به بهدرود بر میم شیمیای دوست داشتنی و عزیز
دوستتون دارم خیلی
همیشه به یادتون هستم
ببین امروز چه خبره
مصطفی خان
خوش اومدی
منم همیشه به یادتم..........
پیش ما بیا بازم
خوشحال میشیم
به بهدرود بر میم شیمیای دوست داشتنی و عزیز
دوستتون دارم خیلی
همیشه به یادتون هستم
آره خدايي يه صفاي ديگه اي داشت... با شهرام و حامد و بهنام و وحيد و .. و و چه پاتوقي راه انداخته بوديم
عجب دفتر و دستك و تشكيلاتي داشتيم ( دودپردازان )
دلم يه جورايي برا اون روزاي تالار يه ذره شده... روزايي كه حداقل 60-70 صفحه به تايپيك اضافه ميشد
يه ويدايي بود كه چاي بياره مريما بودن كه هميشه ضدحال قليونامون بشن
دلم برا همشون تنگ شده
من كه ديگه دستم از بروبچ يه جورايي كوتاه شده.. خودتون يه كاري بكنيدویدایی کی چایی آورد...چرا مغبطه میکنید
چرا منو تو آمپاس میزارید
کمتر سبسطه کنید
......
ویدایی بزرگ شده...ببین چه اصطلاحاتی از این فیلم دودکش یادگرفته
دل منم برای اون روزا یک نقطه شده
پیداشون کنید بیاریدشون
راستش بچه ها از وقتی تاپیکو مدتی بستن دیگه دلسرد شدنمن كه ديگه دستم از بروبچ يه جورايي كوتاه شده.. خودتون يه كاري بكنيد
پس همش زير سر تو بوده هااااااا !!!!!!راستش بچه ها از وقتی تاپیکو مدتی بستن دیگه دلسرد شدن
البته من خودمو تا حدی مقصر میدونم
نخیرتمپس همش زير سر تو بوده هااااااا !!!!!!
سلامسلام مهندسین عزیز کسی از بازیافت پلاستیک چیزی میدونه؟
سلامچی شده اینجا........هعیییییییییی.......
ماروازسیبیل میترسونی
نکن باخودت اینکارو
درودسلام عرض میکنم خدمت همه هم رشتهایهای عزیز
دوستان من ترم ۲ م.شیمی هستم، شرایطم جوریه که میتونم تغییر رشته بدم...
خودم مهندسی نرمافزار رو خییلی دوست دارم و با برنامه نویسی هم کاملا آشنایی دارم و میدونم که میتونم توش موفق باشم...
حالا چون رتبم نمیخورد مهندسی شیمی رو انتخاب کردم و الان میبینم که تون این رشته هم میتونم موفق باشم ولی خوب چه کنم که علاقم به کامپیوتر خیلی بیشتره!
میخواستم نظرتونو بدونم، شماها به عنوان یه مهندس شیمی، با توجه به آینده کاری و وضعیتی که الان تون کشور خودمون و دنیا میبینید و با توجه به علاقهای که من دارم، چه توصیهای میکنید ؟ آیا مهندسی شیمی رو ادامه بدم یا برم نرمافزار رو دنبال کنم؟
این نکته رو هم بگم که احتمالا من تون ایران نخواهم ماند و برای فوق میتونم به آمریکا یا کانادا برم...
خییلی ممنونم که راهنمایی میکنید...
اگه قصد رفتن به خارجو داري، بهت توصيه ميكنم كه رشته خودتو ادامه بدي. كلاس كاري مهندسي شيمي يه سر و گردن بالاتر از رشته هاي ديگه س و حقوق مهندساي شيمي از مهندساي برق و مكانيك بيشتر و پست سازمانيشون هميشه بالاتر از رشته هاي ديگه است. من خودم خارج از كشور زندگي ميكنم و وقتي ازم ميپرسن رشته تحصيليت چي بوده بعد از جواب دادن اصن با يه قيافه هاي جالبي روبرو ميشم كه احساس باحالي بهم دست ميده و يه حساب ديگه روت باز ميكنن چون ميدونن كسايي كه تو اين رشته فارق التحصيل ميشن قدرت مديريت خوبي به واسطه آشنايي با علوم شيمي و مكانيك و كامپيوتر و حتي مختصري از برق رو دارند. ادامه تحصيل تو اين رشته و خارج از كشور آينده خيلي خيلي خوبي داره كه البته از اونجايي كه رشته مهندسي شيمي از گستردگي خاص و منحصر به فردي برخورداره شما هم ميتوني علايق خودتو دنبال كني من هم علاقه بيشتري به مكانيك داشتم و دارم و تو اين رشته راحت تونستم با علائق خودم ارتباط برقرار كنمسلام عرض میکنم خدمت همه هم رشتهایهای عزیز
دوستان من ترم ۲ م.شیمی هستم، شرایطم جوریه که میتونم تغییر رشته بدم...
خودم مهندسی نرمافزار رو خییلی دوست دارم و با برنامه نویسی هم کاملا آشنایی دارم و میدونم که میتونم توش موفق باشم...
حالا چون رتبم نمیخورد مهندسی شیمی رو انتخاب کردم و الان میبینم که تون این رشته هم میتونم موفق باشم ولی خوب چه کنم که علاقم به کامپیوتر خیلی بیشتره!
