نه بابا من که فک نمیکنم خدا این عنصرو شفا بده...چیزی نیستش خوب میشه تحت نظره
ههههههه
میگم سیاوش چقد اواتارت واضحه
نه بابا من که فک نمیکنم خدا این عنصرو شفا بده...چیزی نیستش خوب میشه تحت نظره
سیاوش پسر خوبیه دعوا نمیکنهواسه چی انقدر سینایی رو اذیت میکنی. میخوای سیا و سینا دعوا کنن دهههههههه
ببین اگه خوب دقت کنی یه کلید ضبدر قرمز اون بالا هستااااااااااااااااجدی منم چیزیم میشه ها
هزارتا کار دارم اومدم اینجا
....من گنگم دیگهنه بابا من که فک نمیکنم خدا این عنصرو شفا بده
ههههههه
میگم سیاوش چقد اواتارت واضحه
نه بابا اصلا این عکست خیلی شفافیت داره....من گنگم دیگه
...شاید حالا یک عکس واضح گذاشتم از خودم
هر دو تاشون گلن.سیاوش پسر خوبیه دعوا نمیکنه
سینا ولی جدل بازه :دی
نه بابا اصلا به من چه
هههههههههههر دو تاشون گلن.
هههههههههه
چی میگیییییییییییی؟
ببین اگه خوب دقت کنی یه کلید ضبدر قرمز اون بالا هستاااااااااااااااا
به سلامت خانومی.من برم دیگه
شب خوووووش
یادمه یکی از پر استرس ترین لحظات دوران ابتدایی وقتی بود که دیکته تموم میشد و مبصر دفترا رو جم میکرد میذاشت رو میز معلم ؛ هی حواسمون به دفترمون بود ببینیم کی نوبت صحیح کردن دیکته ما میشه ، نوبتمون که میشد همش چشممون به خودکار معلم بود ببینیم غلط داریم یا نه … قلبمونم تند تند میزد !!!
جدییییییییییی گریههههههههههههههه؟؟؟؟؟تازه وقتی نوزده ونیمم میشدم من یادمه گریه میکردم
جدییییییییییی گریههههههههههههههه؟؟؟؟؟
اره مگه بچه بودی گریه نکردی واسه نمره!راستشو بخوای الان جاشو به سکوت و بغض داده
خب معلومه شیطون بودی چوبم میخوردی اما تو مدرسه ما از چوب خبری نبود.من نه زیاد اهل گریه نبودم خوب یه جو پسرونه هم بود ...... ولی خب چرا گریه که خب بچه بودیم دیگه ....سر نمره هم اره معلم هم چوب میزد اره خب حالا بماند ههههه ههههه
خب معلومه شیطون بودی چوبم میخوردی اما تو مدرسه ما از چوب خبری نبود.
خب شما دختر بودیناااااااااااااااا خیلی فرق میکنه حالا ایشالله بزرگ بخواین با پسر بچه رفتار کنین خودتون دستتون میاد هههه ههههه اگه اون چوب نبود که کلاسو همه چی رو رو سرمون خراب میکردیم و کم کم خونه همسایه وشهر رو تسخیر میکردیم
اتفاقا مامانم معلم پسراس فک کن اونم کلاس اول!میاد خونه دیگه جون نداره حرف بزنه.
پسرا واقعا بمب انرژین خب حق داره دیگههههههههه ....خدا بهشون صبر بده و همیشه سالم باشن
ممنون.من وقتی خودمو با پسرای همسن خودم مقایسه میکنم همیشه احساسم اینکه خیلی از من جوون ترن .احتمالا به خاطر اینکه بمب انرزین
از چه نظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره خب هستیم من خودم با دوستم یه هو وسط دانشگاه افتادیم دنبال هم وای کلی ادم داشتن نگامون میکردن میدویدیم وسط اون همه ادمپر انرزی تر به نظر میان .شیطون تر ارزوهاشون بیشتره.شادتر.بی خیال تر.اینجوری نیست؟
اره خب هستیم من خودم با دوستم یه هو وسط دانشگاه افتادیم دنبال هم وای کلی ادم داشتن نگامون میکردن میدویدیم وسط اون همه ادم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |