طیق سالای پیش اگه حساب کنیم میشه 16 اردیبهشت بازم دقیقش هفته ی قبل کنکور که کارت ورود به جلسه میاد مشخص میشهدوستان زمان برگزاری آزمون ارشد تکنولوژی چه موقعیه؟
مرسی گلم، اون وقت با آزمون معماری تداخل نداره دیگهطیق سالای پیش اگه حساب کنیم میشه 16 اردیبهشت بازم دقیقش هفته ی قبل کنکور که کارت ورود به جلسه میاد مشخص میشه
نه دوستم! دو روز پشت سر همهمرسی گلم، اون وقت با آزمون معماری تداخل نداره دیگه
بچه ها یه سوال
کتاب سیستم های ساختمانی گلابچی کی چام شده؟پارسال این کتاب منتشر شده بود؟و آیا سوالی از اومده بوده یا امسال منتشر شده؟من کتاب گرفتم توش زده 92 منتشر شده .تعجب کردم یعنی پارسالم بوده من خبر نداشتم؟
وااای نسرین جونم چقدر لطف کردی توووو...همین که بهم انرژی دادی خودش یه دنیاس....موفق باشی..سلام عزیزم
اگر برای تکنو مصممی دیگه پی ظرفیتش نرو چون اونقدر باید بخونی که زیر 20 بشی
سردرگم نباش . خیلی راحت میتونی برسی . بیشتر از این دیگه فکر نکن و شروع کن به خوندن
هرکاری از دستم بربیاد من در خدمتم دوست قدیمی
موفق باشی
به نظر منم دیر نیست..تو این 5 ماه باقی مونده اگه بخونید حتما موفق میشید.....ایشالا هممون رتبه تک رقمی بیاریم دیگه نگران ظرفیت هم نباشیمدوستان کسی از ظرفیت دانشگاهای تکنولوژی خبر داره؟؟؟من خیلی سردرگمم هنو شرو نکردم
کنکور هنرهای ساخت 94بچه ها من دنبال سوال کنکور سراسری تکنو میگردم اما تو باشگاه همش چشمم خورده به سوالای مرکز معماری و...از کجا میتونم دانلود کنم؟ فقط یه سال باشه، ترجیحا جدید...ممنونم ازتون
اگه منظورتون کتاب جدیده ست این کتاب تقریبا چکیده ی همه ی کتابای گلابچیه و مث بقیه نیست که نصف بیشترشو بشه حذف کرد، خط به خطش مهمه، تقریبا به جز پیش گفتار همه ش مهمه ... کتاب اشکالای تایپی و چاپی زیاد داره (مثلا چند صفحه پشت سر هم تکراری چاپ شدن) که نشون می ده با حداکثر سرعت آماده شده ... آخر کتاب واژه نامه با عکس داره و همچنین برای همه ی فصلا سوال طرح شده...به نظر من همه ی اینا یعنی عزمشو جزم کرده کلی از این کتابه سوال بده ... من به خاطر اسمش فک می کردم نباید زیاد مهم باشه برا انرژی و نگه داشته بودم بهمن به بعد شروع کنم، شانس آوردم کتاب برنامه ریزی انرژی اینجا نبود و به خاطر پول پست -- همزمان دو تاشو سفارش دادم و گرنه بدجور ضدحال می خوردم ...بچه ها خسته نباشید....
کسی کتاب سیستم های ساختمانی رو دیده یا مطالعه کرده؟از دوستان صاحب نظر کسی میتونه لطف کنه فصلهای مهم رو به نظر خودش مشخص کنه یا یکم طرز خوندنش دستمون بیاد؟
و مورد بعدی یادمه یه بار تو پستها خوندم یکی از بچه ها میگفت جزوه از فن شناسی داشته انگار از آقای خرسند یا کس دیگه یادم نیست که سوالای پارسال از فن شناسی از تو اون بوده میشه لطف کنه اگه کسی اون جزوه یا جزوه ی دیگه ای داره از اون کتاب آپ کنه برامون...
مرسی از لطفتون
فرزانه جون برنامه ریزی انرژی اینجا هم نیست! به کجا سفارش دادی که آوردن؟ میخوام مطمئن باشهشانس آوردم کتاب برنامه ریزی انرژی اینجا نبود و به خاطر پول پست -- همزمان دو تاشو سفارش دادم و گرنه بدجور ضدحال می خوردم ...
یعنی کسایی که واسه تکنو میخونن و این همه کتاب سازه و سیستم خوندن بازم خوندن این کتاب براشون واجبه؟؟ منظورم اینه که مطالبش تکراری نیست که کسل کننده بشه؟؟؟اگه منظورتون کتاب جدیده ست این کتاب تقریبا چکیده ی همه ی کتابای گلابچیه و مث بقیه نیست که نصف بیشترشو بشه حذف کرد، خط به خطش مهمه، تقریبا به جز پیش گفتار همه ش مهمه ... کتاب اشکالای تایپی و چاپی زیاد داره (مثلا چند صفحه پشت سر هم تکراری چاپ شدن) که نشون می ده با حداکثر سرعت آماده شده ... آخر کتاب واژه نامه با عکس داره و همچنین برای همه ی فصلا سوال طرح شده...به نظر من همه ی اینا یعنی عزمشو جزم کرده کلی از این کتابه سوال بده ... من به خاطر اسمش فک می کردم نباید زیاد مهم باشه برا انرژی و نگه داشته بودم بهمن به بعد شروع کنم، شانس آوردم کتاب برنامه ریزی انرژی اینجا نبود و به خاطر پول پست -- همزمان دو تاشو سفارش دادم و گرنه بدجور ضدحال می خوردم ...
جزوه ی فن شناسی استاد خرسند هم تو تاپیک جزوه ها هست سرچ کن
والا من خودم این همه -- کتاب نخوندم و فقط کتابای مهم+جزوه رو خوندم که با این وضعیت به نظرم از واجباته... یه قانون کلی هم هست که میگه خوندن کتاب جدید در هر حالت واجبه... بازم هر کسی صلاح خودشو بهتر می دونهیعنی کسایی که واسه تکنو میخونن و این همه کتاب سازه و سیستم خوندن بازم خوندن این کتاب براشون واجبه؟؟ منظورم اینه که مطالبش تکراری نیست که کسل کننده بشه؟؟؟
منظور منم از این همه همون 7,8 تا اصل کاریا بودوالا من خودم این همه -- کتاب نخوندم و فقط کتابای مهم+جزوه رو خوندم که با این وضعیت به نظرم از واجباته... یه قانون کلی هم هست که میگه خوندن کتاب جدید در هر حالت واجبه... بازم هر کسی صلاح خودشو بهتر می دونه
بله واجبه، کتاب مهمیه و امسال ازش سوال میاد ، تنبلی نکن بخونشیعنی کسایی که واسه تکنو میخونن و این همه کتاب سازه و سیستم خوندن بازم خوندن این کتاب براشون واجبه؟؟ منظورم اینه که مطالبش تکراری نیست که کسل کننده بشه؟؟؟
نه آلاله جون تنبلی نمیکنم...نگران بودم مطالبش تکراری نباشه کسل کننده بشه,کتابایی که حوصله سر میبرن رو جونم در میاد تا بخونمبله واجبه، کتاب مهمیه و امسال ازش سوال میاد ، تنبلی نکن بخونش
نه آلاله جون تنبلی نمیکنم...نگران بودم مطالبش تکراری نباشه کسل کننده بشه,کتابایی که حوصله سر میبرن رو جونم در میاد تا بخونم
الان دارم ساختمان های بلند رو میخونم..واقعا کتاب جذابیه دست دکتر گلابچی درد نکنه آدم لذت میبره از خوندنش...
خدا کنه درس های دانشگاه هم همینقدر جذاب باشه,من که آخر نفهمیدم ارشد تکنو بیشتر سمت و سوی خود تکنولوژی هست یا طراحی معماری به سبک کارشناسی...تا حالا با کسی هم که تکنولوژی بخونه حرف نزدم
الویت بندی های مختلفی وجود داره..سلام دوستان.اگه ممکنه لیست منابع همراه با اولویت رو بزارید .ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | ||
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | ||
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | ||
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |