سلام
من همچنان ب دلیل کسالت نمیتونم برناممو پیش ببرم
واسه شفای همه بیمارا دعا کنید
موفق باشید
موفق باشید
سلام
موفق باشید
سلام
موفق باشید
منم برنامم 12 روزی عقب افتاده .... برناممو عوض کنم یا همش سعی کنم برسونمش؟؟؟؟
اگه نسبت به توان و انرژی و وقتی که دارین بلند پروازانس.....پس تغییرش بدین ولی اگه شما یه کوچولو تنبلی میکنی یا عملی شبیه این!!!!سعی کنین برنامتونو کامل کنین
فک کنم بلند پروازانس.....از توانم خارجه یکم ...البته تنبلی ام میکنم......
دقیقا استاد رستمی هم اینو گفت ... برنامه طوری بریزید که بتونید انجام بدهید ... شما لازم نیست همه منابع بخونید ... یک تعداد منابع با کیفیت عالی بخونید ... کلا میانگین درصد های ما باید 60 - 50 باشد تا جای خوبی قبول شویم ... یک عده 100 منابع میخونند و 50 - 60 میزنند ... یک عده 50 درصد منابع میخونند و 60- 50 میزنند !!! کدوم بهتره ؟!ببین ضربه که یک برنامه رویایی و سنگین و مافوق توان ادم بهش وارد میکنه از هر چیز دیگه بدتره میدونی چرا چون همچین برنامه امید ادم نابود میکنه با عدم موفقیت در اون ، ببین کسی که برنامه سنگین برا اول کارش میزاره انجامش هم بده اخرش دلسرد میشه این باید قبول کد چون شما زورتون الان میزنید ولی اون موقع که باید همه توانتون بزارید بی میل میشید باور کن این جدی میگم
سلام.salam timaj mishe baraye manabe be man komak koniddddd???man vaghean nemidunam chi bekhunam va reshteye lisans man memari nist
سلام بچه ها
من معمار نیستم اما امروز بعد از مدتها وارد سایت شدم تا ازشما دوستان گل معمار بپرسم بازار کار رشته معماری چطوره ؟
برای کسی که میخواد وارد ترم 3 بشه ، چه پیشنهادی دارین ؟ چه مواردی رو حرفه ای و خوب یاد بگیره تا برای بازار کار و اینکه معمار موفق و خوبی باشه به دردش بخوره
اگر لطف کنین و پیغام بزارین برام ممنون میشم ، چون نمی خوام تاپیکتون بهم بریزه و اسپم بشه
با سپاس
بعد ی سوال کلاس زبان چطوره؟ینی میاد بهتون چی میگه لغت یاد میده؟مهارت یاد میده؟کلن چی داره برا گفتن؟نمیتونم تصور کنم کلاس زبان برا کنکور چ مدلیهدقیقا استاد رستمی هم اینو گفت ... برنامه طوری بریزید که بتونید انجام بدهید ... شما لازم نیست همه منابع بخونید ... یک تعداد منابع با کیفیت عالی بخونید ... کلا میانگین درصد های ما باید 60 - 50 باشد تا جای خوبی قبول شویم ... یک عده 100 منابع میخونند و 50 - 60 میزنند ... یک عده 50 درصد منابع میخونند و 60- 50 میزنند !!! کدوم بهتره ؟!
بچه ها برای زبان کتاب زبان عمومی ارشد رستمی خیلی خوبه ... پس بالاخره شد رستمی؟آخه من هنو زبان ارشد هیچی نخریدم.حالا کتابش چیا داره؟گرامر لغت داره...البته 504 دام و لغتای تافل هم شرو کردم..میخام بدونم کتاب رستمی چی داره ک عالیه.توضیحات خوبی داره؟
عالی ...
قبل مطالعه فصل صفرشون بخونید ...
اگه می تونید فایل صوتی کلاس رستمی از بچه ها بگیرید...از کدوم بچه ها؟ ... بچه ها صداشو ضبط می کردند ...
سلام ستاره...بچه ها من واقعا مشکل برنامه ریزی دارم میشه بگین چطور برا خودتون برنامه میزارین؟ و چه منابعی رو فقط قراره بخونین (چون همشو که نمیشه رسوند)
Help me!
بچه ها من واقعا مشکل برنامه ریزی دارم میشه بگین چطور برا خودتون برنامه میزارین؟ و چه منابعی رو فقط قراره بخونین (چون همشو که نمیشه رسوند)
Help me!
سلام شیرین عزیز.بچه ها یه سوال:
شما که میگین مثلا یه درس از 504 خوندم منظورتون فقط لغتاشه یا کل درس و میخونین؟؟؟مثل ریدینگ و مترادف متضاد و....
من تو لغات تا در 14 پیش رفتم ولی دیدم ریدینگا خودشون یه پا لغتن!!!گذاشتمش کنار
شما چجوری میخونین؟؟![]()
زبان عمومی علم محوربعد ی سوال کلاس زبان چطوره؟ینی میاد بهتون چی میگه لغت یاد میده؟مهارت یاد میده؟کلن چی داره برا گفتن؟نمیتونم تصور کنم کلاس زبان برا کنکور چ مدلیه
ممنون.
سلام شیرین عزیز.
منم با همه جی میخونم 504 رو.البته تا درس 5.
ولی انقد ک بچه ها گفتن ما لغتو میخونیم فقط ی کم دارم این مدلی میخونم ببینم چ طعمیه. و دوباره میرم رو متنا.
چون ب نظر من زبانو باید تو متن یاد گرفت و کاربرد لغات در متن.
تازه تافل رو هم امروز تو memriseee خوندم ..چون کتابشو ندارم هنو.بامزه بووود.
بچه ها باورتون میشه من تا حالا نخابیدم...از ساعت 10 صب دیروز تا حالا بیدارم حتی دریغ از ی چرت کوتاه ..ی قیلوله...هیچ.
تازه ن اینکه خیلی اوضام تو برنامه ریزی خوووبه ...5 شنبه جمعه رو ب خودم استرااحت دادم...(از قانون برنامه ابرام 412 یاد گرفتم)
البته همچین استراحتم نیستا فقط خیالم راحته ک ب درس و کتابکنکور فک نمیکنم.
برا اسکیس و برا طراحی نظام مهندسی و کار خودمون دیگه...![]()
یعنی 19 ساعت نخوابیده؟؟ممنون از راهنماییت عزیزم...خسته نباشی....برو بخواب دیگه بسه![]()
کاش میشد از جزوه گرامرتون که بهتون میگه یه عکسی میگرفتید برامون،کتابش که مثنوی مولاناست بخش گرامرش 10سالم پشت کنکور بمونیم نمیشه بخونیمش کاملزبان عمومی علم محور
زبان تخصصی تکنیک محور
سر کلاس زبان عمومی به ما گرامر و لغات سال های گذشته کنکور و 504 یاد میدهد ...
شیوه یاد دادن لغت با ریشه و پسوند و پیشوند ... که اگر شما لغت نااشنا هم در کنکور دیدید با توجه به هم ریشه بتوانید معنی ان را بدهید ...
امتحان زبان عمومی هم می گیرد ...
زبان تخصصی هم تکنیک ها یاد میدهد و امتحان درک مطلب میگیرد ...
به ما داخل کلاس از روی کتاب درس میدهد ... من خودم نت بر نمی دارم ... فقط جاهای مهم کتاب خط می کشم ...کاش میشد از جزوه گرامرتون که بهتون میگه یه عکسی میگرفتید برامون،کتابش که مثنوی مولاناست بخش گرامرش 10سالم پشت کنکور بمونیم نمیشه بخونیمش کامل![]()
من همون جزوه قبلیشو دارم که بچه ها زحمت کشیدن سال پیش اپلود کردن تو باشگاه فک کنم لینکاشم سالمه هر جاش سالم نبود بگن مشکلی نداره منم اونجاها رو اپلود میکنمبه ما داخل کلاس از روی کتاب درس میدهد ... من خودم نت بر نمی دارم ... فقط جاهای مهم کتاب خط می کشم ...
شما هم لطفا از روی جزوات کامل سروش نیا که دارید عکس بگیرید و بگذارید بچه ها استفاده کنند ... هر چند که من کلاسش میروم اما فکر کنم بدرد بقیه بخوره !!! .
اگر از باشگاه دانلود کردی ... جزوه سال پیش من گذاشتم !!! . هیچ تغییری نکرده فقط خلاصه تر شده ... همون بخون !!! .من همون جزوه قبلیشو دارم که بچه ها زحمت کشیدن سال پیش اپلود کردن تو باشگاه فک کنم لینکاشم سالمه هر جاش سالم نبود بگن مشکلی نداره منم اونجاها رو اپلود میکنم
اما با توجه به اینکه از اون سال تاحالا کلی کتاب اضافه شده و جزوه ایشونم هر سال اپدیت میشه ما همه.منتظریم شما زحمت بکشی اقلا بخش های جدیدشو برامون بزاری بی زحمت
چون کلا اینکه از یکی انتظار داشته باشیم 1500صفحه رو اپلود کنه خب واقعا توقع زیادیه هر چند سال های پیش یه سری از بچه ها واقعا شرمنده میکردن و حتی این کار رو هم می کردن
اما خب بخشهای جدیدی که به جزوه ایشون اضافه. شده شاید تا اخر سال که میرین پیششون فوقش بشه 100 یا 150 صفحه
به هر حال ما همه.چشم امیدمون به شماست چون انگار بقیه کلاس نمیرن������
من از دوستم گرفتم که البته اونم از انتشارات ایوان خانه گرفته بود که فک کنم عین همینه که تو باشگاهه که یه اقایی یادمه اپش کرده بوداگر از باشگاه دانلود کردی ... جزوه سال پیش من گذاشتم !!! . هیچ تغییری نکرده فقط خلاصه تر شده ... همون بخون !!! .
1من از دوستم گرفتم که البته اونم از انتشارات ایوان خانه گرفته بود که فک کنم عین همینه که تو باشگاهه که یه اقایی یادمه اپش کرده بود
حالا جزوه جلسات اولش که 100%یکیه و فقط سوالات ارشد دکترا 93رو هم حتما بهش اضافه کرده که خیلی خوب میشه اگه همون چند صفحشم شما از جزوت زحمت بکشی بزاری اینجا (البته بعد اینکه جواباشو داد)فک نکنم بیشتر از 2 یا 3صفحه بشه تو هر جزوه
احتمالا تغییراتی که جزواتش کرده اضافه شدن نمونه موردیاست و احتمالا اواسط یا اواخر سال بهتون جزوه ای بده که جدیده و راجع به کتاب های جدیده
امروزه چی بازار داره ک این دومی باشه....شما با علاقه و استعدادتون پیگیر هر چی بشین توش ب موفقیت میرسین