سلام
دوستان یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده .. تصویر روی جلد این کتاب!!! به نظرتون مفهومش چیه؟
من فکر میکردم تصویر اصلی روی کتاب هم همینه .. ولی عکس های زیر رو توی اینترنت پیدا کردم که ارتباطشون با موضوع کتاب پُر واضحه.
عکسهاش جالب بود اما تا کتاب رو نخونی مفهومی نداره ، حتی باخوندن چکیده هم بی مفهومه
در ادامه بیشتر توضیح می دم
سلام دوستان
اول از همه به دوست عزیزمون : i am... بابت عنوان جدیدش: کاربر فعال تالار کتابخانه ، تبریک میگم
انشالله تالار با حضور شما عزیزان پربارتر بشه
یه نکته هم راجبه نام کاربریت ،
هر وقت میخونمش دلم میخواد جمله رو کامل کنم :دی
منم تبریک می کم به ای ام با سه نقطه، من نیز هم دلم می خواد جملشو کامل کنم
حداقل یه اسم مستعار
لطفا!
نوشتن آی ام با سه نقطه خیلی طول می کشه
و ظاهرا کار خود انتشارات ایران هست ( ممنون میشم یکی مشخصات کتابو بذاره)
و همونطور که در تاپیک دیگه بحث کردیم در زمینه ی طراحی جلد کتاب خیلی خیلی افتضاحیم :| ( لغت مناسب تر ازین نیافتم!)
من هم این ها رو پیدا کردم
البته به زبان انگلیسی هست:
ما به قول شما افتضاحیم که مناسبترین لغته
اما شخصا این دو جلد منتشر شده سالهای اخیر رمان زندگی در پیش رو ، رو خیلی ترجیح می دم به جلد رمانهای فعلی داخلیمون (دیدین یه چشم و ابرو می زارند ؟
یه خزان و صحنه ی برفی و ... که کلا دوست داری بری تو انتشاراتی ها و یه دور جلدها رو نگاه کنی و روحیه ت تغییر کنه !)
عکس رو از روی عکس یادگاری آی ام با سه نقطه کراپ کردم
بچه ها راستش من روز اولی که عکس رو جلد این کتاب رو دیدم چون تو سایز کوچیک بود برام واضح نبود و چون کتاب معرفی شده و با پی دی اف پیش می رفتم جلد برام تاثیر چندانی نداشت
اما در عکس یادگاری اقای پوریا نسبت بهش کنجکاو شدم
می دونید
شاید عکسش یکم درسناک باشه اما خیلی مفهومیه (مفهومی از نوع ایرانی البته )
محتوای کتاب در همه ی فرهنگها اگرچه وجود داشته اما مورد نکوهش بوده در جوامعی حضور اجتماعی افراد مطرح شده در داستان رو قبول می کردن و در جوامعی هم حضور اجتماعی این افراد رو قبول نمی کردند
اون دستهای سیاه و ژست خاص انسانی در تصویر چکیده ای واضح از کتابه اما از نوع ایرانی !
این عکس رو هم سارا برام فرستاده
عکس دوم ، طرح رو جلد چاپ 92 این کتاب هست !
در واقع همونقدر که تصویر اول خواست در لفافه موضوع رو مطرح کنه ، این تصویر موضوع رو شفاف کرده !