مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم برنامم 12 روزی عقب افتاده .... برناممو عوض کنم یا همش سعی کنم برسونمش؟؟؟؟

اگه نسبت به توان و انرژی و وقتی که دارین بلند پروازانس.....پس تغییرش بدین ولی اگه شما یه کوچولو تنبلی میکنی یا عملی شبیه این!!!!سعی کنین برنامتونو کامل کنین

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه نسبت به توان و انرژی و وقتی که دارین بلند پروازانس.....پس تغییرش بدین ولی اگه شما یه کوچولو تنبلی میکنی یا عملی شبیه این!!!!سعی کنین برنامتونو کامل کنین

فک کنم بلند پروازانس.....از توانم خارجه یکم ...البته تنبلی ام میکنم......

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم بلند پروازانس.....از توانم خارجه یکم ...البته تنبلی ام میکنم......

ببین ضربه که یک برنامه رویایی و سنگین و مافوق توان ادم بهش وارد میکنه از هر چیز دیگه بدتره میدونی چرا چون همچین برنامه امید ادم نابود میکنه با عدم موفقیت در اون ، ببین کسی که برنامه سنگین برا اول کارش میزاره انجامش هم بده اخرش دلسرد میشه این باید قبول کد چون شما زورتون الان میزنید ولی اون موقع که باید همه توانتون بزارید بی میل میشید باور کن این جدی میگم

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین ضربه که یک برنامه رویایی و سنگین و مافوق توان ادم بهش وارد میکنه از هر چیز دیگه بدتره میدونی چرا چون همچین برنامه امید ادم نابود میکنه با عدم موفقیت در اون ، ببین کسی که برنامه سنگین برا اول کارش میزاره انجامش هم بده اخرش دلسرد میشه این باید قبول کد چون شما زورتون الان میزنید ولی اون موقع که باید همه توانتون بزارید بی میل میشید باور کن این جدی میگم
دقیقا استاد رستمی هم اینو گفت ... برنامه طوری بریزید که بتونید انجام بدهید ... شما لازم نیست همه منابع بخونید ... یک تعداد منابع با کیفیت عالی بخونید ... کلا میانگین درصد های ما باید 60 - 50 باشد تا جای خوبی قبول شویم ... یک عده 100 منابع میخونند و 50 - 60 میزنند ... یک عده 50 درصد منابع میخونند و 60- 50 میزنند !!! کدوم بهتره ؟!
بچه ها برای زبان کتاب زبان عمومی ارشد رستمی خیلی خوبه ...
عالی ...
قبل مطالعه فصل صفرشون بخونید ...
اگه می تونید فایل صوتی کلاس رستمی از بچه ها بگیرید ... بچه ها صداشو ضبط می کردند ...

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من معمار نیستم اما امروز بعد از مدتها وارد سایت شدم تا ازشما دوستان گل معمار بپرسم بازار کار رشته معماری چطوره ؟
برای کسی که میخواد وارد ترم 3 بشه ، چه پیشنهادی دارین ؟ چه مواردی رو حرفه ای و خوب یاد بگیره تا برای بازار کار و اینکه معمار موفق و خوبی باشه به دردش بخوره
اگر لطف کنین و پیغام بزارین برام ممنون میشم ، چون نمی خوام تاپیکتون بهم بریزه و اسپم بشه

با سپاس

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
salam timaj mishe baraye manabe be man komak koniddddd???man vaghean nemidunam chi bekhunam va reshteye lisans man memari nist
سلام.
من نیستم ولی میخاستم بگم اگه برا ارشد میخای بخونی اونم معماری...بیا تاپیک کروهی ارشد معماری 94.
اونجا همه هستن میتونن بهت کمک کنن دوست عزیزم.

moeinz

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها
من معمار نیستم اما امروز بعد از مدتها وارد سایت شدم تا ازشما دوستان گل معمار بپرسم بازار کار رشته معماری چطوره ؟
برای کسی که میخواد وارد ترم 3 بشه ، چه پیشنهادی دارین ؟ چه مواردی رو حرفه ای و خوب یاد بگیره تا برای بازار کار و اینکه معمار موفق و خوبی باشه به دردش بخوره
اگر لطف کنین و پیغام بزارین برام ممنون میشم ، چون نمی خوام تاپیکتون بهم بریزه و اسپم بشه

