با سلام،از جايي كه خريدم گفتم مي خوام تو گلدون شيشه اي بكارم اون بنده خدا هم نوع هاي متناسب با هم رو كه رشد زيادي ندارن به من داد و گفت 10روز يك بار اب بده
من اول اوردم كف ظرف ذغال ريختم روش رو براي زهكشي يك لايه ماسه و روي اون خاك مخصوص گياه هاي اپارتماني و به صورت شيب دار كاشتم همون طور كه گفته بود اب دادم خيلي خيلي قشنگ و شاداب بودن بعد يه مدت شروع كردن به پلاسيده شدن يعني ديگه گوشت الود نبودن و حالت جمع شدگي داشتن از يك گل فروش پرسيدم گفت زياد اب دادي اب دادن به كاكتوست رو بكن 20وز تا 1ماه يك بار من اب دادنم رو كم كردم ولي بهتر نشدن از يه گلخونه ديگه سوال كردم گفتن خاكش ايراد داره به من خاك مخصوص كاكتوس دادن اومدم خاك رو كلا عوض كردم ولي كلا چند تاش از بين رفت و الان دو يا سه تاش بيشتر نمونده و اونها هم بي حال هستن اين بود
به نظر شما الان باید چی کار کنم؟ اگه از تراریوم بردارم و جدا جدا بکارمشون درست میشن؟
عکس هاتون رو کجا آپلود کردید؟ چون نمی شه دیدشون! لطف کنید یه جای دیگه آپلود کنید یا همه رو در قالب فایل زیپ Attach کنید!
در مجموع، از ابتدا هم کارتون در موردخاک اشتباه بوده و احتمالاً درب ظرف رو هم بسته بودید و آب بیش از حد (همون 10 روز یه بار)دادید! اطلاعات بیشتر رو می تونید تو این تاپیک ببینید!