چه جالب تهمت میزنید
موافقققققققم
خیلی جالبهچه تهمتی می زنم ؟ به نظر شما این خانوم با حجاب هستن ؟
چه تهمتی می زنم ؟ به نظر شما این خانوم با حجاب هستن ؟
خیلی جالبه
شما مثلاً ادعای مسلمونی دارین؟!
واقعاً جالبه.....
چه جالب تهمت میزنید
شما به این میگین با حجاب ؟! قابل تحمله ؟ بله چون خوشگله ! دل نوازه مگه نه ؟
صد رحمت به اونایی که چادر سرشون نیست و ارزش چادر رو پایین نمیارن !
صد رحمت به اونایی که مانتو و مقنعه ی گشاد و تیره می پوشن و آرایش نمی کنن !
آزاده نامداری خودش مظهر بی حجابیه ! غرق آرایش ! شال و مانتو های با رنگای جیغ و شاد ! شما به این میگین حجاب ؟ ایشون فقط چادر رو مسخره کرده ! همین !
من هیچ ادعایی ندارم
شما بگو من چه تهمتی زدم ؟
من به این که ایشون رو برای حجاب مثال زدن اعتراض دارم
اگه منظور از حجاب پوشش باشه کامل هستش
ولی نوع پوشش یا همون کیفیت مناسب انتخاب نشده
البته منم از اجراهای ایشون انتقاد شدید داشتم
که الحمدالله دیگه تو تلویزیون ندیدمشون
متاسفانه سینما و تلویزیون خیلی با این مشکل مواجه هستش و در ترویج اون نقش زیادی داره
من چادر سر میکنم
ولی پوشیدن چادر آسون نیست واقعا خیلی سخته ! خصوصا وقتی در اقلیت باشی ! ولی از اون سخت تر ، تحمل سنگینی نگاه نا محرم و برانداز کردن اندامته ! احساس عدم امنیت !
و بدترین بی حجابی ، بی حجابی در رفتاره ! پوشیده بودن ظاهری کافی نیست !
صد رحمت به اونایی که چادر نمی پوشن ولی با حیا و سنگین و ساده پوش هستن !
این پوشش کامل نیست
شما وقتی چنین بحثی رو شروع فرمودین بهتر بود یه تعریف از حجاب اسلامی میزاشتین
قرار نیست من و دیگران در مورد حدود حجاب نظر بدیم
حجاب کامل خیلی نکته های ظریف داره
مثلا پوشش موها و گردن و باز بودن گردی صورت فقط در صورت عدم وجود آرایش هست
همینطور عدم پوشش دست ها از مچ ، فقط در صورتی مجاز هست که انگشت ها و ناخن ها عاری از آرایش باشه یعنی لاک نزده باشه در حالی که انگشتر مجازه
حتی خود پوششی که استفاده میشه نباید زینت داشته باشه
همون ساق دست های بلندی که بعضی خانومای مذهبی می پوشن و تا روی دستشون میاد و به انگشت شصتشون وصل میشه خیلی هاش دارای نقش و نگار و زینته ! اینا رو دست نکنن حجابشون خیلی کامل تره !
همین طور در مورد رنگ شال و مقنعه و مانتو
شما به چه اجازه ای به این صراحت این حرف ها رو میزنید ؟!
شما از کجا میدونید خانم نامداری چادر رو مسخره کرده ؟!
آرایش میکنه ؟! اونقدر زیاد که زننده ست ؟!
شال رنگی میپوشه ؟! کجای اسلام گفته لباس رنگی نپوشید ؟! چرا کاسه ی داغ تر آش میشید شما ؟!
الان همین آواتار شما دیگه آخر باحجابیه ؟!
شما که به قول خودتون هیچ ادعایی ندارید این خانم رو بیخیال بشید ! سرتون به کار خودتون باشه !
قضاوت در مورد آدما فقط و فقط کار خدا ست ! نه من و شما ! فقط خدا ست که میتونه در مورد حجاب این خانوم نظر بده..
شما به چه اجازه ای به این صراحت این حرف ها رو میزنید ؟!
شما از کجا میدونید خانم نامداری چادر رو مسخره کرده ؟!
آرایش میکنه ؟! اونقدر زیاد که زننده ست ؟!
شال رنگی میپوشه ؟! کجای اسلام گفته لباس رنگی نپوشید ؟! چرا کاسه ی داغ تر آش میشید شما ؟!
الان همین آواتار شما دیگه آخر باحجابیه ؟!
شما که به قول خودتون هیچ ادعایی ندارید این خانم رو بیخیال بشید ! سرتون به کار خودتون باشه !
قضاوت در مورد آدما فقط و فقط کار خدا ست ! نه من و شما ! فقط خدا ست که میتونه در مورد حجاب این خانوم نظر بده..
ببخشید این چه تایپیکیه؟؟؟؟
من خودم چادریم..کی گفته تیپ هایی که بقیه میزنن بده؟؟یا کی گفته کفشی با اون پاشنه راه رفتن باهاش سختو بده؟؟ به نظر من جفتش راحته
هرکس خودشو خونوادش فرهنگ و عقیده ی خاصه خودشونو دارن کسی نمیتونه عقیده ی دیگه ایو بهشون تحمیل کنه..
لطفا اینکه یه جامعه به سوی ایمانو اعتدال بررو با حجاب قیاس نکنید اینا همش شخصیه
ببخشید این چه تایپیکیه؟؟؟؟
من خودم چادریم..کی گفته تیپ هایی که بقیه میزنن بده؟؟یا کی گفته کفشی با اون پاشنه راه رفتن باهاش سختو بده؟؟ به نظر من جفتش راحته
هرکس خودشو خونوادش فرهنگ و عقیده ی خاصه خودشونو دارن کسی نمیتونه عقیده ی دیگه ایو بهشون تحمیل کنه..
لطفا اینکه یه جامعه به سوی ایمانو اعتدال بررو با حجاب قیاس نکنید اینا همش شخصیه
خیلی زشته که این تصاویر رو با این الفاظ توی فضای سایبر پخش میکنید
چقدر زشت، کسی که راجع به "زن" اینطوری فکر کنه و بنویسه تکلیفش معلومه، دوست من خودتو گول نزن، لابد ذهنیتت راجع به همه زنها همینه، چه چادری، چه غیر چادری
چقدر زشت، کسی که راجع به "زن" اینطوری فکر کنه و بنویسه تکلیفش معلومه، دوست من خودتو گول نزن، لابد ذهنیتت راجع به همه زنها همینه، چه چادری، چه غیر چادری
منم گفته باشم همه فرمایشات استارتر رو تأیید نمی کنم فقط از این که آزاده نامداری الگوی حجاب بشه خیلی ناراحت میشم !
باهات موافقم دوستم...دور از شان و ادبه
تهمت زدی دیگه
شما به این میگین با حجاب ؟! قابل تحمله ؟ بله چون خوشگله ! دل نوازه مگه نه ؟
صد رحمت به اونایی که چادر سرشون نیست و ارزش چادر رو پایین نمیارن !
صد رحمت به اونایی که مانتو و مقنعه ی گشاد و تیره می پوشن و آرایش نمی کنن !
آزاده نامداری خودش مظهر بی حجابیه ! غرق آرایش ! شال و مانتو های با رنگای جیغ و شاد ! شما به این میگین حجاب ؟ ایشون فقط چادر رو مسخره کرده ! همین !
ضرغامی تاییدش کرده!!تو صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مجری بوده برای شبکه های داخلی و جام جم بعد از اون هم شده تهیه کننده!!! بعد شما میگی حجابشو قبول نداری؟؟؟ یعنی از ضرغامی بهتر تشخیص میدی؟