سلام رفیق...نفت خیزی هستم ... نه رفیق اینجوریام نیست ...بیچاره نفتی ها اگه میبینید نیستن دلیلش بی معرفتی نیست بیچاره ها امکانات پارسی ها رو ندارن که بتونن دم به دقیقه بیان نت و خبر بدن ..اکثرا توی مناطق مشغول به کارن آغاجاری مسجد سلیمان گچساران ... یکیش خوده من... به هیچ وجه اجازه ی استفاده از لب تاب و اینترنت رو نداریم تاکید میکنم به هیچ وجه حتی با موبایل هم نمیتونیم کانکت بشیم و به شدت سخت گیری میکنن..
خوب با این حساب قاعدتا هیچ راهی وجود نداره که بشه اطلاع رسانی کرد ... بچه های پارس که ماشالله همه جوره روبراهن ..
![Icon Redface :redface: :redface:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/icon_redface.gif)
در هر حال من الان چون دوروزه اومدم مرخصی فرصت کردم بیام یه سر اینجا... شرایط کاری خوبه
خیلی هم به اون بدی که اول کار فک میکردیم نبود..
حقوق ها کامل پرداخت شد بدون کم و کاست ... و از
همه ی امکانات از جمله کارت های درمانی و ورزشی و تفریحی هم برخوردار هستیم .. جای هیچ نگرانی هم نیست ... تعداد زیاده و خوابگاه و مهمانسرا هم محدود...قطعا طول میکشه تا همه رو دعوت به کار کنن ... ولی در نهایت همه مشغول میشن ...به علاوه چه بهتر که فصل گرما رو رد کنین و توی فصل خوبی مثل پاییز دعوت به کار بشین.. صبور باشین دوستان عوضش وقتی وارد نفت میشین می فهمین که چه آرامش خاطری بابت آینده بهتون دست میده...
به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
سوالی باشه در خدمتم دوستان