از چه لحاظ آرزو جان؟؟؟
جفتتون خبلی خوشحالینمهسا راست ميگه از چه لحاظ آرزو خانوم؟؟؟؟؟؟؟
شوخی کردم از همه لحاظ وقت واسه گفتن نیست
از چه لحاظ آرزو جان؟؟؟
جفتتون خبلی خوشحالینمهسا راست ميگه از چه لحاظ آرزو خانوم؟؟؟؟؟؟؟
چرااااااااااااا؟جفتتون خبلی خوشحالین
خب دیگههههههههه!
این استعداد میخواد که ما هم داریم!!!
شما هم داری بسم الله..............
اي جاويد نامرد. حالا كه بابام انداختت جلوي ببرا ميفهمي نامردي يهني چي؟خب ما مگه مسخره مردميم؟؟؟
برو تو خونه بينم دم در بده....
دستت درد نکنه آرزو خانوم.من از شما دفاع می کنم اونوقت شما سنگر رو خالی میکنی؟جفتتون خبلی خوشحالین
چی چی رو تبریک میگی؟تازه از خواب بیدار شدی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!تبریک میگم/
نه ببر چي چيه؟اي جاويد نامرد. حالا كه بابام انداختت جلوي ببرا ميفهمي نامردي يهني چي؟
مگه اينجا دادگاه كه تو از آرزو دفاع ميكني؟دستت درد نکنه آرزو خانوم.من از شما دفاع می کنم اونوقت شما سنگر رو خالی میکنی؟
مرسيتبریک میگم/
منم مهسا رو ميخام ...... مثلث عشقي تشكيل شد ...منتظر خون و خونريزي باشيد ....
خوب ملتو سر کار گذاشتیدا !
سرکاری بابا...مثه اینکه من دیر رسیدم
جاوید جان مهسا خانوم مبارک باشه ایشاا... 120 سال با هم زندگی کنید (به قول قدیمیا به پای هم پیر شید)
نه آرزو جان فکر کنم جدی جدیه.البته همیشه شوخی شوخی جدی میشهسرکاری بابا...
نه آرزو جان فکر کنم جدی جدیه.البته همیشه شوخی شوخی جدی میشه
دست به دلم نذار که خین خینه اما همون بهتر که رفت اون خیلی شکاک بود مهرداد جان دست بکار شو یکی دیگه را برام پیدا کنافشین انقدر دست دست کردی که مهسا رو بردددددددن
سرت بی کلاه موند
دست به دلم نذار که خین خینه اما همون بهتر که رفت اون خیلی شکاک بود مهرداد جان دست بکار شو یکی دیگه را برام پیدا کن
من يعني محمدجاويد(جاويد) ومهسا 1366 تصميمي داريم بعد از توافقات...........با هم مزدوج بشيم..........آره من خواسته بودم قدش رو افزايش بده............آره بچه ها ميگن اين شتري كه در خونه هر كي ميخوابه.................البته اگه هم افزايش نده مهم نيست .......چون من خودش رو ميخوام.................بلند ميگم بشنوه .خووووووووووووووووودش رو ميخوام..............حالا بروبچ ديدن من يعني جاويدي كه اين حرفا رو به مسخره ميگرفت .........به دام عشق افتاده...............اي روزگار عجب كارهاي داره.................
خب عمراً نميزارم بره زير تيغ جراحي...............ايشاالله همتون رو برا عروسي دعوت ميكنم..............
حالا هر كي پيشنهادي داره گوش ميكنم........منظورم از تجربياتتون استفاده ميكنم
مبارکه...........................درود بر شما جوانان شجاع...................
جددددددددددددددیه اقا جاوووووووید؟؟؟؟؟
مهسا خواهر من میخواد عروس بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