با سلام،سلام.
من دوتا از این کاکتوس دارم این شکلیه
برگاش داره میریزه.فقط برگای جوونش مونده. اون یکی هم ساقش سیاه شد از خاک جدا شد. مشکلش چیه؟ قارچه؟ چیکار کنم ک دوباره رشد کنه؟
با سلام،
این گیاه، کاکتوس نیست اما نیازهای مشابهی داره! مهم ترین چیز در مورد گیاه، نیاز زیادش برای نور آفتابه پس جایی قرارش بدید که نور کافی وجود داره. اگه خاکش رو عوض کردید یا گلدون رو بزرگ کردید، شرایط رو به حالت قبل برگردونید. تا زمانی که خاک گیاه خشک نشده بهش آب ندید و مقدار آبی که می دید هم نباید خیلی زیاد باشه!
با سلام،درمورد این کاکتوس هم سؤال داشتم:به نظرتون این گلدان واسه این کاکتوس کوچیکه؟ وقتش شده عوضش کنم؟این نوع کاکتوسا باید توو نور بمونن یا نه؟
توی تاپیکی که گفتم در مورد ترکیب خاک نوشتم! گیاه رو از خاک دربیارید اگه به اندازه ی کافی ریشه داشت از مخلوطی که گفتم استفاده کنید در غیر این صورت از مخلوط کوکوپیت و پرلیت استفاده کنید تا ریشه زایی انجام بشه!خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون.بله.خاکشو عوض کردم.اوایلش سرحال بود اما کم کم اینجوری شد خاکش از نوع معمولیه.اگه ماسه قاطیش کنم به نظرتون خوب میشه؟
باشه.حتما این کارو انجام میدم. خیلی ممنونمتوی تاپیکی که گفتم در مورد ترکیب خاک نوشتم! گیاه رو از خاک دربیارید اگه به اندازه ی کافی ریشه داشت از مخلوطی که گفتم استفاده کنید در غیر این صورت از مخلوط کوکوپیت و پرلیت استفاده کنید تا ریشه زایی انجام بشه!
سلام دوستان تو یکی از سایت های ترکیه عکس این ساکولنت کم یاب پیدا کردم من فک میکردم کاکتوسه ولی تو منع نوشته که ساکولنتخ من که اولین بار دیدم شمارو نمیدونممشاهده پیوست 175398[/QUOT
خیلی خوشکله منم اولین باره میبینم واقعا زیباست.
بی کلام
اخ ادم همچین ژیمنوها داشته باشه دیگه چی میخاد
سلام دوست من من تا حالا متاسفانه 2 تا از اون ژیمونو های پیوندی قرمز خراب کردم واسه همین الان از اونا ندارم ولی بازم میخام یدونه بخرم انشاالله که مال شما همیشه سالم بمونه متاسفانه به کاکتوس ها علاقه ی زیادی دارم واقعا که اعتیاد آورن حالا عکس اونای که یه زمونی داشتم و اونایی که الان دارم میزارم شمام بزارید ممنون میشم. این عکس سال پیشهواقعا که دنیای عجیبیه! من یه دونه صورتی پیوندی کوچیکشو دارم ....
شما هم انگاری به کاکتوس زیاد علاقه دارید؟ چقد کاکتوس دارید؟
البته از همه بیشتر از فرو کاکتوس خوشم میاد من اونو تو یه ضرف یک بار مصرف کاشتم و تو اون گلدانم گذاشتم به ریشه هاش نور نزنه اینجوری زمان ابیاریش خیلی دقیقق میشه فهمید رشد گیاه خیلی زیاد میشه این روش به شمام توصیه می کنم البته به منم یکی از دوستان همینجا گفته بود به هر حال از اشنایی خوشحال شدم شمام عکس بزارید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | کشت و کار کاکتوس ها، گیاه شناسی کاکتوس | گل و گیاهان زینتی | 1 |