مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببين ميخوام ببينم مثلا من امروز صب ٣٠ تا تست و زدم ميخوام شب هم ٣٠ تا ديگه بزنم، نميشه؟ فك كنم بايد بزارم روز بعد تا بتونم آزمونشو بدم؟

منظورت همون ماکسیمم هست دیگه؟
آره هر روز میتونی یه سری لغت بخونی یا در واقه تستش را بزنی. ولی تعداد این لغات را میتونی خودت تغییر بدی. ماکسیممش 90 تا هست. ولی چون خودش طبق لایتنر دوره هم توش میزاره هر روز تعداد لغات جدیدت متغییر میشه. اگه هم میخوای نصف صبح نصف شب بخونی میتونی وسط آزمون برنامه را ببندی شب دوباره باز کنی. فکر کنم اینجوری جواب بده.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت همون ماکسیمم هست دیگه؟
آره هر روز میتونی یه سری لغت بخونی یا در واقه تستش را بزنی. ولی تعداد این لغات را میتونی خودت تغییر بدی. ماکسیممش 90 تا هست. ولی چون خودش طبق لایتنر دوره هم توش میزاره هر روز تعداد لغات جدیدت متغییر میشه. اگه هم میخوای نصف صبح نصف شب بخونی میتونی وسط آزمون برنامه را ببندی شب دوباره باز کنی. فکر کنم اینجوری جواب بده.

آره همين ماكزيمم
اوهوم بايد همين جور كه تو ميگي پيش برم، ٣٠ تا واسه هروز كمه، ميكنم ٩٠تا نصف واسه صب نصف واسه شب:) مرسي دوستم;)

moeinz

کاربر بیش فعال
دوستان یه سوال متوال که خیلی از بچه ها تو ذهنشو که چه طور شروع کنیم....
این سوال هزاران جواب داره.. چون به روحیه ادم خیلی مربوطه.. حتی بین رتبه های برتر تفاوت های زیادی وجود داره .. ولی یه حالت کلی را می گم که پارسالم به بچه هایی که باهام در ارتباط بودند گفتم...
روزتونو به 3 قسمت تقسیم کنید ... یک قسمت مجموعه تاریخ / یه قسمت مجموعه فن / یک قسمت زبان ..... قسمت زبان 2 ساعت و دو قسمت دیگه هر کدوم 3 ساعت .... مجموعا 8 ساعت درس خوندن مفید... اگر زبانتون ضعیفه از زبان شروع کنید و بعد به سراغه فن و بعد ناهار که ذهن خسته تره سراغ تاریخ که تحلیل کمتر نیاز داره بروید ....
در طول هفته مدام درس نخونید.... در کشور های توسعه یافته، دو روز در هفته مناسبه برای استراحت تو هفته ... که تو کنکور هم جواب می ده... این تجربه چندین رتبه برتر کنکور 91 هست که گروهی می خوندند... پس 5 روز در هفته بخونید و یک یا دو روز در هفته به خودتون استراحت بدهید.. حتی شهر بازی و پارک بروید ...
برای شروع کتاب های پیشنهادی من ... (درک رفتار سازه ها ... 504 و معماری جهان زارعی هست )....

به داش ابرام
دوستان این داش ابرام کارش درسته
من ک تا پیداش کردم یقشو گرفتمو ول نکردم
هنوزم ول نکردم
بهش رحم نکنین:thumbsdown:
هر چی میدونه ازش بکشین
کارش درسته
مهر تایید خوردست شدییییییییییییید
داش ابرام ارادت:heart::gol:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
به داش ابرام
هنوزم ول نکردم
هر چی میدونه ازش بکشین
کارش درسته

مگه شما ارشد رتبه تون 55 نشده ، نرفتین مگه دانشگاه؟:surprised:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هربار میام باشگاه کسی منو تحویل نمیگیره؟:(:(:(:(:(:(

این چه حرفیه گلم .....خیلی خوش اومدی به جمعمون ......با باشگاه پیش برو ....هر شب بیا بگو چیا خوندی .... الویت بندی و برنامه ریزی داشته باش.....موفق باشی

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم اینجا فقط دوستا باهمن و به هم کمک میکنن باشه منم میرم و خودم با کمک بهترین دوستم راهمو پیدا میکنم موفق باشید همه اتون

گلم ما همه همینجا با هم آشنا شدیم .....شما بیشتر بیا کم کم دوستای خوب پیدا میکنی....یکیش من:redface:

sara 262

عضو جدید
خوب حالا سوالاتت چی بود؟من خودم جز تازه واردام این جوری نیست که فقط دوستا به همدیگه پاسخ میدن من چند بار که سوال پرسیدم جوابامو دادن.

ممنون خوب اینکه شما دارین چی می خونین .؟چند درصدید؟من از شکست می ترسم چون یه بار تجربه اش کردم

sara 262

عضو جدید
این چه حرفیه گلم .....خیلی خوش اومدی به جمعمون ......با باشگاه پیش برو ....هر شب بیا بگو چیا خوندی .... الویت بندی و برنامه ریزی داشته باش.....موفق باشی

ممنون اره من این همراه بودن بچه ها رو خیلی دوس داشتم .ینی شما هرشب میاین اینجا؟ ممنون گلم توام موفق باشی :gol:

پس کو تاپیک فن و سازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز 17 تیره ها...!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوست عزیز تایک شروع شد می تونید شروع کنید . دیروز تحویل پروژه داشتم عجله داشتم تا به موقع برسم از اتفاق بد من پام لیز خورد افتادم زمین و ماکتم و شیت هام همه افتادن توی جوی آب کثیف ، چند لحظه ای شوکه شدم فقط ازتون می خوام برام دعا کنین که استادم فقط قبولم کنه . :cry:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز تایک شروع شد می تونید شروع کنید . دیروز تحویل پروژه داشتم عجله داشتم تا به موقع برسم از اتفاق بد من پام لیز خورد افتادم زمین و ماکتم و شیت هام همه افتادن توی جوی آب کثیف ، چند لحظه ای شوکه شدم فقط ازتون می خوام برام دعا کنین که استادم فقط قبولم کنه . :cry:

سلام.
ای بابا پ حواست کجاست آخه تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما رو تو ی حساب دیگه ای وا کرده بودیم..!!!!!!!!!!!!!!
ماکتو شیتو جوی آب اونمکثیف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری جمشون کردی اون کاغذای خیسو کثیفو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا این روزها میگذره...استادتم باید این شرایطو بپذیره دیگه...شرایطیه ک پیش اومده..
نگران نباش.....آدمهای خوب هنو هستند ک شرایطو درک کنند
بعد ی سوال تاپپیک کجا شرو شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arch_ro1

عضو جدید
ممنون خوب اینکه شما دارین چی می خونین .؟چند درصدید؟من از شکست می ترسم چون یه بار تجربه اش کردم

من که هر روز میگم.من دارم زبان 504 رو میخونم با معماری جهان زارعی رو و خلاصه برداری میکنم.هر روز یه درس زبان و اگه بتونم تموم کنم یه فصل جهان میخونم ساعات مطالعه امم هم حدود 3 ساعت در روز هست.اگه بچه ها هر روز از خونده هاو ساعات مطالعه شون رو هم بگین ادم انگیزه اش بیشتر میشه و مطالعه اش رو بیشترم میکنه.راضی کننده بود پاسخم :w36:

arch_ro1

عضو جدید

ای داد بیداد این بدترین اتفاقی هست که میتونه واسه یه دانشجوی معماری بیوفته چه اسف بار :w28: ایشاله که استادتون از اون استادای خوب و درک کن باشه و بالاترین نمره رو بگیرین.موفق باشین

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
به داش ابرام
هنوزم ول نکردم
هر چی میدونه ازش بکشین
کارش درسته
سلام بر معین عزیز ... این چه حرفیه ... بیشترین زحمت را خودت کشیدی .. من فقط هر آنچه می دانستم را گفتم... ایشالله اسکیسم خوب زده باشی و دانشگاه تهران قبول بشی ...:gol::gol:

NegR.s

عضو جدید
اهم اهم...
آغا ما اومدیم :)
همه چیز خوب و عالی پیش میره ...
ساعت مطالعه حدود 5 بود این چند روز...
از امروز هدف 8ساعت مفیده در روز...توکل به خدا :)
آغا من کتاب تست چی بگیرم؟از کی شروع کنم به تست زنی؟زود نیست الان؟

sara 262

عضو جدید
من که هر روز میگم.من دارم زبان 504 رو میخونم با معماری جهان زارعی رو و خلاصه برداری میکنم.هر روز یه درس زبان و اگه بتونم تموم کنم یه فصل جهان میخونم ساعات مطالعه امم هم حدود 3 ساعت در روز هست.اگه بچه ها هر روز از خونده هاو ساعات مطالعه شون رو هم بگین ادم انگیزه اش بیشتر میشه و مطالعه اش رو بیشترم میکنه.راضی کننده بود پاسخم :w36:
ممنون ،:gol::gol: خب میدونی واقعا به انگیزه گرفتن از اینجا خیلی حساب کردم پارسال یه ماه مونده به کنکور اینجا پیدا کردم که ای کاش زودتر
من روزی یه درس 504 واژه رو نصفه می خونم ،سازه در معماری 40 صفحه و تاریخ هم جزوه قابوسی 25 صفحه، نمی دونم خوبه یا نه خودم هنوز از عملکردم راضی نیستم من خیلی بهتر از این بودم
می خوام با این گروه همراه بشم اگه بخوان و بزنم تو گوش کنکور

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه مبحث زوایای سایه(vsa,hsa)مال کدوم کتابه?

arch_ro1

عضو جدید
ممنون ،:gol::gol: خب میدونی واقعا به انگیزه گرفتن از اینجا خیلی حساب کردم پارسال یه ماه مونده به کنکور اینجا پیدا کردم که ای کاش زودتر
من روزی یه درس 504 واژه رو نصفه می خونم ،سازه در معماری 40 صفحه و تاریخ هم جزوه قابوسی 25 صفحه، نمی دونم خوبه یا نه خودم هنوز از عملکردم راضی نیستم من خیلی بهتر از این بودم
می خوام با این گروه همراه بشم اگه بخوان و بزنم تو گوش کنکور
ایشاله با همراهی همدیگه بهترم میشیم

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه مبحث زوایای سایه(vsa,hsa)مال کدوم کتابه?

واسه درک عمومی اگه منظورته
توی کتاب درک عمومی علی عسگری عصر کنکاش یه بخشی مربوط به پرسپکتیو و سابه هست
اگه واسه تنظیم شرایط منظورته فکر کنم یکی از جزوه های قیابکلو توش در مورد سایه و زاویه خورشید نوشته یود

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

واسه درک عمومی اگه منظورته
توی کتاب درک عمومی علی عسگری عصر کنکاش یه بخشی مربوط به پرسپکتیو و سابه هست
اگه واسه تنظیم شرایط منظورته فکر کنم یکی از جزوه های قیابکلو توش در مورد سایه و زاویه خورشید نوشته یود
راجع به تنظیم شرایط هستش
نه تو کتابهای قیابکلو هست نه تو مقالاتش

زاویه افقی و زاویه عمودی سایه(HSA,VSA)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا