گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

arnak

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک میکردم ایران زندگی میکنی
عجب بابا دنیایی شده
تو ايران زندگي كه نه نفس ميكشيدم...
تقريبا يكساله كه خارج از كشور كار ميكنم هم پولش بهتره هم ...:D

آخرین ویرایش:

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حقيقتش تو ايران رشته فني مهندسي برا دختر خانوما بازاركار چنداني نداره... خيلي از دوستاي خودم تو ايران نهايتا مجبور شدن كه تو آزمايشگاه كار كنن پس ميشه نتيجه گرفت كه گرايش رشته از اهميت زيادي برخوردار نيست، شايد الان فكر كني كه دارم چرند ميگم اما وقتي كه خودت به اميد خدا وارد بازاركار شدي همه چيو ميفهمي. اينا هم به خودت بستگي داره كه در آينده ميخواي چه كاره بشي، اگه ميخواي ادامه تحصيل بدي و به دنبال استاد دانشگاه شدن هستي (اينو ميگم چون 90 درصد دانشجو ها همچين خيال هايي هم تو سرشون دارن ) كه برو دنبال علايق خودت، همچنين اگه دوست داري بعدا تو كاراي تحقيقاتي مشغول بشي برو دنبال گرايشي كه بيشتر از بقيه توش مهارت داري. بهر حال تو ايران كار فني برا خانوما به سختي گير مياد و متاسفانه تو محيط كار براي اينكه بقيه نشون بدن كه از خانوما سر تر هستن شرايط كار كردنو براشون سخت ميكنن، اينايي كه ميگمو به چشم خودم ديدم واگه كسي بگه اينطوري نيست دروغ گفته شايد خودش اينطور فكر نكنه اما تو محيط كار بيشتر اشخاص براي ثابت كردن خودشون تو كارهاي فني شرايط رو به خانوما سخت ميگرن. اگر هم ميخواي خارج از كشور مشغول كار بشي از اونجايي كه يك حانوم هستي و خارجي محسوب ميشي ازت توقع زيادي خواهند داشت و بايد براي اثبات خودت كمر همت ببندي خلاصه اينكه كار سختيو پيش رو داري...
البته من با روحيات شما آشنا نيستم ولي در كل بايد بگم كه اگر دنبال پيشرفت تو كار هستي دنبال كار تو صنعت نرو و همون گرايش مورد علاقه خودتو پيگير باش... اگر هم فقط دنبال ايني كه يه جايي كار كني كه گرايش تاثير آنچناني نداره و ميتوني تو يكي از كارخونه هاي شهر خودت تو كنترل كيفي يا ايمني و محيط زيست و يا بهره برداري مشغول بكار بشي
من اطلاعات چنداني در مورد خيلي چيز ها ندارم ولي از اونجايي كه تا حالا تو هفت تا كارخونه كار كرذم تجربيات و ديده و شنيده هامو ميتونم در اختيارتون بذارم
بسييييييييييار ممنون از راهنمايياتون حتما از اطلاعاتتون كمك مي گيرم و بازم مزاحمتون ميشم.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام مرد
خوبی؟
من هستم
کسی دیگه تخویل نمیگیره :razz:
سپاس عزیز
خوبم
شما بیا ببین کسی تحویل میگیره یا نه
آخرین پستی که ازت دیدم داشتی تو مدیران مهندسی شیمی با سرمد Box بازی میکردی:biggrin:
اونجام که پست بذاری بعنوان اسپم جیزت میکنن:)

mahz

کاربر حرفه ای
سپاس عزیز
خوبم
آخرین پستی که ازت دیدم داشتی تو مدیران مهندسی شیمی با سرمد Box بازی میکردی:biggrin:

سلام
چطورید دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالتون خوبه؟؟؟؟؟؟؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کلا دوسه نفربیشترنموندن
درود ویدا خانوم
خوبی؟
چه خبر؟
برو بچه ها کیا میان و میرن؟
شما که همش اینجایی یه هماهنگی بکن یه شب جمعه ای چیزی همه دور هم جم شیم یاد قدیما کنیمم

arnak

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به باد آمد و بوي عنبر آورد... احسان خان هم كه هستن
دررررررررررررررررررررررررررود بر همگي :gol:

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود ویدا خانوم
خوبی؟
چه خبر؟
برو بچه ها کیا میان و میرن؟
شما که همش اینجایی یه هماهنگی بکن یه شب جمعه ای چیزی همه دور هم جم شیم یاد قدیما کنیمم
کی دیگه به حرف ما گوش میده که بخوایم هماهنگ کنیم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا دوسه نفربیشترنموندن

سلام ویدا
خوبی؟

سپاس عزیز
خوبم

سلام محسن
منم خوبم، دیگه میام، تحویلم بگیرین خو
آره دیگه، اونجا با سرمد کل کل داریم کلن :دی

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

بالا