بچه ها سلام یه راهنمایی به من بکنید ممنون میشم
من مجاز شدم اگه اسکیس هم قبول شم و واسه ثبت نام دعوت شم بعد نرم میتونم ترم بهمن برم؟؟
اخه هنوز درسم تمام نشده 5 واحد دارم ):
چی میشه؟؟؟؟
چرا دوست عزیز.فراگیر معماری داره.2ساله.جدا از سراسری هست.دفترچش مهر میات.ببخشید مگه ارشد پیام نور از کنکور سراسری جداست؟ما تو کنکور سراسری پیام نورم انتخاب کردیم
اگه منظورت فراگیره که معماری نداره
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد از آغاز ثبتنام داوطلبان در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد در اواخر شهریور ماه خبر داد و با بیان اینکه کلیه پذیرفته شدگان و پذیرفتهنشدگان دورههای کارشناسی ارشد میتوانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند، اظهار کرد: سعی میشود تا قبل از 15 مهر نتایج تکمیل ظرفیت اعلام شود و 8000 نفر در این دوره پذیرفته میشوند. اقبالی با بیان اینکه امسال ظرفیت خالی نداشتیم، اظهار کرد: امسال 12 درصد افزایش ظرفیت داشتیم که به دلیل افزایش رشته محلها ایجاد شده است.
http://arshadonline.ir/Pages/News-__تکمیل_ظرفیت___ارشد__دانشگاه_آزاد-467.aspx
می تونی بریسلام دوستان یک سوال من تکمیل ظرفیت سال پیش بهمن ماه بندرعباس قبول شدم ولی نرفتم کلا ..الان میتونم برم یا باید شهریه ثابت و پرداخت میکردم؟
منظورشون از پذیرفته نشدگان چه کسانی هست؟ اونایی که توی اسکیس پذیرفته نمیشن یا اونایی که همون مرحله اول پذیرفته نشدن؟
آهان پردیس ها رو تو مدرک واسه آزاد ذکر نمیکنند میزنند علوم تحقیقات رشت. اطلاعات دیگه هم ندارم با عرض شرمندگی از آزادش از مهدی جان بپرس
مگه میشه؟دوستان عزیز به آمار دانشگاه دقت نکنید... پارسال رفتیم دانشگاه،کاشف به عمل اومد که 20 نفر آخرین نفر قبولی داریم!!! 20 نفر رتبشون 224 بود!!!!!!!!!!!!
من که رتبم 80 شده،چقدر شانس قبولی دارم؟تا تهران 40هزاااار تومان باید بدم.فکر کنم هزینه رفت و آمد با اقامت یک شب در تهران 200هزار بشه.ارزش داره؟
شما این دانشگاهی که قبول شدبد ثبت نام کنین
بعدش تکمیل ظرفیت شرکت کنین ، اگه تو تکمیل قبول شدین میرید دانشگاه جدید ، اگه هم نشدید که دانشگاه اولی پا برجاست
لطف کردین... پس حتما باید ثبت نام کرد... اگه تکمیل ظرفیت قبول شه شهریه رو پس میدن؟
هنوز با مرخصیم موافقت نشده،ممکنه نرم.چون من تو سایت دانشگاه که رفتم 20نفر بیشتر نمیخواست،با این همه هزینه احتمال قبولیم کمه،چون برای اسکیس هم خوب تمرین نکردم.من فقط شیراز رو انتخاب کردم که کارم رو از دست ندم،نه اینکه برم تهران یا جای دیگه.نظر دوستان چیه؟
سیستم مالی دانشگاه آزاد یکپارچه هستش، شما چون قبلا ثبت نام کردین ، دیگه لازم نیست هزینه ای بدید و میرید دانشگاه جدیدتون ثبت نام میکنین
مگه میشه؟
یعنی چی؟
خب این که عجیب نیست، ترازشون برابر بوده، تو خیلی از رتبه ها پیش میاد.مگه میشه؟
یعنی چی؟
آره بخدا..دروغ نمیگم.. یکی تو کلاس تو جمعمون گفت من خیلی خوش شانسم! چون آخرین نفر قیولی ام!! بعد یکی از بچه ها گفت خالی نبند آخرین نفر قبولی منم با رتبه 224 (علوم تحقیقات قزوین) ..کارنامه ها رو آوردن دیدیم آخرین نفر قبولی چند نفر داریییم!!!!!