با سپاس

امروزه چی بازار داره ک این دومی باشه....شما با علاقه و استعدادتون پیگیر هر چی بشین توش ب موفقیت میرسین

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا استاد رستمی هم اینو گفت ... برنامه طوری بریزید که بتونید انجام بدهید ... شما لازم نیست همه منابع بخونید ... یک تعداد منابع با کیفیت عالی بخونید ... کلا میانگین درصد های ما باید 60 - 50 باشد تا جای خوبی قبول شویم ... یک عده 100 منابع میخونند و 50 - 60 میزنند ... یک عده 50 درصد منابع میخونند و 60- 50 میزنند !!! کدوم بهتره ؟!
بچه ها برای زبان کتاب زبان عمومی ارشد رستمی خیلی خوبه ... پس بالاخره شد رستمی؟آخه من هنو زبان ارشد هیچی نخریدم.حالا کتابش چیا داره؟گرامر لغت داره...البته 504 دام و لغتای تافل هم شرو کردم..میخام بدونم کتاب رستمی چی داره ک عالیه.توضیحات خوبی داره؟
عالی ...
قبل مطالعه فصل صفرشون بخونید ...
اگه می تونید فایل صوتی کلاس رستمی از بچه ها بگیرید...از کدوم بچه ها؟ ... بچه ها صداشو ضبط می کردند ...
بعد ی سوال کلاس زبان چطوره؟ینی میاد بهتون چی میگه لغت یاد میده؟مهارت یاد میده؟کلن چی داره برا گفتن؟نمیتونم تصور کنم کلاس زبان برا کنکور چ مدلیه
ممنون.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من واقعا مشکل برنامه ریزی دارم میشه بگین چطور برا خودتون برنامه میزارین؟ و چه منابعی رو فقط قراره بخونین (چون همشو که نمیشه رسوند)

Help me!

veritaaa

عضو جدید
سلام بچه ها خوبین ؟ من دارم معماری جهان زارعی رو میخونم.. میگم فقط مسائل مربوط به معماریش مهمه دیگه ؟ من کتابو با خلاصه های موسسات مقایسه میکنم خیلی خلاصن اونا :smile: همیشه انقد خودمو با این چیزا درگیر میکنم آخرش خراب میکنم . درسهای مشابه این چی ؟ خودمو الکی درگیر نکنم نه ؟؟ :confused:

( امتحاناتمم همش استادا میگن کجا مهمه من باز از ترس همرو میخونم بعد باز قاطی میکنم یادم میره .نمیخوام این اشتباهو الان تکرار کنم) <== درد دل

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من واقعا مشکل برنامه ریزی دارم میشه بگین چطور برا خودتون برنامه میزارین؟ و چه منابعی رو فقط قراره بخونین (چون همشو که نمیشه رسوند)

Help me!
سلام ستاره...
چشام داره کور میشه ولی چون مشکلتو عمیقن درک میکنم میگم.
ستاره باورت نمیشه برا من سخت ترین کار دنیا همین برنامه ریزیه
و این روو هم میدونم ک برنامه ریزی پل موفقیته...چون اینو با چشای خودم دیدم..من خواهرم برا ارشدش رتبه 5 آورده...رمز موفقیتش هم برنامه ریزی و پشتکاره..
من همه اینا رو میدونم ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنم.
باورت میشه من تمام امروزو فقط زبان خوندم.البته خوب بود ولی فقط زبان واین در کل اسن خوب نی.
هنو برا خودم برنامه ریزی خوب ک کدوم درسو تا آخر هفته تموم کنم...تا آخر ماه چی میشه ب کجا میرسونم...تو فصلها چ برنامه ای خواهم داشت..
ب خاطر همین خیلی سردر گمم..و این موضو داره عین خوره منو از تو میخوره...خیلی آزارندست.annoying-اینو امرو خوندم...حالا اگه اشتبا نکرده باشم)
ولی هنوز امید دارم ک بتونم راهمو خوب پیش ببرمم...دست خودم نی اسن...دلم میخاد همه چیو درست کنم ولی نمیشه..نمیتونم..انگار یکی دستامو بسته...و اون کسی نیس جز خودم.
البته اینطوری روزانه کمو بیش میخونم ولی با برنامه نیستم زیاد...مثلن امرو باید جزوه هایی ک اردشیر گذاشته بودو 1 شو کامل میکردم ولی نخوندم...البته نشد ک بخونم...

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی ستاره اینو میدونم ک الان فقط کتابای پایه رو بخون
مثلن همه ما میدونیم ک تو تاریخ سبک شناسی پیرنیا رو بایذپد بخونیم...خب؟اینو بزار تو برنامت...کم کم ک رفتی جلو مرورش کن خلاصه هاتو..ب قول بچه ها هی تو ذهنت ثبت میشه ب مرور..و خودتم لذت میبری.
بعد میبینی باید معماری اسلامی معماریان یا ایرانی معماریان؟؟قاطی کردم اسن رو هم بخونی...اینارو ک دارم میگم ینی خودم دارم اینکارو میکنما...فقط اگه من ی برنامه درست درمون برا خودم داشته باشم...چی میشه ستاره
البته میدونم برا معماری اسلامی جزوه متدین باید بخونیم.ولی من خودم 1و 2 متدین رو پرینت گرفتم و 1 رو ک همینطوری یی سرسریها یعنی خیلی سرسری خوندم...خیلی هم از توش سوال دارم...الان همین طوری تو روز ن البته مرتب متدین 2 رو هم دارم ی نگاهی بهش میندازم...ولی منتظرم ک ی روز برم شهر و کتاب معماریان ...رو بخرم و همزمان اینها رو بببرم جلو با هم...البته با نگاههی ب جزوه نسیم عسگری برا اسلامی..نمیدونم اینو تو باشگا دیدم ک میگن جزوه نسیم.
اولش خیلی همه چی قاطیو در همه ولی میدونم بریم جلو خوب میشه
بهد اینا میمونه جهان زارعی و جزوه مانا قابوسیو
زبانم ک دارم 504 میخونم.امروزم از memrise تافل رو شرو کردم و با نمک بود ..آخه تا حالا ازش استفاده نکردم و مث ندید بدید ها دست از سرش بر نمیداشتم.
الانم ک ب کمک بچه ها کتاب درک رفتار سازه ها و سازه در معماری اومده رو میزم و من خوشحالم.و ی چیزم بگم من خیلی گیر میدم تا ی چیزیو نففهمم نمیرم جلو حتی ب کلمه بعد هم نمیرم...ولی با توجه ب حرف دووستان تو باشگا قراره ازین ب بعد اینکارو برا همیشه بزارم کنار...مثللن همین درکو اونجایی ک فهمیدم ک فهمیدم اونجایی ک نفهمیدم فعلن رهاش کردم(abandon)ولی میرم سراغش..و میدونم ک ذهنم داره روش کار میکنه.
خداییش تاپیک ایستایی اردشیر نبود من حالا حالاها نمیرفتم سراغه ایستایی.
راستی منظرم باغهای ایرانی غلامرضاروو شرو کردم...ب ی جاهایی ک رسوندمش و خلاصه هامو مرتب کردم میرم سراغه جزوه متدین...ولی متدینش تایپی نیست همچین آدم رغبت نمیکنه بره طرفش.
برا درک عمومی برا دیگر دروس فنی ..تاسیسات .تنظیم شرایط ..صوت و نور وقیابکلو و اینارو ینی اسن ب من بگو برو بمیر...
ولی امید دارم بتونم جمش کنم...ستاره فقط ب خودمون بستگی داره...فقط ب خودمون.
وااای ببخشید این همه نوشتم.
دیگه حتی رو صندلی هم نمیتونم بشینم..حتی ی دیقه.
شب.ب خیر دوستای خوبم.

آخرین ویرایش:

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

Help me!

مراحل برنامه ريزي مطالعاتي
1. جمع آوري تمامي ليست منابع
2. تعيين ليست نهايي منابع و اولويت بندي آنها به كمك مشاور
3. تعيين برنامه ريزي بلند مدت
4. برنامه ريزي ميان مدت و مشخص كردن قطاع هاي آن
5. برنامه ريزي كوتاه مدت و كنترل آن در جداول هفتگي به كمك مشاور
منبع : راهنمای آزمون کارشناسی ارشد معماری(معماری-هنزهای ساخت)انتشارات آکادمی تخصصی معماری

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال:
شما که میگین مثلا یه درس از 504 خوندم منظورتون فقط لغتاشه یا کل درس و میخونین؟؟؟مثل ریدینگ و مترادف متضاد و....
من تو لغات تا در 14 پیش رفتم ولی دیدم ریدینگا خودشون یه پا لغتن!!! :Dگذاشتمش کنار
شما چجوری میخونین؟؟:confused:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال:
شما که میگین مثلا یه درس از 504 خوندم منظورتون فقط لغتاشه یا کل درس و میخونین؟؟؟مثل ریدینگ و مترادف متضاد و....
من تو لغات تا در 14 پیش رفتم ولی دیدم ریدینگا خودشون یه پا لغتن!!! :Dگذاشتمش کنار
شما چجوری میخونین؟؟:confused:
سلام شیرین عزیز.
منم با همه جی میخونم 504 رو.البته تا درس 5.
ولی انقد ک بچه ها گفتن ما لغتو میخونیم فقط ی کم دارم این مدلی میخونم ببینم چ طعمیه. و دوباره میرم رو متنا.
چون ب نظر من زبانو باید تو متن یاد گرفت و کاربرد لغات در متن.
تازه تافل رو هم امروز تو memriseee خوندم ..چون کتابشو ندارم هنو.بامزه بووود.
بچه ها باورتون میشه من تا حالا نخابیدم...از ساعت 10 صب دیروز تا حالا بیدارم حتی دریغ از ی چرت کوتاه ..ی قیلوله...هیچ.:Ph34r:
تازه ن اینکه خیلی اوضام تو برنامه ریزی خوووبه ...5 شنبه جمعه رو ب خودم استرااحت دادم...(از قانون برنامه ابرام 412 یاد گرفتم):redface:
البته همچین استراحتم نیستا فقط خیالم راحته ک ب درس و کتابکنکور فک نمیکنم.
:lol:
برا اسکیس و برا طراحی نظام مهندسی و کار خودمون دیگه...
:w34::w42::w40::w14::w31::w25:

آخرین ویرایش:

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد ی سوال کلاس زبان چطوره؟ینی میاد بهتون چی میگه لغت یاد میده؟مهارت یاد میده؟کلن چی داره برا گفتن؟نمیتونم تصور کنم کلاس زبان برا کنکور چ مدلیه
ممنون.
زبان عمومی علم محور
زبان تخصصی تکنیک محور
سر کلاس زبان عمومی به ما گرامر و لغات سال های گذشته کنکور و 504 یاد میدهد ...
شیوه یاد دادن لغت با ریشه و پسوند و پیشوند ... که اگر شما لغت نااشنا هم در کنکور دیدید با توجه به هم ریشه بتوانید معنی ان را بدهید ...
امتحان زبان عمومی هم می گیرد ...
زبان تخصصی هم تکنیک ها یاد میدهد و امتحان درک مطلب میگیرد ...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام شیرین عزیز.
منم با همه جی میخونم 504 رو.البته تا درس 5.
ولی انقد ک بچه ها گفتن ما لغتو میخونیم فقط ی کم دارم این مدلی میخونم ببینم چ طعمیه. و دوباره میرم رو متنا.
چون ب نظر من زبانو باید تو متن یاد گرفت و کاربرد لغات در متن.
تازه تافل رو هم امروز تو memriseee خوندم ..چون کتابشو ندارم هنو.بامزه بووود.
بچه ها باورتون میشه من تا حالا نخابیدم...از ساعت 10 صب دیروز تا حالا بیدارم حتی دریغ از ی چرت کوتاه ..ی قیلوله...هیچ.:Ph34r:
تازه ن اینکه خیلی اوضام تو برنامه ریزی خوووبه ...5 شنبه جمعه رو ب خودم استرااحت دادم...(از قانون برنامه ابرام 412 یاد گرفتم):redface:
البته همچین استراحتم نیستا فقط خیالم راحته ک ب درس و کتابکنکور فک نمیکنم.
:lol:
برا اسکیس و برا طراحی نظام مهندسی و کار خودمون دیگه...
:w34::w42::w40::w14::w31::w25:

ممنون از راهنماییت عزیزم...خسته نباشی....برو بخواب دیگه بسه:w24::w30:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

زبان عمومی علم محور
زبان تخصصی تکنیک محور
سر کلاس زبان عمومی به ما گرامر و لغات سال های گذشته کنکور و 504 یاد میدهد ...
شیوه یاد دادن لغت با ریشه و پسوند و پیشوند ... که اگر شما لغت نااشنا هم در کنکور دیدید با توجه به هم ریشه بتوانید معنی ان را بدهید ...
امتحان زبان عمومی هم می گیرد ...
زبان تخصصی هم تکنیک ها یاد میدهد و امتحان درک مطلب میگیرد ...
کاش میشد از جزوه گرامرتون که بهتون میگه یه عکسی میگرفتید برامون،کتابش که مثنوی مولاناست بخش گرامرش 10سالم پشت کنکور بمونیم نمیشه بخونیمش کامل:(

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش میشد از جزوه گرامرتون که بهتون میگه یه عکسی میگرفتید برامون،کتابش که مثنوی مولاناست بخش گرامرش 10سالم پشت کنکور بمونیم نمیشه بخونیمش کامل:(
به ما داخل کلاس از روی کتاب درس میدهد ... من خودم نت بر نمی دارم ... فقط جاهای مهم کتاب خط می کشم ...
شما هم لطفا از روی جزوات کامل سروش نیا که دارید عکس بگیرید و بگذارید بچه ها استفاده کنند ... هر چند که من کلاسش میروم اما فکر کنم بدرد بقیه بخوره !!! .

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

به ما داخل کلاس از روی کتاب درس میدهد ... من خودم نت بر نمی دارم ... فقط جاهای مهم کتاب خط می کشم ...
شما هم لطفا از روی جزوات کامل سروش نیا که دارید عکس بگیرید و بگذارید بچه ها استفاده کنند ... هر چند که من کلاسش میروم اما فکر کنم بدرد بقیه بخوره !!! .
من همون جزوه قبلیشو دارم که بچه ها زحمت کشیدن سال پیش اپلود کردن تو باشگاه فک کنم لینکاشم سالمه هر جاش سالم نبود بگن مشکلی نداره منم اونجاها رو اپلود میکنم
اما با توجه به اینکه از اون سال تاحالا کلی کتاب اضافه شده و جزوه ایشونم هر سال اپدیت میشه ما همه.منتظریم شما زحمت بکشی اقلا بخش های جدیدشو برامون بزاری بی زحمت
چون کلا اینکه از یکی انتظار داشته باشیم 1500صفحه رو اپلود کنه خب واقعا توقع زیادیه هر چند سال های پیش یه سری از بچه ها واقعا شرمنده میکردن و حتی این کار رو هم می کردن
اما خب بخشهای جدیدی که به جزوه ایشون اضافه. شده شاید تا اخر سال که میرین پیششون فوقش بشه 100 یا 150 صفحه
به هر حال ما همه.چشم امیدمون به شماست چون انگار بقیه کلاس نمیرن🌹

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همون جزوه قبلیشو دارم که بچه ها زحمت کشیدن سال پیش اپلود کردن تو باشگاه فک کنم لینکاشم سالمه هر جاش سالم نبود بگن مشکلی نداره منم اونجاها رو اپلود میکنم
اما با توجه به اینکه از اون سال تاحالا کلی کتاب اضافه شده و جزوه ایشونم هر سال اپدیت میشه ما همه.منتظریم شما زحمت بکشی اقلا بخش های جدیدشو برامون بزاری بی زحمت
چون کلا اینکه از یکی انتظار داشته باشیم 1500صفحه رو اپلود کنه خب واقعا توقع زیادیه هر چند سال های پیش یه سری از بچه ها واقعا شرمنده میکردن و حتی این کار رو هم می کردن
اما خب بخشهای جدیدی که به جزوه ایشون اضافه. شده شاید تا اخر سال که میرین پیششون فوقش بشه 100 یا 150 صفحه
به هر حال ما همه.چشم امیدمون به شماست چون انگار بقیه کلاس نمیرن������
اگر از باشگاه دانلود کردی ... جزوه سال پیش من گذاشتم !!! . هیچ تغییری نکرده فقط خلاصه تر شده ... همون بخون !!! .

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگر از باشگاه دانلود کردی ... جزوه سال پیش من گذاشتم !!! . هیچ تغییری نکرده فقط خلاصه تر شده ... همون بخون !!! .
من از دوستم گرفتم که البته اونم از انتشارات ایوان خانه گرفته بود که فک کنم عین همینه که تو باشگاهه که یه اقایی یادمه اپش کرده بود
حالا جزوه جلسات اولش که 100%یکیه و فقط سوالات ارشد دکترا 93رو هم حتما بهش اضافه کرده که خیلی خوب میشه اگه همون چند صفحشم شما از جزوت زحمت بکشی بزاری اینجا (البته بعد اینکه جواباشو داد)فک نکنم بیشتر از 2 یا 3صفحه بشه تو هر جزوه
احتمالا تغییراتی که جزواتش کرده اضافه شدن نمونه موردیاست و احتمالا اواسط یا اواخر سال بهتون جزوه ای بده که جدیده و راجع به کتاب های جدیده

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از دوستم گرفتم که البته اونم از انتشارات ایوان خانه گرفته بود که فک کنم عین همینه که تو باشگاهه که یه اقایی یادمه اپش کرده بود
حالا جزوه جلسات اولش که 100%یکیه و فقط سوالات ارشد دکترا 93رو هم حتما بهش اضافه کرده که خیلی خوب میشه اگه همون چند صفحشم شما از جزوت زحمت بکشی بزاری اینجا (البته بعد اینکه جواباشو داد)فک نکنم بیشتر از 2 یا 3صفحه بشه تو هر جزوه
احتمالا تغییراتی که جزواتش کرده اضافه شدن نمونه موردیاست و احتمالا اواسط یا اواخر سال بهتون جزوه ای بده که جدیده و راجع به کتاب های جدیده
1
2
بغیر من جزوات اقای سروش نیا سحر و لیلا عزیز اپ کردند ...
حالا نمی دونم چطور شما اینها اقا میدونید ...
جزوات اقای سروش نیا داخل باشگاه خام هستند بغیر از این دو دفتر ...
من خودم تمام جزوات باشگاه دانلود کردم و از تمام جزوات ان خبر دارم !!! .
اقای سروش نیا دفتر ساز های فشاری و مقاومت مصالح و کش - بستی و ... هم دارد !!! .
من چون فقط همین دو دفتر داشتم اپ کردم ... بقیه در باشگاه نیست .
شما بقیه که از ایوانخانه گرفتید اپ کنید ...
چشم ما هم جدیداشو میزاریم !!! .
ولی باور کنید تو این یک هفته هیچ چیز خواستی به ما یاد نداد جز بردار و کابل ... تازه کلاس نکته و تست هم برقرار نشد تا سوالات کنکور با ما کار کند !!! .
شما فکر می کنید اقای سروش نیا کتب جدید گلاب در جزواتشون می اورند ...
مراکز معماری همواره برای کتب جدید اقای گلابچی گارگاه می گذارند !!! ... ان هم در اواخر دوره و نزدیک کنکور !!! .
تازه کتب اقای گلابچی همه شون برای ایستایی و سیستم های ساختمانی نیست !!! .
اکثر مربوط به دروس دیگر فنی است ...
بچه های معماری فقط باید چند کتاب خاص بخونند ...
ان بچه های هنر ساخت هستند که باید همه ی کتابهای گلابچی بخونند ...
تازه جزوات استاد برای کسی که داخل کلاس نیست بدرد نمیخورد !!! ... این چیزی که خودم نتیجه گرفتم ... من جزوه ایشون قبل داشتم ... سال پیش فن 50 زدهم اما حالا تازه سر کلاس ایشون دارم میفهمم من فقط جزوات ایشون حفظ کرده بودم ... چیزی یاد نگرفته بودم !

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

1
2
بغیر من جزوات اقای سروش نیا سحر و لیلا عزیز اپ کردند ...
حالا نمی دونم چطور شما اینها اقا میدونید ...
بودن یه سری کسای دیگه هم حالا چه فرق داره!!!!دعوا که نداریم دوست خوب:)
دوست نداشتینم نزارین خب بخش های جدید رو شاید وقت ندارین زور نیست که;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا