکیب جدید از اونها میشه یه تست جدید.واین بلوک ها رو میتونید به صورت ساده در رهیافت و به صورت ترکیبی در تستهای سالهای قبل پیدا کنید.
متاسفانه الکترونیک پوران رو ندیدم. الکترونیک رهیافت رو هم در یکی دو روز آینده شماره تمرینهای مفیدش رو میذارم. رهیافت الکترونیک به خوبی رهیافت مدار نیست. تستهای الک سه جلد کتاب انتشارات دانشگاه تهران خیلی خوبه.به جز تقویت کننده های چند طبقه و فیدبک که از روش دقیق بهره و امپدانسها و... رو حسابر کرده که اصلا مناسب کنکور نیست
یک مدل بسیار کارا و مفید در رهیافت برای ترانزیستئور استفاده شده که نکته جالبش اینه که هم برای fet و هم برای bjt قابل استفاده هست و من خودم با این مدل (و بقیه اش تحلیل مداری) عادت کرده بودم
انشاا.. به موقعش توضیح میدم