مرسی.ارشد سپاهان بهتره یا کتاب ارکان؟
دوستان من با این علم مواد بشدت به مشکل برخوردم....نمیدونم ایا همه فرمول ها رو باید خوند و حفظ کرد؟من فصل 3 رو دارم میخونم که خیلی فرمول داشت و رفتم فصل 4 عیوب و بازم فرمووول...........
کتبی که مجموعه ذروس ساخت رو دارن (سپاهان، ارکان، دو جلدی پارسه، راهیان ارشد و ...) با اینکه بیشتر مطالبشون مشترکه اما هر کدوم شامل نکاتی هستند که دیگری نداره
من توصیه میکنم در صورت امکان همشونو تهیه کنید
راستی با توجه به اینکه احتمالا ما هم دانشگاهی بودیم،جزوه کدوم از استادای خودمون رو 1 نیگاه بندازیم خوبه؟علم مواد صدوق رو بخونم خوبه؟
دوستان من با این علم مواد بشدت به مشکل برخوردم....نمیدونم ایا همه فرمول ها رو باید خوند و حفظ کرد؟من فصل 3 رو دارم میخونم که خیلی فرمول داشت و رفتم فصل 4 عیوب و بازم فرمووول...........
آره ظاهرا هم دانشگاهی بودیم
کتاب صدوق خوبه، در عین حال که خیلی از مطالبو داره اما حجمش مثل کتاب تویسرکانی زیاد نیست اما متنش چندان روان نیست ولی اگر میتونی بخونش
جزوه قالب پرس دکتر دیلمی هم خوبه
به من نرسید که با دکتر پاک درس داشته باشم ولی میدونم جزوه های ایشونم خوبه
خدا خيرت بده ما كه زبونمون مو درآورد ولي كسي گوش نميده هر چي ميگيم بابا فعلا ساخت رو بيخيال شيد باكس هاي ديگه بخونيد بذاريد 2 ماه آخرگوش به حرف نميدن!!!آقایون و خانومها من روزانه علم و صنعت ورودی 91 هستم فقط میگم بهتون اظمینانی به سوالای ساخت نیست باکس های دیگه رو بخونید مخصوصا سیالات و جامدات
آمار و اطلاعات | آمار | دروس آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک |
آمار و اطلاعات | معرفی | معرفی مهندسی مکانیک برای کنکور ارشد |
آمار و اطلاعات | تحلیل | تحلیل سؤالات آزمون سال گذشته رشتهٔ مهندسی مکانیک |
آمار و اطلاعات | معدل | نمره کل، رتبه و تأثیر معدل |
آمار و اطلاعات | تحلیل | تحلیل آزمون کارشناسی ارشد سال گذشته رشته مهندسی مکانیک |
مشاوره آموزشی | روش مطالعه | روشهای عمومی مطالعه |
آمار و اطلاعات | ظرفیت | ظرفیت دانشگاهها در رشتهٔ مهندسی مکانیک |
آمار و اطلاعات آمار دروس آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک آمار و اطلاعات معرفی معرفی مهندسی مکانیک برای کنکور ارشد آمار و اطلاعات تحلیل تحلیل سؤالات آزمون سال گذشته رشتهٔ مهندسی مکانیک آمار و اطلاعات معدل نمره کل، رتبه و تأثیر معدل آمار و اطلاعات تحلیل تحلیل آزمون کارشناسی ارشد سال گذشته رشته مهندسی مکانیک مشاوره آموزشی روش مطالعه روشهای عمومی مطالعه آمار و اطلاعات ظرفیت ظرفیت دانشگاهها در رشتهٔ مهندسی مکانیک
خدا خيرت بده ما كه زبونمون مو درآورد ولي كسي گوش نميده هر چي ميگيم بابا فعلا ساخت رو بيخيال شيد باكس هاي ديگه بخونيد بذاريد 2 ماه آخرگوش به حرف نميدن!!!
ميشه درصد هاتون و رتبتونو اطلاع بديد ممنون ميشم
خدا خيرت بده ما كه زبونمون مو درآورد ولي كسي گوش نميده هر چي ميگيم بابا فعلا ساخت رو بيخيال شيد باكس هاي ديگه بخونيد بذاريد 2 ماه آخرگوش به حرف نميدن!!!
ميشه درصد هاتون و رتبتونو اطلاع بديد ممنون ميشم
سلام بچه .خسته نباشید
باکس ساخت و تولید به شرح زیر رو می فروشم .1-کتاب علم مواد مدرسان مخصوص ارشد.2-کتاب ماشین ابزار مدرسان مخصوص ارشد-3-کتاب هیدرولیک مخصوص ارشد-4-کتاب تولید مخصوص مدرسان مخصوص ارشد.5کتاب مدیریت تولید مدرسان مخصوص ارشد.جزوه ها هم 1-قالب پرس ملایی امیر کبیر دکتر ملایی -2-جزوه تولید مخصوص دکتر عبدا..-3-اندازه گیری امیر عبدا..-4-انیورسال 1و2 دکتر رازفر دو جزوه هستش.همه اینها نو هستش و استفاده نشده.هرکسی بخواد به قیمت خرید میفروشم.تلفنم 09368550230.اولین نفری که بخواد ماله اونه.یا علی
سوالات 90 رو کتاب های سپاهان و مدرسان جواب دادن اما سوالات 91 رو هنوز موسسه جرات نکرده جواب بده من چند روز پیش سوالات 91 رو با پاسخ تشریحی گذاشتم نمی دونم کسی دانلود کرد یا نا اخه زمان اپلودش 10 ساعته بوددوستان کسی میدونه پاسخ تشریحی سوالات ساخت و تولید کنکور ارشد ۹۰ و ۹۱ رو از کجا میشه پیدا کرد؟
میشه لطف کنی و دوباره بذاری، من لینکش رو پیدا نکردمسوالات 90 رو کتاب های سپاهان و مدرسان جواب دادن اما سوالات 91 رو هنوز موسسه جرات نکرده جواب بده من چند روز پیش سوالات 91 رو با پاسخ تشریحی گذاشتم نمی دونم کسی دانلود کرد یا نا اخه زمان اپلودش 10 ساعته بود
جواب هایی که داده متفاوته با کلید سنجش تو روحیت تاثیر می زاره من از وقتی دیدمش به کل اومدیم از ساخت بر داشته شده