میخواستم نظرتونو بدونم، شماها به عنوان یه مهندس شیمی، با توجه به آینده کاری و وضعیتی که الان تون کشور خودمون و دنیا میبینید و با توجه به علاقهای که من دارم، چه توصیهای میکنید ؟ آیا مهندسی شیمی رو ادامه بدم یا برم نرمافزار رو دنبال کنم؟
این نکته رو هم بگم که احتمالا من تون ایران نخواهم ماند و برای فوق میتونم به آمریکا یا کانادا برم...
خییلی ممنونم که راهنمایی میکنید...
سلام اقاي مهندساگه قصد رفتن به خارجو داري، بهت توصيه ميكنم كه رشته خودتو ادامه بدي. كلاس كاري مهندسي شيمي يه سر و گردن بالاتر از رشته هاي ديگه س و حقوق مهندساي شيمي از مهندساي برق و مكانيك بيشتر و پست سازمانيشون هميشه بالاتر از رشته هاي ديگه است. من خودم خارج از كشور زندگي ميكنم و وقتي ازم ميپرسن رشته تحصيليت چي بوده بعد از جواب دادن اصن با يه قيافه هاي جالبي روبرو ميشم كه احساس باحالي بهم دست ميده و يه حساب ديگه روت باز ميكنن چون ميدونن كسايي كه تو اين رشته فارق التحصيل ميشن قدرت مديريت خوبي به واسطه آشنايي با علوم شيمي و مكانيك و كامپيوتر و حتي مختصري از برق رو دارند. ادامه تحصيل تو اين رشته و خارج از كشور آينده خيلي خيلي خوبي داره كه البته از اونجايي كه رشته مهندسي شيمي از گستردگي خاص و منحصر به فردي برخورداره شما هم ميتوني علايق خودتو دنبال كني من هم علاقه بيشتري به مكانيك داشتم و دارم و تو اين رشته راحت تونستم با علائق خودم ارتباط برقرار كنم
اگه قصد رفتن به خارجو داري، بهت توصيه ميكنم كه رشته خودتو ادامه بدي. كلاس كاري مهندسي شيمي يه سر و گردن بالاتر از رشته هاي ديگه س و حقوق مهندساي شيمي از مهندساي برق و مكانيك بيشتر و پست سازمانيشون هميشه بالاتر از رشته هاي ديگه است. من خودم خارج از كشور زندگي ميكنم و وقتي ازم ميپرسن رشته تحصيليت چي بوده بعد از جواب دادن اصن با يه قيافه هاي جالبي روبرو ميشم كه احساس باحالي بهم دست ميده و يه حساب ديگه روت باز ميكنن چون ميدونن كسايي كه تو اين رشته فارق التحصيل ميشن قدرت مديريت خوبي به واسطه آشنايي با علوم شيمي و مكانيك و كامپيوتر و حتي مختصري از برق رو دارند. ادامه تحصيل تو اين رشته و خارج از كشور آينده خيلي خيلي خوبي داره كه البته از اونجايي كه رشته مهندسي شيمي از گستردگي خاص و منحصر به فردي برخورداره شما هم ميتوني علايق خودتو دنبال كني من هم علاقه بيشتري به مكانيك داشتم و دارم و تو اين رشته راحت تونستم با علائق خودم ارتباط برقرار كنم
ممنون از راهنماییتون
فقط میشه بگین که منظورتون از قسمت های نرم افزاری مهندسی شیمی چیه ؟
کدوم گرایش ها یعنی؟
درودممنون از راهنماییتون
فقط میشه بگین که منظورتون از قسمت های نرم افزاری مهندسی شیمی چیه ؟
کدوم گرایش ها یعنی؟
سلام بچه ها من سجاد هستم
خو باش جیکار کنیم
حقيقتش تو ايران رشته فني مهندسي برا دختر خانوما بازاركار چنداني نداره... خيلي از دوستاي خودم تو ايران نهايتا مجبور شدن كه تو آزمايشگاه كار كنن پس ميشه نتيجه گرفت كه گرايش رشته از اهميت زيادي برخوردار نيست، شايد الان فكر كني كه دارم چرند ميگم اما وقتي كه خودت به اميد خدا وارد بازاركار شدي همه چيو ميفهمي. اينا هم به خودت بستگي داره كه در آينده ميخواي چه كاره بشي، اگه ميخواي ادامه تحصيل بدي و به دنبال استاد دانشگاه شدن هستي (اينو ميگم چون 90 درصد دانشجو ها همچين خيال هايي هم تو سرشون دارن ) كه برو دنبال علايق خودت، همچنين اگه دوست داري بعدا تو كاراي تحقيقاتي مشغول بشي برو دنبال گرايشي كه بيشتر از بقيه توش مهارت داري. بهر حال تو ايران كار فني برا خانوما به سختي گير مياد و متاسفانه تو محيط كار براي اينكه بقيه نشون بدن كه از خانوما سر تر هستن شرايط كار كردنو براشون سخت ميكنن، اينايي كه ميگمو به چشم خودم ديدم واگه كسي بگه اينطوري نيست دروغ گفته شايد خودش اينطور فكر نكنه اما تو محيط كار بيشتر اشخاص براي ثابت كردن خودشون تو كارهاي فني شرايط رو به خانوما سخت ميگرن. اگر هم ميخواي خارج از كشور مشغول كار بشي از اونجايي كه يك حانوم هستي و خارجي محسوب ميشي ازت توقع زيادي خواهند داشت و بايد براي اثبات خودت كمر همت ببندي خلاصه اينكه كار سختيو پيش رو داري...سلام اقاي مهندس
شما ميدونيد از لحاظ شغل واسه خانوما توي رشته مهندسي شيمي چه گرايشي بهتره؟
يا كلا چه گرايشي از لحاظ بازار كار از بقيه بهتره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |