من مهسا 1366 تصميم داريم...؟!!!!!

iman.mpr

عضو جدید
مرسی دوست من.......
ما خودمون محتاجیم به دعا ...ولی به چشم حتما دعا میکنیم اگه قابل باشیم...

اونا که درستم باشه مهم نیست ...
چون من با گذشته اش کاری ندارم...
قرار از حالا به بعد بشه جاوید مااااااااااا!
یعنی اینقدر گذشته اش برات مهم نیست؟!!!
پس چه چطور ؟؟
نه جدی خیلی جالب شد واقعا چطور؟؟؟؟؟؟؟

iman.mpr

عضو جدید
اما جواب ندادین که چرا گذشته مهم نیست(چه خوب چه بد) به چه قیمتی؟؟؟
واقعا مهمه بگید چراااااااااااااااااااااااااااااااااااا:question::question::question::question::question::question::question:

farane67

عضو جدید
به به مبارکهههههههه.......:w33:
به سلامتیییییییییییی.........:w33:
کی شیرینی بخورییییییم ؟؟؟؟:w33:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما جواب ندادین که چرا گذشته مهم نیست(چه خوب چه بد) به چه قیمتی؟؟؟
واقعا مهمه بگید چراااااااااااااااااااااااااااااااااااا:question::question::question::question::question::question::question:
این حرف رو که خیلی هم جدی نگفتم...
چون شخصیت آدم تو گذشته اش ساخته میشه...
ولی یه چیزایی هست از گذشته که ندونستنش و بی توجه بودن بهشون خیلی بهتره البته این در شرایطیه که طرف واقعا اون گذشته تلخ رو کنار گذاشته باشه...
البته اینها هیچ ارتباطی به جاوید نداره...
شما پرسیدی واقعا برات مهم نیست منم میگم اون گذشته ای که نخواد دیگه تکرار بشه نه برام مهم نیست...

شيته گيان

عضو جدید
کاربر ممتاز
جاااااااااوید بیا که دارن زیرآبی میرن واست...
بقیه زناش؟؟؟:surprised::eek:
مگه چندتا زن داشته؟؟؟
من یکیشو میدونستم ولی وقتی میگی بقیه حتما یه چن تایی هستنننننننن!!!:surprised::surprised::surprised:

مگه بهت نگفته مهسا راستش من بهش قول داده بودم كه نگم ولي چيميشه كرد ديگه بايد هميشه حقيقت رو گفت راستش بچه كوچيكش همسن توه :biggrin::biggrin:

AM_mech

عضو جدید
به به باز عروسي شد من بعد شام رسيدم !!!!!!!!! تبريك مخصوص بچه ها... بخصوص هم رشته ايي مكانيك شاد باشيد

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبریک تبریک تبریک

طبق تجربه خودم که پس از چند سرماخوردگی خفن و شکستگی پا و دست به دست آمده مهمترین چیز در زندگی سلامتی است.

پس آرزو میکنم در کنار هم سلامت و شاد باشید . تا آخرش.:gol::heart::gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط امیدوارم مثل ماجرای ندا و امیر که سال پیش همین موفع ها داشتیم نشه!!!(فکرکنم همه یادشون باشه!)
که جفتشون ...بگذریم منم تبریک میگم به نوبه خودم هرچند هیچکدوم از دو عزیز رو نمیشناسم
نترس نميشه مرسي از تبريكت....
بابا این جاوید مشکل داره...باور نکنید...یه چی میگه!!

مگه نه جاوید؟؟؟
خودت مشكل داري اونم اساسي ..........هان چون بهت قول ازدواج ندادم........ونجرفتمت ناراحتي ؟؟؟
ههههههههه:surprised::D

reyhoon

عضو جدید
اگه سره کاری باشه مجبوورتوون میکنم با هم جدی جدی ازدواج کنیداااا......(البته خودم میدوونم سره کاریه):w16:
حالا خود دانید....:w05:

ر.میرعماد

عضو جدید
من باز هم فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به ویژه راه اندازی ان قریب نیرو گاه بوشهر و بالاخص اعلام نتایج کنکور رو خدمت همه هم باشگاهی های عزیز تبریک عرض می نماییم. همین.!!!!:gol:

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
(( جاوید تو هم؟؟؟ )) فقط خواستم تعداد د فعاتی که این جمله تکرار شدو بیشتر کنم , هدف دیگه ای نداشتم :d