shiva2009
کاربر بیش فعال
سلام بچه ها... منم تصمیم گرفتم با شما واسه کنکور بخونم من 2 سال پیش ارشدم (معماری) رو در دانشگاه ازاد تموم کردم و امسالم دکتری قبول شدم البته دانشگاه ازاد، ولی به خاطر هزینه زیادی که داشت منصرف شدم ... پیشنهاد میکنم ارزش این فرصت رو بدونین اگه میخایین در مقطع دکتری ادامه تحصیل بدین بهتر از الان به فکرش باشین چون بعدا نمیشه... واقعا وقتی از ازاد فارغ التحصیل می شی دیگه شانسی برای قبولی در دانشگاه سراسری رو واسه دکتری نداری....من الان شرایطم دقیقا همینه... البته بگم من ارشدم رو با معدل 19.17 تموم کردم...و کلی مقاله دارم.... ولی فایده ای نداشت...کاش یکسال بیشتر وقت میذاشتم و سراسری میخوندم... امیدوارم همه موفق بشیم....
من فکر می کنم شما داری یه مقدار احساسی تصمیم می گیری. برای دکتری، دانشگاها دانشجوی خودشون رو، به ویژه اگه لیسانس هم دانشجوی خودشون بوده باشه، خیلی راحت تر قبول می کنن. ولی فرق چندانی بین کسی که مدرکش رو از یه سراسری غیرخودی! گرفته با دانشجوی آزاد وجود نداره.حتی اگر دانشجویی فقط ارشد رو توی همون دانشگاه خونده باشه زیاد تحویلش نمی گیرن.(با این استدلال که سیستم کار کردن آدما توی لیسانس شکل می گیره.). در مورد مقاله هم، تعداد زیاد اگه مربوط به مقاله های کنفرانسی باشه، خیلی نمی تونه امتیاز رو بالا ببره. چون سقف داره امتیاز این مورد.(دقیق یادم نیست، دستورالعمل دانشگاه تهران رو ببینین، 5 بود گمونم). علمی پژوهشی هم تأثیر واقعیش رو وقتی می ذاره که مستخرج از پایان نامه باشه.(قطعا بهتر از من می دونی، واسه تاپیک دارم میگم.) در کل نمی ارزه که سه سال از عمرتو(یه سال برای کنکور و حداقل دو سال خود دوره، که در مورد تکنولوژی به راحتی به 2.5 و 3 سال می رسه) واسه گرفتن یه ارشد دیگه توی ایران هدر بدی. یه سال رو بذار و یک مدرک زبان بگیر که امتیاز قطعی و مشخص داره.(اگه نداری البته.). ضمن اینکه الان بیای یه گرایش دیگه، باید از نو واسه این رزومه درست کنی. گرایش تکنولوژی توی دکترا تازه امسال ایجاد شد و خیلی از دانشگاها اصلاً روی خوش نشون نمی دن به فارغ التحصیلای این گرایش واسه دکترای معماری.نمی گم سخت نیست، نمی گم دکتری پارتی بازی نیست،ولی اگه خیلی خوب باشی، توی 5تا دانشگاه بالأخره یکیشون انقدری انصاف به خرج میده که چشمش رو روی توانایی هات نبنده. بودن کسایی که از آزاد هم سراسری قبول شدن.