ميگن خانم ها دوست دارن شوهرشون مقتدر باشه هيچ ضعفي از خودش نشون نده.از طرفي خانم ها دوست دارن شوهرشون عاشقشون باشه و با احساس باشه.
چگونه مرد مي تواند هم مقتدر و با اراده باشند و هم نیازهای عاطفی همسرش را برآورده کنند.و عشقش را به او ثابت نمايد؟
در كجا و در چه زماني بايد با همسر با اقتدار برخورد كرد و در كجا و چه زماني بايد با اقتدار؟
پذيرفتن يا نپذيرفتن چه خواسته هايي نشانه اقتدار يا با احساس بودن است؟
مي دونين چطوري؟؟؟
به من ميگن خيلي با احساس برخورد مي كني و اقتدارت كمه.اين اقتدار يعني چي؟چگونه بايد برخورد كنم تا مقتدر باشم؟
اگر متاهل هستين چه تجربه اي داريد؟
اگر مجرد هستيد چه ذهنيتي در اين رابطه داريد؟چه انتظاري از همسر آيندتون داريد؟
دوست عزيزم اين سوال شما خيلي سوال خوبه من خوشحالم كه به هر حال بتونم خدمتي بهتون كرده باشم ....
من تو اين مورد يه نظر خواصي دارم كه شايد به نظر كمي عجيب و غير قابل قبول باشه ولي اين نظر آزمايشش رو پس داده و مطمئنا كار مي كنه
اون هم اينه :
اقتدار مردونه يعني كه شما هيچ احتياجي به همسرتون نداشته باشين يعني كاراي شخصيتونو خودتون انجام بدين به معناي كلمه تمام وظايف يك مرد از ديدگاه اسلام رو انجام بدين
از همسرتون سعي كنين هيچوقت انتظاري نداشته باشين حتي وقتي از سر كار برميگريدن خونه و احساس خستگي شديدي مي كنين ازش چاي نخوايين
سعي كنين كاراي خونه رو خودتون انجام بدين ( نگفتم بهش كمك كنين گفتم سعي كنين خودتون انجام بدين )
هميشه تو مشكلات اولين كسي باشين كه سينه سپر مي كنه
مخصوصا يه نكته ديگه اين كه سعي كنين لباساتونو هم خودتون بشورين اين كار خيلي ساده ايه چون معمولا ماشين لباسشويي هست فقط كافيه لباسارو
بريزين توش و روشنش كنين و يه پيچش رو ببيچونين به همين سادگي و اما اگه ماشين لباسشويي ندارين كه خيلي بعيد مي دونم نداشته باشين با دست
سعي كنين اما اگه باز نتونستين كلش رو بشورين حتما لباس زيرتونو خودتون بشورين ...
هميشه وقتي كه از سر كار برمي گردين اولين جايي كه مي رين حموم باشه ...
ريشتونو كه مي زنين خيلي مواظب باشين كه مو ها توي سينك روشويي يا هرجاي ديگه باقي نمونه ...
اين كارا از نظر زنا خيلي چندش آوره واسه همين اگه بهش بر بخورن خيلي بدجوري از چششون مي افتين
و همينطور بزرگترين اقتدار اينه كه براي خودتون زندگي كنين و حرف اطرافيان هيچوقت روتون تاثير نذاره
به هيچ وجه تحت تاثير حرف اونايي كه مي گن زن ذليل قرار نگيرين چون اين يه بلاي واقعا خانمان سوزه و اصلا انصاف
نيست كه شما به خاطر يه كسي كه با شما دشمني داره به همسرتون كه روح و جسمشو در اختيارتون گذاشته و
شما رو به عنوان بهترين دوست و همراه زندگيش انتخاب كرده سخت بگيرين و بچه بازي در بيارين
خلاصه بايد به معناي كلمه لكوموتيو قطار زندگي باشين اونوقت مي بينين كه هر طرفي برين همسرتون با كمال عشق و اعتقاد همراهتون مي ياد
و يه نكته ديگه اينكه هميشه سعي كنين اول خدا رو دوست داشته باشين بعد همسرتونو يعني همسرتونو به خاطر خدا دوست د اشته باشين
اين ها رو كه رعايت كنين من تضمين مي كنم كه شما مي تونين يه زندگي كاملا ايده آل داشته باشين و حتي به جايي مي رسين كه هميشه كانون توجهات
همسرتون مي شين و هميشه براي ديدنتون لحظه شماري مي كنه ...
عشقم اتوماتيك پشت سر اين قضيه به شكل واقعا شكوهمند بوجود مي ياد ...
سخته ولي ممكنه
البته مي بخشين كه من يه جورايي گنگ حرف زدم
راستش شما درست دست گذاتشي رو بحثي كه واقعا خيلي بزرگه و من تو برنامه هاي آينده ام دارم كه حتما يه كتاب تو اين زمينه بنويسم يعني واقعا مي طلبه كه يه كتاب بدم خدمتتون تا چند تا جمله ساده
مي بخشين سرتونو دردآوردم ان شا الله
هميشه موفق موفق موفق و خوشبخت خوشبخت خوشبخت باشين .....